Bos Pianoservice - Italiëweg 7 - 2411 NR Bodegraven - 0172 617142 of 06 2878 9979

Loading...
Winkelwagen: (0)

Geen producten in winkelwagen.

Reviews

 

 

 
 


Een keer in je leven wil je een prachtige piano. En dat is de Feurich geworden. Een plaatje om te zien met een nog mooier geluid. Ik wilde heel graag een witte en Evert Bos had in zijn winkel zowel de zilveren als de messing variant staan. Dat was precies wat ik nodig had om de juiste keuze te kunnen maken. Het silent systeem werd snel ingebouwd en een paar dagen later kon Griffioen Transport de piano al leveren. Netjes volgens afspraak hebben ze de piano kundig op de tweede verdieping, precies op de juiste plaats neergezet. Na een week bleek dat er 1 toets af en toe bleef hangen. Na 1 belletje kreeg ik contactgegevens van een pianostemmer en zij heeft dat keurig -binnen de garantie- opgelost. Kortom: Ik ben superblij met deze piano en de service was top!

Dhr. Bouwman
Amsterdam, 13 september 2017

 

 

 
 


We werden ontzettend vriendelijk en deskundig voorgelicht. Er werd echt de tijd voor ons genomen. De levering was ook heel snel en naar tevredenheid! We zijn heel blij met onze aanwinst en hopen er natuurlijk veel plezier aan te beleven!

Mw. van Steensel
Barendrecht, 7 september 2017

 

 

 


Vorige week een Yamaha silent piano gekocht bij Bos Pianoservice. Een hele prettige ervaring! Vriendelijke ontvangst, duidelijke uitleg over de verschillende piano's en hun opties. Ik heb gekozen voor een silent systeem, dat moest nog worden ingebouwd in de piano. Dit is heel snel opgepakt, echt een super service. Twee dagen later werd de piano al thuisbezorgd. En ik ben er ontzettend blij mee!

Mw. Schreurs
Zeist, 8 augustus 2017

 

 

 
 


Prachtige gereviseerde Yamaha U1 gekocht. We zijn er erg blij mee en spelen er op met het hele gezin. Silent systeem er in laten bouwen en dat bevalt erg goed. Bijzonder vriendelijke mensen, zowel in de winkel als bij het afleveren. Bezorging was al binnen enkele dagen, hoewel het eigenlijk 10 dagen zou duren. Winkel werd mij aangeraden door een vriendin die hier zelf een piano had gekocht. Kan het zelf nu ook aanraden!

Mw. Rutgers
Rotterdam, 3 augustus 2017

 

 

 
 


Ik wilde graag een piano kopen voor mijn zoon (en stiekem ook voor mijzelf). Uiteindelijk hebben we voor deze mooie witte occasion gekozen. We twijfelden tussen twee piano's en we zijn goed geholpen bij het maken van de juiste keuze. De piano was binnen drie dagen bij ons thuis!

Mw. Hulscher
Almere, 1 augustus 2017

 

 

 


We waren op zoek naar een nieuwe piano. We wisten redelijk wat we wilden hebben maar zijn verder goed geholpen door Firma Bos met de definitieve keuze. Alle tijd en rust (en een kopje thee) om de piano naar keuze te selecteren.

Mw. Ket
Utrecht, 2 juni 2017

 

 

 
 


Aankoop via internet, google. Afspraak gemaakt voor bezoek. Goed geholpen, goede uitleg e.d. Over levering: Dit duurde langer dan gezegd. 21 april gekocht, 9 mei geleverd.

Dhr. Moree
Wemeldinge, 11 mei 2017

 

 

 
 


Een prachtige zaak, met zeer zorgvuldige omgang met de klant. Wij voelden ons meteen op ons gemak in de showroom, en konden onze gang gaan. Meneer Bos kwam ons op het juiste moment helpen, met de juiste informatie en een warme uitstraling. Onze keuze was uiteindelijk snel gemaakt: een prachtige oost-duitse piano uit de jaren 30. Een silent systeem moest nog worden ingebouwd. Dit verliep sneller dan verwacht, en drie dagen na aankoop was de piano alweer klaar. Hij werd probleemloos door het bedrijf Griffioen geleverd, en sindsdien klinkt onze woonkamer mooi, warm en gezellig. Hartelijk dank voor deze verrijking!

Mw. den Blanken
Hilversum, 10 april 2017

 

 

 


We zijn zeer vriendelijk ontvangen in een mooie ruimte met voldoende keus van piano's. We werden eerst deskundig voorgelicht en konden toen zelf even rondlopen. Onze keus was eigenlijk snel gemaakt en onder het genot van een kopje koffie werd het koopcontract getekend. De levering zou 2 dagen later al plaatsvinden. Om kort te gaan: we zijn zeer tevreden over de gang van zaken bij fa. Bos piano's.

Mw. Schotvanger
Velsen-Zuid, 9 april 2017

 

 

 


De kleine witte Schimmel piano bevalt goed. De service en informatieverstrekking waren prima.

Mw. van Zeben
Amerongen, 30 maart 2017

 

 

 
 


Enkele weken geleden bezochten wij de showroom in Bodegraven. Na uitgelegd te hebben waar ik naar op zoek was, liet dhr. Bos ons enkele mogelijke piano's zien en kregen we ruim voldoende gelegenheid om zelf te kijken en te spelen. Na goed beraad en overleg hebben we gekozen voor de witte Yamaha U3, waar nog een silent systeem voor ons is ingebouwd. Precies twee weken na het bezoek aan de showroom is de piano thuis bezorgd. Helaas was de pianobank in de verkeerde kleur meegeleverd, deze heb ik mee terug laten nemen, maar na een telefoontje en een paar dagen geduld werd de juiste bank keurig afgeleverd door postNL. Al met al heel tevreden wat betreft de service, en superblij met onze prachtige piano! Onze dochter én ikzelf hopen er nog jaren op te spelen!! Nog één puntje van kritiek: de voorraad op de website klopt niet helemaal met wat er daadwerkelijk in de showroom staat... (op het moment dat wij er waren stonden er ook ook aardig wat piano's die al verkocht waren).

Mw. van 't Land
Nieuw-Lekkerland, 24 maart 2017

 

 

 


Wij willen u nog heel hartelijk danken voor de correcte oplossing met het probleem van onze piano. Dit is echt enorme service! De Yamaha piano is een geweldige aankoop, we zijn er meer dan tevreden mee.

Coby & Pierre Bressers
Boxtel, 18 maart 2017

 

 

 
 


Deze Feurich 122 Silent is een fantastische piano die ik al een tijd op het oog had. Omdat ik precies wist wat ik wilde was één telefoontje naar de heer Bos voldoende om de piano te bestellen en met record tempo te laten bezorgen door Griffioen Transport. De heer Bos heeft mij snel en adequaat te woord gestaan en de heren van Griffioen waren snel en netjes. Ik kan iedereen Bos Pianoservice aanraden.

Dhr. Rambocus
Utrecht, 4 februari 2017

 

 

 
 


Wij zijn goed geholpen bij Bos en hebben er een piano naar onze zin gevonden. Men nam alle tijd voor uitleg en we konden rustig zelf proberen. Alleen de levering viel tegen. De piano was door en door koud en de bezorgers hadden geen verstand van zaken.

Mw. Maas
Voorburg, 4 februari 2017

 

 

 
 


Eind vorig jaar hebben we een prachtige akoestische piano gekocht in de mooie showroom van Bos pianoservice. De keuze was na het horen en het bespelen van diverse piano's snel gemaakt; een prachtige Yamaha U3- Ux30A met een hele bijzondere pianokruk erbij. Liefde bij de eerste toon en zit... Met heel veel dank voor de fijne, klantvriendelijke begeleiding door Bos Pianoservice.

Mw. Stijntjes
Woerden, 1 februari 2017

 

 

 
 


Wij zijn zaterdag voor kerst 2016 zeer gastvrij ontvangen om ons te oriënteren op een piano voor onze zoon. Na een rondleiding door de showroom en het prettige gesprek hebben we uiteindelijk diezelfde middag een Yamaha U1 gekocht in mat wit. De levering en plaatsing door Griffioen binnen een week is zeer vakkundig uitgevoerd. Wij zijn zeer tevreden over de service van Bos.

Dhr. de Knegt
Gouda, 24 januari 2017

 

 

 


Op zoek naar een andere piano ben ik wederom naar Bos pianoservice gegaan. In alle rust heb ik diverse piano's bespeeld. Na lang wikken en wegen heb ik gekozen voor een Yamaha u 3 h met een mooie klank. Mijn oude piano kon ik inruilen. Ik ben erg tevreden over de hele gang van zaken en nog steeds blij met deze piano.

Mw. Milius
Leidschendam, 13 januari 2017

 

 

 


Goed geholpen bij het kiezen van een eerste piano voor onze dochter. Zeer snelle levering! Bedankt!

Mw. de Waal
Gouda, 9 januari 2017

 

 

 
 


Wij hebben in november 2016 naar alle tevredenheid een Fazer piano gekocht in de prachtige showroom van Bos pianoservice met kwalitatief goede piano's. Goede informatie tijdens de oriëntatie, in alle rust konden we de piano's uitproberen onder het genot van een kopje koffie. Er werd ook op gespeeld zodat we de verschillen in klank goed konden vergelijken. Ook de prijs/kwaliteit vonden we heel goed. Onze zoon speelt iedere dag met groot enthousiasme.

Mw. Valstar
's-Gravenzande, 7 januari 2017

 

 

 


Wij zijn tevreden met de piano en de levering etc. Wel was ik heel eerlijk gezegd teleurgesteld dat de koptelefoon niet meegestuurd was.

Dhr. den Outer
Arnhem, 6 januari 2017

Reactie van Bos Pianoservice:
Onze welgemeende excuses hiervoor. De koptelefoon wordt zo snel mogelijk nagestuurd.


 

 

 


Wij zijn erg bij met de aankoop en aflevering van de piano. ...we vroegen ons alleen wel af of hij al afgestemd was toen hij hier bezorgd werd. Want het geluid is niet erg mooi. Daar wilden we vandaag ook over bellen. Heel toevallig. Met het advies wat we gekregen hebben, zijn we content. Ik hoor graag van jullie.

Mw. de Bruin
Zoetermeer, 6 januari 2017

Reactie van Bos Pianoservice:
Piano’s worden voor levering standaard gestemd. Omdat u niet tevreden bent over de klank zal ik uw pianostemmer opdracht geven de piano te controleren en zonodig bij te stemmen.


 

 

 
 


Bij Bos pianoservice in Bodegraven heb ik een piano gekocht. We werden vriendelijk ontvangen en mochten uitgebreid de klanken van de piano's aldaar beluisteren. Er was een groot aanbod, ook in 2e hands piano's. Wij vielen voor het design en uiterlijk van een Feurich piano. Deze werd bezorgd door vriendelijke mannen van verhuisbedrijf Griffioen. Niets dan lof voor de manier waarop wij onze Feurich daar mochten kopen!

Mw. Trossèl-van Nugteren
Oosterhout, 9 december 2016

 

 

 


Op die bewuste zaterdag ben ik een half uurtje voor sluitingstijd met twee zoons de zaak binnengekomen m een piano uit te zoeken. Dat is gelukt. De Finse Fazer uit de jaren '80 voldeed volledig aan onze wensen, zowel wat betreft prijsklasse als klank en uiterlijk. De overeenkomst werd snel en prettig gesloten, de levering geregeld. We zijn erg blij met de piano die zeker aan onze verwachtingen voldoet. Eén minpuntje heb ik wel te melden: de piano was niet schoon en dat is jammer. Als ik iets verkoop, zorg ik ervoor dat het brandschoon is. Een poetslap en even de stofzuiger op het binnenwerk was geen overbodige luxe geweest.

Mw. Leendertse
Zoetermeer, 16 november 2016

Reactie van Bos Pianoservice:
Piano’s die bij Bos Pianoservice in de showroom staan worden standaard
aan de buitenkant en binnenkant gereinigd.
Dat is in uw geval duidelijk niet gebeurd.
Onze welgemeende excuses hiervoor.
Wij zullen de pianostemmer opdracht geven de piano alsnog schoon te maken.
Veel plezier met de Fazer piano verder.


 

 

 
 


We zijn heel blij met onze nieuwe Kawai piano (silent). Bos Pianoservice heeft ons telefonisch deskundig geadviseerd over de verschillende opties wat betreft silent (vanaf fabriek of later ingebouwd). Ook het bezoek in de showroom was heel nuttig en prettig. De piano werd binnen een paar dagen geleverd door een professioneel bedrijf, precies op de verwachte tijd.

Dhr. Kahler
Leiden, 6 november 2016

 

 

 


We werden prima geadviseerd in de winkel. Er werd goed naar onze wensen geluisterd en er was ruim voldoende keus in voor ons geschikte piano's. De service was prima. Alles verliep precies keurig volgens afspraak. We kunnen deze winkel aan iedereen aanbevelen!!

Dhr. Hensen
Harmelen, 31 oktober 2016

 

 

 


Super professioneel advies, service en levering. Zeer tevreden.

Mw. Arts-Ritzen
Den Haag, 27 oktober 2016

 

 

 


Ik ben zeer vriendelijk en niet opdringerig ontvangen bij Bos Pianoservice. In alle rust heb ik rond kunnen kijken in de Showroom van Bos Pianoservice waarbij mij de ruimte werd gegund om de klanken van de verschillende piano's te beluisteren door prachtige voordrachten van familie Bos zelf! De keuze was snel gemaakt! De optie om voor een leaseconstructie te kiezen werd goed toegelicht, waarbij ook 'de kleine lettertjes' nadrukkelijk aan bod zijn gekomen. De piano werd ongeveer een week later al geleverd en op zorgvuldige wijze geïnstalleerd op de aangewezen plek. Al met al ben ik uitermate tevreden over het gehele traject en ik kijk ernaar uit om mijn oude hobby weer op te pakken!

Mw. Handels
Den Bosch, 24 oktober 2016

 

 

 


Op zoek naar een goede witte Yamaha piano werden we hartelijk ontvangen door de heer Bos in de showroom. Er waren genoeg piano's om uit te kiezen en we werden deskundig geïnformeerd. Uiteindelijk hebben we de perfecte piano voor ons gevonden. De service was ook goed. We kunnen Bos Pianoservice van harte aanbevelen.

Dhr. Mosk
Beverwijk, 22 oktober 2016

 

 

 
 


Wij vonden dat we prettig zijn geholpen en goed zijn geadviseerd over het kopen van een piano.

Dhr. Huigen
Hellevoetsluis, 16 oktober 2016

 

 

 


Een goede service en duidelijke uitleg over de verschillende piano's. De piano's mocht je bespelen zonder dat je het gevoel had dat er op je vingers werd gekeken of dat er haast bij was. Ook voor de kinderen was er een speelhoek waardoor je rustig alle piano's kon bekijken.

Mw. Vonk
Hoofddorp, 11 oktober 2016

 

 

 


Uitstekende service door Bos Piano-service. Deskundig advies, snelle levering. Helemaal tevreden.

Dhr. Schutz
Leiden, 8 oktober 2016

 

 

 


Heel erg tevreden over mijn aangekochte yamaha U1G, in hoogglans wit. Prachtig!! Complimenten over de goede service en uitstekende nazorg, zoals bv stemmen etc. Ook professionele bezorging overigens. Hartelijk dank fa. Bos!

Dhr. Cloos
Den Haag, 20 september 2016

 

 

 
 


Zeer tevreden over de service van Bos. We kregen zeer deskundig en vriendelijk advies hetgeen ons goed hielp om een keuze te maken voor ene piano. Ook de levering en verdere afhandeling verliep vlekkeloos. Zeer tevreden.

Dhr. Bunnik
Oegstgeest, 19 september 2016

 

 

 


Afgelopen donderdag kwam ik de showroom binnen in Bodegraven, op zoek naar een piano. En -letterlijk- nog geen 24 uur later stond hij bij ons in de huiskamer! Ongelofelijk, hoe voortvarend en servicegericht ik geholpen ben bij Bos Pianoservice. De ontvangst was hartelijk, het advies professioneel, de bezorging zorgvuldig en vooral.... het instrument is schitterend. We hebben weer muziek in huis. Ik kan deze zaak absoluut bij u aanraden!

Mw. Selten
Doorn, 19 september 2016

 

 

 
 


Ik heb een paar weken geleden bij jullie een Yamaha akoestische piano gekocht. Ik voelde me er geholpen in mijn keuze en de informatie die gegeven werd was erg duidelijk. De piano kon al een snel geleverd worden, waar ik erg blij mee was. Ik ben blij met mijn aankoop en hoop er nog jaren van te kunnen genieten.

Met vriendelijke groeten,
Manon van den Bergh
Hellevoetsluis, 16 september 2016

 

 

 


Een prachtige August Förster siert onze woonkamer. Een genot om mijn dochter (en stiekem ook grote broer) te horen spelen. Met dank aan de heer Bos, die zeer vriendelijk en geduldig ons heeft geholpen bij de aankoop.

Mw. Grosz
Alphen a/d Rijn, 10 september 2016

 

 

 
 


Bij BOS Pianoservice zijn we prima en rustig geholpen, ook al kwamen we pas een half uur voor sluitingstijd aan. Ze lieten de winkel gewoon wat langer open. Hierdoor hebben we een goede keuze kunnen maken. Ook voor de (kleine) kinderen was er aandacht, die verveelden zich geen moment. Vervolgens is binnen enkele dagen de piano netjes bezorgd. Kortom, we zijn zeer tevreden.

Groet,
Johan Datema
Oosterhout, 1 september 2016

 

 

 


Via Google terecht gekomen op de website van Bos Piano's en op de site een piano gevonden welke ons aansprak. Niet alleen vanwege de prijs, maar vooral ook vanwege het assortiment. Eenmaal daar zeer vriendelijk ontvangen. Je bent er echt welkom. Goed en vakkundig advies gekregen en daarmee een juiste keuze kunnen maken. Op zaterdag de piano gekocht en deze werd de dinsdag erna al vakkundig geleverd. Wij zijn enorm blij met onze aankoop en kunnen iedereen aanraden om zeker een bezoek aan de showroom te brengen. Men heeft een erg uitgebreid assortiment.

Dhr. Overduin
Houten, 1 september 2016

 

 

 
 


Na het vinden van de pianowinkel op internet, besloten we een bezoekje te gaan brengen. Goed te vinden en bij entree stond er een prachtige vleugel die uitnodigde om te bespelen. Dit deed mijn zoon dan ook en eigenlijk was hij meteen verkocht. Na aantal minuten vrij spelen, besloten we verder te kijken en werden warm ontvangen en vrij gelaten om alles te bespelen. Aan het eind goed kunnen praten over de mogelijkheden en eerst met vakantie gegaan. Na terugkomst meteen terug naar de winkel en nog paar piano's laten bespelen maar we waren er toch wel uit. Klank is warm en zuiver, heerlijk om te spelen. In steekwoorden zou ik het zo zeggen : ruime showroom met veel piano's, ondernemersechtpaar deskundig, gepassioneerd, warm en vriendelijk. Laten je vrij om te spelen en staan beschikbaar voor vragen. Faciliteit voor kinderen, sfeer is prettig ongedwongen, koffie is lekker. En verder speelt wat Daniel betreft de vleugel heerlijk. Gister heeft hij zijn eerste les sinds de zomer gehad en zijn juf merkte meteen dat 'de klank in de vingers zat'. Het is echt wel een investering en beslag op de woonkamer maar ben er van overtuigd dat we hier goed aan gedaan hebben en genieten van het pianospel.

Hartelijke groet,
Niels Rolvink
Nootdorp, 31 augustus 2016

 

 

 
 


Beste Bos Pianoservice,
Enige maanden geleden heb ik een piano bij jullie gekocht en ik ben er zeer te spreken over. De zachte klank komt goed tot zijn recht en de levering van de piano verliep vlot. In het begin was het even wennen, maar nu de piano een beetje ‘ingewijd’ is, beleef ik er veel plezier aan. Als meubelstuk staat het verder ook niet mis in onze kamer. Kortom, een prima aankoop waar ik geen spijt van heb. Ook zijn de eigenaren zeer klantvriendelijk.

Jurrian van Waaij
Boskoop, 29 augustus 2016

 

 

 


Ik heb in juli een piano gekocht, ben er zeer tevreden over. De service was zeer goed, afspraak gemaakt om de piano te bekijken. Omdat ik op vakantie ging wilde ik de piano snel in huis hebben, dit is prima geregeld. Zeer tevreden.

Mw. van Dam
Den Haag, 14 augustus 2016

 

 

 


Voor onze jongste zoon een piano uitgezocht. Wij hebben totaal geen kennis, maar werden goed geholpen in het maken van de keuze. Piano werd de volgende dag al geleverd. 

Mw. de Groot
Barneveld, 11 augustus 2016

 

 

 
 


Na lang wachten en afwegen het besluit genomen om toch voor een akoestische piano te gaan, na een paar jaar fijn gespeeld te hebben op mijn digitale piano. Via google op zoek gegaan naar een piano die aan mijn eisen voldeed, en ik kwam uit bij Bos piano service aangezien daar een ruime keus was wat betreft de witte piano's. Ik werd zeer vriendelijk geholpen en er werden op verschillende piano's even een stukje voor gespeeld zodat ik even de verschillende klanken kon horen. Daarna had ik nog alle tijd om zelf even een deuntje te spelen op de verschillende piano's. Ik vond het zeer prettig dat ik hier rustig de tijd voor kreeg en dat het geen opdringerig verkooppraatje werd. Uiteindelijk heb ik zelf de keus gemaakt voor de Petrof piano. En wat een geluk, hij kon de volgende dag al geleverd worden. Daarbij ook een pluim voor Griffioen die keurig op de afgesproken tijd kwam en keurig en snel de piano op zijn plek gezet hebben. Kortom, ik zou Bos pianoservice bij iedereen aanbevelen.

Mw. Inge Rook
Emmeloord, 22 juli 2016

 

 

 


Na jaren mijn digitale piano voor een akoestische ingeruild. Op mijn gemak heb ik verschillende piano`s kunnen uitproberen en daarna mijn keuze gemaakt. Afgelopen vrijdag is hij keurig bij mij thuis afgeleverd. 

Mw. Loggen
Zaandam, 5 juli 2016

 

 

 
 


Wij hebben een prachtige opgeknapte piano gekocht bij Bos Pianoservice. Een plaatje in ons interieur en het is een genot om er op te spelen. Wat brengt het een gezelligheid in huis, ook voor de kinderen.  We zijn goed geholpen, prima service! 

Mw. Verhulst
Schalkhaar, 29 juni 2016

 

 

 
 
 

I have bought Kawai K-200 with silent system in Bos Pianoservice. I am very happy with this instrument, it has the most amazing sound I have ever experienced on the upright piano. I was very happy with all the process: Lydia and Evert were very helpful with the papers, payment and all the steps of buying the piano. Also increadibly friendly. I would recommend this shop to any of my friends and colleagues.

Mw. Podgayskaya
Den Haag, 7 juni 2016

 

 

 
 
 

Beste BOS Pianoservice,
Sinds kort staat er bij mij in huis een prachtige piano! Hier droomde ik al een tijdje van. Zo'n aankoop doe je niet zomaar en ik heb er dan ook lang over nagedacht. De keuze in jullie winkel is zeer divers en jullie hebben mij de tijd gegeven om te beslissen welke het precies ging worden. Jullie hebben mij op de hoogte gehouden van eventuele ontwikkeling rondom andere geïnteresseerden. Dit heb ik gewaardeerd. Het transport verliep probleemloos en inmiddels is mijn Yamaha niet meer weg te denken uit ons interieur. Hij klinkt fantastisch en ik ben er zeer gelukkig mee!

Met vriendelijke groet, Dhr. Arends
Woerden, 28 mei 2016

 

 

 
 
 

Superblij met hele mooie witte vleugel. Het pianospel van de kinderen en van mij is er absoluut door vooruitgegaan. We hebben er dagelijks plezier van! Meerdere buren hebben ons gevraagd om alsjeblieft de tuindeuren open te zetten wanneer we spelen :-)

Mevrouw van Houten
Reeuwijk, 26 mei 2016

 

 

 
 
 

Wij wilden graag, in overleg met de pianolerares van onze zoon, een Yamaha piano kopen. Op Internet heb ik gezocht naar een adres in de buurt van onze woonplaats. Het telefonisch contact dat ik had met dhr. Bos was uitermate prettig. Hij had wel 7 piano's staan waar onze voorkeur lag. De dag erna al konden we terecht om te spelen en te luisteren. Ik heb zelf kunnen spelen en dhr. Bos heeft voor ons gespeeld zodat wij van een afstandje het verschil in geluid konden horen. We kregen alle tijd om te proberen en te beslissen. Uiteindelijk zijn we heel blij met de keuze van de piano en zijn we op zeer professionele wijze geholpen. De dag erna al kon de piano bij ons thuis worden neergezet.

Mevrouw Schipper
Utrecht, 24 mei 2016

 

 

 
 
 

Mijn dochter Nyama (7 jaar) en ik spelen samen dagelijks met veel plezier op onze Zimmermann piano, gekocht bij Bos Pianoservice. Wij zijn hier bijzonder vriendelijk ontvangen en goed begeleid bij de aankoop. Mevrouw Bos gaf ons bruikbaar en eerlijk advies, maar bovenal gaf zij ons alle tijd en ruimte die we nodig hadden om de verschillende piano's steeds opnieuw te bespelen en te beluisteren. Om zo tot een weloverwogen keuze te komen. Al binnen enkele dagen werd onze piano op vakkundige wijze thuis bezorgd. Ik ben blij en trots dat ik - ondanks een beperkt budget - mijn droom toch heb kunnen verwezenlijken. Met dank aan Bos Pianoservice.

Hartelijke groet, Alie Brandsma
Utrecht, 22 mei 2016

 

 

 

Dik tevreden over de piano en de contacten in de showroom. We konden alle tijd nemen voor het bespelen van diverse piano's. De levering door Griffioen verliep perfect. Die mensen verstaan hun vak. Dit was dus een goeie tip van pianolerares Debora Bronswijk.

Kees Alblas
Waddinxveen, 12 mei 2016

 

 

 

Goede voorlichting en ruime keus. Prettige showroom. Goed bereikbaar. De aflevering liep wat onduidelijk: men kwam niet op de afgesproken dag vanwege drukte; we hebben zelf aan het eind van de dag gebeld; het werd de volgende dag. Maar het is een mooie piano en we hebben er veel plezier van.

Dhr. Pleij
Zoeterwoude, 10 mei 2016

 

 

 
 
 

Na vele jaren uiteindelijk het besluit genomen om voor de huiskamer in ons appartement een kleine vleugel aan te schaffen. Een aantal bedrijven bezocht en verschillende vleugels bespeeld. In Bodegraven kregen we ruimschoots de gelegenheid en alle rust om diverse vleugels te bespelen. Telkens kwamen we toch weer bij de inmiddels aangeschafte Yamaha. Aangezien deze vleugel was voorzien van een studiepedaal (handig in een appartement!) gaf dit toch de uiteindelijke doorslag. Prima geadviseerd door Evert Bos en door de vakmensen van Griffioen correct afgeleverd.

Piet George Klootwijk
Vlaardingen, 18 april 2016

 

 

 
 
 

Na het bekijken van twee piano’s via aanbieders op Marktplaats (met weinig tevredenheid) en het vergelijken van verschillende winkels via Google kwamen wij bij Bos Pianoservice terecht. Mijn dochter van 7 en ik werden ronduit gastvrij ontvangen in de ruime zaak in Bodegraven. Ruime keuze en plezierige interactie met Evert Bos en zijn vrouw. Het is onze eerste piano (ik speel zelf niet) en wat ik prettig vond was dat het een overleg was in plaats van een verkoopgesprek. Met een aantal ideeën de winkel verlaten en later in de week via email/telefoon de koop afgemaakt. De heer Bos kwam met een zeer overtuigend prijsvoorstel. Onze piano werd twee weken later perfect en geheel conform afspraak geleverd. Samenvattend een uitstekende ervaring. Ik kan een ieder Bos Pianoservice aanbevelen.

M. Boorsma
Den Haag, 16 april 2016

 

 

 
 
 

Onlangs heb ik een Yamaha U1 gekocht en heb ik een silent systeem laten inbouwen. Wat ik fijn vond aan Bos Pianoservice is dat je alle vrijheid krijgt om de verschillende piano’s uit te proberen en te vergelijken. Wat ik ook erg prettig vond is dat de diverse piano’s ook voor mij bespeeld konden worden zodat ik ook op die manier het verschil goed kon horen. Je krijgt bij Bos Pianoservice alle tijd die je nodig hebt en dat maakt het erg prettig om rustig en op je gemak te spelen en te luisteren. Het silent systeem werd binnen enkele dagen ingebouwd en ik had mijn piano binnen een week in huis!

Denise
Utrecht, 14 april 2016

 

 

 

Via internet bij Bos Pianoservice terecht gekomen. Op de site (zeer overzichtelijk) een paar mooie piano’s gezien. We troffen het, het was rustig op dat moment. Daar ik mijn “huiswerk” al gedaan had konden we gericht zoeken. We werden hartelijk ontvangen en we kregen, nadat ik uitgelegd had wat ik in mijn hoofd had, diverse piano’s te zien en, niet onbelangrijk, te horen. Ook de deskundige uitleg over de mogelijkheden, o.a. over de geluidssterkte, wat voor mij erg belangrijk was. Kortom, ik zal de firma Bos Pianoservice zeker aanraden. Dezelfde week werd de piano, na een telefonische afspraak over dag en tijd, keurig afgeleverd.

Met vriendelijke groet, Gerda Dofferhoff
Lisse, 13 april 2016

 

 

 

Onlangs hebben wij een mooie piano gekocht bij Bos piano service. De ontvangst was erg vriendelijk. Dhr. bos vroeg waar we naar opzoek waren en liet ons vervolgens verschillende piano's horen (zelf spelen mag ook). Ook de mogelijkheid van een silent systeem heeft hij laten zien en horen. Er was een ruim aanbod aan piano's. Na aankoop werden wij een dag later benaderd door het vervoersbedrijf om een afspraak te maken voor de levering. De levering werd deskundig uitgevoerd. Prima ervaring.

Vierveijzer
Voorschoten, 11 april 2016

 

 

 
 
 

Tijdens mijn zoektocht naar een nieuwe tweedehandse piano ben ik bij Bos Pianoservice in Bodegraven uitgekomen. We werden vriendelijk ontvangen en ik kon op mijn gemak tussen alle piano's neuzen en er even op spelen. Ook de verkoopster speelde af en toe op een piano, zodat ik ook vanaf een afstandje er even goed naar kon luisteren. Dat vond ik erg prettig. Ik ging er helemaal niet vanuit om al zo snel en bij één zaak alleen te kijken, een piano te kopen, maar ik had er gewoon een goed gevoel over. Ze hadden goede deskundigheid in huis om me meer te vertellen over wat belangrijk is om op te letten bij een tweedehands piano. Ze hadden ook een goede afspraak dat ik 3 jaar 50% inruilgarantie krijg op de piano. Dat geeft veel vertrouwen! Natuurlijk had ik een klik met de piano, maar ik voelde me erg op m'n gemak in deze zaak en dan is de gunfactor ook aanwezig. En daarom heb ik besloten om m'n eerste échte piano hier te kopen. Ik heb er een nachtje over geslapen en toen de deal rond was, stond de piano binnen 2 dagen in mijn woonkamer. Dat had ik nooit durven dromen! Ze hebben met mij weer een nieuwe tevreden klant erbij!

Marleen Griffioen
Woerden, 30 maart 2016

 

 

 
 
 

Bijgaande mijn ervaring met Bos Pianoservice. Groot voordeel was dat we op een doordeweekse vrijdag zijn gegaan, we waren alleen in de winkel met de verkoper. Daardoor kregen we ruim aandacht en konden op ons gemak rondkijken en vragen stellen. We werden vakkundig geholpen en alle piano's die onze smaak hadden werden door onze gastheer uitgelegd en bespeeld. Ook kon ik zelf geruime tijd op een willekeurige piano spelen. Kortom een goede sfeer en ruimte om met een kopje koffie en in goed overleg een goede keuze te kunnen maken. Overleg wat betreft de totale kosten zijn ook zeer aangenaam uitgevallen. De afleverdatum was reeds 3 dagen later dus erg snel tot mijn verrassing. Gezamenlijk met een mooi pianokrukje en gratis voetjes voor onder de poten (om de piano makkelijk te verschuiven) is deze vakkundig afgeleverd en vlot op zijn plek gezet. Ondertussen wordt er bijna dagelijks met veel plezier op gespeeld. Anders gezegd een eerlijke degelijke aankoop.

Familie G. Smit
Den Haag, 23 maart 2016

 

 

 
 
 

Wij hebben Bos Piano Service ervaren als een deskundige en klantvriendelijke organisatie. Zij gaven ons een eerlijk advies en kwamen met een mooie piano die precies voldeed aan ons eisenpakket, met een goede prijs-kwaliteit verhouding. Hartelijk dank voor jullie hulp!

Familie Lock
Amsterdam, 11 maart 2016

 

 

 
Bos pianoservice hebben wij als prettig ervaren in service. Erg klantvriendelijk en deskundig. Levering is prima geregeld en snel.

Met vriendelijke groeten, A. Gorsira
Den Haag, 8 maart 2016

 

 

 
 
 

Wij kwamen via internet op de site van Bos Pianoservice terecht, omdat wij daar een 2ehands piano zagen staan waar wij interesse in hadden. Toen wij een paar dagen later belden met de heer Bos, was hij helaas net verkocht. Maar doordat de heer Bos aan de telefoon veel informatie gaf en meteen met ons meedacht, zijn we toch in de auto gestapt om van Amersfoort naar Bodegraven te rijden en de uitgebreide showroom daar te gaan bekijken. Omdat Dhr. Bos ook daar weer alle tijd voor ons nam, ons goed informeerde en adviseerde kwam de deskundigheid van Bos Pianoservice sterk op ons over en hebben we gelukkig meteen een andere piano gevonden. Twee dagen later werd de Feurich al bij ons afgeleverd met vakkundig vervoer. Wij zijn uitermate blij en tevreden.

Met vriendelijke groeten, Familie Dijkema
Amersfoort, 4 maart 2016

 

 

 
 
 

Onlangs heb ik bij Bos Pianoservice een piano van Roth & Junius gekocht. Ik was op zoek naar een oude Duitse piano. Bij binnenkomst zag ik meteen dit pareltje staan en was op slag verliefd. Er werd mij voldoende tijd geboden om rustig alle andere piano’s te bespelen, maar qua klankwarmte en uitstraling won deze piano het. Het vilt voor het studiepedaal moest nog in de piano worden gezet, maar toch werd hij vier dagen later al vakkundig afgeleverd. De prijs/kwaliteitverhouding is prima en de service was dik in orde.

Hartelijke groet, Marcia Timmermans
Den Haag, 4 maart 2016

 

 

 
 
 

Ik heb inmiddels al veel plezier van de piano gehad. Hij bevalt heel goed. De pianostemmer is reeds langs geweest voor een eerste stembeurt en staat ingepland om dit halfjaarlijks te blijven doen. Nog een vraag. De kap over het klavier wordt bevestigd met twee schroefjes. Het blijkt dat van deze schroefjes er 1 ontbreekt. Is het mogelijk deze nog los na te sturen? Als het niet duidelijk is kan ik er een foto van maken.

Vriendelijke groet, Tonnie van de Werken
Dordrecht, 3 maart 2016


Reactie van Bos Pianoservice: We sturen u vandaag een schroefje op.

 

 

 
 
 

Een mooie plaats voor een mooie piano. Onlangs gekocht bij Bos Pianoservice. Bij binnenkomst was ik al gauw verliefd op een witte Feurich baby vleugel. Dat werd hem. Een nieuwe, want ik wilde er ook een silent systeem in. En dat loont in een nieuwe beter dan in een occasion. Dat kan ik iedereen aanraden, je kan altijd zonder overlast spelen. Het was een snelle levering en precies op de afgesproken tijd. Geweldig. Wij zijn tevreden over Bos Pianoservice.

Groet Amy,
Heerhugowaard, 3 maart 2016

 

 

 
 
 

Wij zijn erg blij met onze Yamaha U3M met Silent systeem. Bij Bos Pianoservice werden we vakkundig geholpen bij het uitkiezen van een piano die aan onze wensen voldoet. Er is veel keuze in verschillende soorten piano's. De eigenaar is heel klantvriendelijk en deskundig. De piano werd al na twee werkdagen bij ons thuis afgeleverd door de vervoerder. In enkele minuten stond onze piano en kon hij worden bespeeld. We zijn bijzonder tevreden over de service van Bos en de wijze waarop de piano is afgeleverd. Er is al met veel plezier op de piano gespeeld en het Silent systeem is een uitkomst. Er kan piano gespeeld worden, zelfs als anderen in huis bijvoorbeeld televisie willen kijken.

Familie de Groot
Bussum, 1 maart 2016

 

 

 
 
 

Het was een feest om een piano uit te zoeken bij Bos pianoservice! Ik had me reeds georiënteerd bij verschillende pianozaken en was op zoek naar een Yamaha U3 occasion, bovendien wilde ik mijn eigen Yamaha 108 inruilen. Mijn pianodocente had me aangeraden om ook te gaan kijken en luisteren bij Bos pianoservice. Ze had er zelf een vleugel gekocht. Dus we zijn naar de winkel in Bodegraven gegaan. Je komt er binnen in een grote zaal met piano's en vleugels, er is heel veel keus. Er stonden achterin de zaak zeker acht U3 piano's bij elkaar. Meneer Bos heeft voor ons op allemaal gespeeld, op sommige telkens weer opnieuw om de klank te vergelijken, met veel geduld en enthousiasme. Hij is heel deskundig en ik kon hem alles vragen. Daarna heb ik in alle vrijheid zelf kunnen spelen en uitproberen. Ik heb er een prachtig klinkende, fijn spelende YUX  kunnen uitzoeken (met 10 jaar garantie) en heb mijn eigen piano tegen een goede prijs kunnen inruilen. Binnen een week stond de piano gestemd en met nieuw ingebouwd Silence System hier in huis en werd mijn Yamaha 108 meteen meegenomen door het verhuisbedrijf waar ze mee samen werken. Ik kon meteen lekker gaan spelen en ben heel blij met deze piano.

Met vriendelijke groeten van Tanja van Egmond
Castricum, 23 februari 2016

 

 

 
 
 

Begin januari hebben wij bij Bos Pianoservice een 2e hands piano gekocht: een Thürmer bouwjaar 1935. Het is een decoratieve klassieke piano met houtsnijwerk, die ook goed bespeelbaar is. De piano heeft een gepolitoerde kast en ivoren toetsen. De piano staat prachtig in onze woonkamer! Eerst wilden wij een piano via Marktplaats kopen, maar dan weet je niet goed of de kwaliteit goed is. Daarom zijn wij naar Bodegraven gereden en daar zijn we prima geadviseerd! De piano is snel en keurig afgeleverd. Wij hebben erg veel plezier van het instrument!

Arjon & Netty Boot
Bleskensgraaf, 12 februari 2016

 

 

 
 
 

We werden vriendelijk geholpen en voorgespeeld op diverse piano's. We zijn erg blij met de aangekochte piano, die ook netjes en volgens afspraak is afgeleverd. Kortom, we zijn erg tevreden.

Christine van Muiswinkel
Bloemendaal, 10 februari 2016

 

 

 
 
 

Wij gingen voor een digitale piano naar Bos in Bodegraven. Mw. Bos hielp ons vriendelijk en deskundig en we speelden behalve op de digitale ook op de echte piano's. Daarbij werden we verliefd op een Rippen uit 1957. Terug thuis zijn we gaan meten. Toen we op de website keken voor de maten zagen we dat de piano al gereserveerd stond. Die was dus voor ons in optie gezet zodat we niet hals over kop hoefden te beslissen. We zijn dezelfde dag nog terug gegaan en hebben de piano besteld. Deze werd al na 2 werkdagen bij ons afgeleverd. Ons pianoplezier is begonnen. Hartelijk dank mw. Bos.

Jan en Dinie Naezer,
Nieuwegein, 9 februari 2016

 

 

 
 
 

Tijdens mijn zoektocht naar een vleugel terecht gekomen bij Bos pianoservice waar mijn vader recent een schitterende piano gekocht heeft. Bij Bos pianoservice ben ik een yamaha g3 vleugel tegen gekomen uit 1991. De klank sprong er direct uit. Zeer helder en sprankelend! Uiteindelijk gekocht met inbouw van een silent systeem en maar liefst 10 jaar garantie. Alles werkt perfect en ik ben dik tevreden! Zeer klantvriendelijk bedrijf met veel deskundigheid. Levering was snel en zeer netjes via een gespecialiseerd bedrijf. 
 
Lennard Gravestein,
Ouderkerk a/d Amstel, 5 februari 2016

 

 

 
 
 

Hartelijk dank voor de snelle levering van de vleugel. We zijn er heel gelukkig mee. Het was trouwens een mooi spektakel om te zien hoe de vleugel met een grote kraan achter het huis werd geplaatst! Wij waren zenuwachtiger dan de plezierige en ervaren verhuizers van Griffioen.

Hartelijke groet, Walter van Driel
Voorschoten, 17 december 2015

 

 

 
 
 

We have just received our lovely Kawai Piano by your careful, wonderful delivery company --- how skillful and well-done they were!! I just wanted to show our appreciation and enjoy to looked at the whole process that OUR MUSIC CAME FROM THE SKY!!! That’s quite amazing scenery, isn’t it?
I can’t wait to practice a lot and play with many instruments which Michiel’s friends play with me.

Thank you again for your help.

With kind regard,
Takashi Nakamura
Michiel Witkam

 

 

 
 
 

Zeer tevreden ontving ik enkele weken geleden een tweedehands Yamaha piano. De staat was prima, enkele beschadigingen zijn bijvoorbeeld netjes weggewerkt. Mijn interesse ging allereerst uit naar een andere piano, deze was al verkocht, maar dhr. Bos hielp mij aan een soortgelijk exemplaar. De piano werd geleverd met soccles waar de ijzeren wielen op kunnen staan, dit werkt heel goed, ik kan de piano nog verschuiven zonder de vloer te beschadigen.

Kortom: Een zeer tevreden klant van Bos Pianoservice. 

Vriendelijke groet, Elrike Massink
Doetinchem, 20 oktober 2015

 

 

 
 
 

De vleugel is vandaag netjes gebracht en staat geweldig.

Met vriendelijke groeten, Wouter Peeters
Molenhoek, 20 oktober 2015