U I T V E R K O O P
tot 25% korting
t/m 27 april
Bel of app voor info
0172-617142 of 06 2878 9979
of stuur een mail
Koningsdag 27 april op afspraak tussen 10-17 uur

ADRES SHOWROOM

Italiëweg 7
2411 NR Bodegraven
0172 617142
06 28789979

Piano kopen? Hier moet je op letten. Akoestische piano kopen? Met een akoestische piano wordt een piano bedoeld met o.a. snaren, hamers, dempers en een klankbodem. Op een akoestische piano maak je het geluid zelf. Dit in tegenstelling tot een..

Muziek maakt slim Dit is de titel van een website met veel interessante informatie over de invloed van muziek op de hersenen. Er zijn veel onderzoeken gedaan naar de wisselwerking tussen muziek en hersenen. Daaruit blijkt dat muziek een positieve..

Silent piano – dé trend van nu Wat is een silent piano? Een silent piano is een akoestische piano en digitale piano in één instrument. Aan de akoestische (gewone) piano wordt een zogenoemd silent-systeem toegevoegd. Met een akoestische piano wordt..

Akoestisch of digitaal? Het kan lastig zijn om te beslissen of je een akoestische  – ook wel echte of gewone piano genoemd – in huis wilt halen of een digitale piano. Beiden hebben hun eigen voor- en nadelen. Wat voor..

Ik zoek een piano Regelmatig komen klanten de showroom van Bos Pianoservice binnen met de opmerking: Ik zoek een piano voor mijn zoontje (dochtertje). Altijd een beetje humoristisch moment als je als pianoadviseur samen met een klant tussen ongeveer 50..