** S A L E **
tot 20% korting alle piano's en vleugels op 24-27-28-29 juni
Bel of app voor info
0172-617142 of 06 2878 9979
of stuur een mail
Elke zaterdag vrije inloop
10-17 uur

ADRES SHOWROOM

Italiëweg 7
2411 NR Bodegraven
0172 617142
06 28789979

Reviews

Heeft u een instrument gekocht of gehuurd bij ons? Dan nodigen wij u graag uit om een review te schrijven. U kunt bijvoorbeeld iets schrijven over ontvangst, klantvriendelijkheid, deskundigheid, collectie en/of levering. Een foto van het instrument in uw interieur plaatsen wij ook graag op onze website. Deze kunt u uploaden met uw review.

Dhr. Weijenberg

De Mortel, 25/05/2024

Een maand geleden hebben we een U3 silent premium gekocht, deze is netjes ingebouwd en ik heb er al veel op kunnen leren, ben erg blij met de piano en ook met de afterservice, die is ook super. Bos pianoservice super bedankt!

Dhr. Vuijst

Nieuw-Vennep, 11/04/2024

Op afspraak hebben wij Bos Pianoservice bezocht. We konden in alle rust door de showroom lopen en hebben allerlei piano´s geprobeerd om uiteraard de mooiste te vinden. En dat is gelukt;) Wij zijn bijzonder blij met het meubel, maar vooral met de mooie, warme klanken van deze prachtige piano! Een inspirerend instrument!

Dhr. Dorrestein

De Bilt, 01/04/2024

Bij Bos Pianoservice in Bodegraven heb ik onlangs een Yamaha U3 Silent piano gekocht en mijn ervaring was uitstekend. De levering verliep punctueel en de piano speelt geweldig. Hoewel er een klein kraakje is in één van de pedalen, wordt dit netjes binnen de garantie opgelost. Over het algemeen ben ik zeer tevreden en zou ik Bos Pianoservice zeker aanbevelen aan anderen die op zoek zijn naar een kwalitatieve tweedehands piano.

Dhr. L. van Beurden

Dordrecht, 11/03/2024

Uitgebreid assortiment, hartelijke ontvangst en ruimte om verschillende piano’s naast elkaar uit te proberen. Goeie begeleiding in de aankoop, prettige levering en een prachtig instrument. Al met al een hele fijne ervaring met en bij Bos Pianoservice in Bodegraven.

Dhr. Oskam

Reeuwijk, 21/02/2024

In december hebben we een mooie zwarte Yamaha piano gekocht. We werden geholpen door zeer kundige en vriendelijke mensen. Een echt familiebedrijf en -sfeer. De piano is in super goede staat, zowel uiterlijk (een echte ‘gadget’in ons huis) als ook klanktechnisch/muzikaal. De aflevering was ook super geregeld door twee hele vriendelijke mannen.

Dhr. Van Blitterswijk

Den Haag, 18/01/2024

Mijn Yamaka akoustische piano is helemaal naar tevredenheid geleverd door de firma Bos. Goede afspraken over aflevering. Prettige en vriendelijke begeleiding bij oriëntatie en uiteindelijk aankoop in de winkel. Bezorgers hebben de piano op zijn plaats afgeleverd.
Ik ben zeer tevreden.

Mw. M. Stolle

Gouda, 17/01/2024

Goedendag, ik ben tevreden over mijn nieuwe aanwinst, de Feurich piano. In de zaak ben ik zowel alleen als met mijn pianolerares in alle rust goed voorgelicht en heb de kans gekregen om piano’s met elkaar te vergelijken. De bezorging was zeer zorgvuldig. Na een tijd op een elektrische piano gespeeld te hebben is het nu een plezier om op de Feurich te spelen. Ik woon in een appartement dat goed geïsoleerd is maar ik oefen toch ook naar alle tevredenheid met gebruik making van het oefenpedaal.

Mw. Hagenaars

Maarssen, 17/01/2024

Bij de aankoop werden we netjes en professioneel geholpen. De service is uitstekend. De aflevering van de piano verliep keurig. De pianostemmer is nog een keer geweest en heeft goede adviezen gegeven. Kortom: wij zijn tevreden.

Mw. B. Oudshoorn

Den Haag, 02/11/2023

Wij hebben een paar jaar geleden een piano gehuurd bij Bos piano service. Fantastische service bij keuze maken welke piano, eerlijke prijzen, alles zoals als afgesproken, bezorging en ophalen -bij einde contract- piano heel goed en snel geregeld. Borg terug binnen een dag. Zeker een aanrader!

Mw. J. Tuinenburg Sweep

Winkel, 13/09/2023

Prachtige Yamaha U3 piano met silent system gekocht bij Bos Pianoservice. Zeer tevreden over de klantvriendelijkheid, in alle rust heb ik kunnen luisteren en vergelijken om mijn keuze te kunnen maken, heel fijn. Daarna een vlotte levering door de eveneens klantvriendelijke heren van Griffioen transport. Al met al dus een absolute aanrader!

Dhr. van den Heuvel

Den Haag, 21/08/2023

Yamaha U3 Silent. Wij zijn onwijs blij met de U3. Keurig geholpen in de winkel. Hele vriendelijke verkoper, geen opdringerige benadering. De levering verliep keurig, alles is netjes aangesloten, de kruk is netjes gemonteerd. met vriendelijke groeten, Bob van den Heuvel

Dhr. Fasbender

Maasdam, 09/08/2023

Ik was al een tijdje op zoek naar een goede piano. Op gegeven moment kwam ik via Google “Bos Piano service” tegen die adverteerde met “Summer Sale” prijzen. Dat waren best goede aanbiedingen, dus zeker de moeite waard om even te gaan kijken. Op doordeweekse dagen moet je wel even een afspraak maken omdat er geen personeel de hele dag zit te wachten. Maar dat was geen enkel probleem, mogelijkheden zat om even langs te komen. Je treft dan geen fancy winkelpand aan op een dure top locatie, maar een toonzaal aan huis die overigens super netjes is met meer dan genoeg ruimte. De keuze aan piano’s is prima. Voor elk budget staat er wel wat. Je wordt ook prima geadviseerd, en omdat alles op afspraak is heeft de eigenaar genoeg tijd voor je en hoef je niet te wachten. De keuze is al snel op een Kawai gevallen en een paar dagen later stond hij al bij mij thuis. De levering was nog best spannend, want de piano moest door een raam op de eerste verdieping getakeld worden. Maar dit is prima verlopen. Al met al erg blij met de aankoop.

Dhr. Reibestein

Berkel & Rodenrijs, 04/07/2023

Ik kan de firma Bos Pianoservice uit Bodegraven van harte aanbevelen. Een afspraak om piano’s te bezichtigen was snel gemaakt. Ik werd hartelijk ontvangen en kreeg alle ruimte om diverse piano’s te bespelen. De gekozen piano kon met een prettige financiering worden aangeschaft en stond binnen 5 werkdagen al in huis! Ik ben dus blij en tevreden. Fantastisch instrument!

Dhr. van Tongeren

Den Haag, 19/05/2023

Onlangs hebben wij een goede service van Bos pianoservice mogen ervaren bij het kopen van een piano en we kunnen niets anders dan positief zijn over hun professionele en vriendelijke aanpak. De verkoper was zeer deskundig en nam de tijd om te luisteren naar onze specifieke behoeften en verwachtingen. Hij hielp ons om de juiste piano te vinden die paste bij onze voorkeuren en budget en gaf ons enkele nuttige tips. Tot op heden zijn we tevreden met onze aankoop.

Mw. E.

Breda, 18/05/2023

Recent een piano gekocht bij Bos pianoservice. We zijn goed ontvangen in de showroom. Al onze vragen, zowel tijdens als na ons bezoek, werden steeds duidelijk en snel beantwoord. En na de koop was de piano snel en professioneel geleverd. Spelen maar!

Dhr. Gruijters

Den Haag, 28/04/2023

Levering verliep vlot. De piano ziet er goed uit en klinkt geweldig.

Dhr. Savasan

Breda, 25/04/2023

We are very happy with our piano(UX3). Mr. Bos answered all our questions patiently and delivered our piano with a very professional team. Thank you again for your good service.

Mw. Schouls

Gouda, 10/03/2023

Eind 2022 hebben we onze eerste piano, een Yamaha, met silent-systeem, gekocht bij Bos Pianoservice. De aankoop is snel geregeld. We konden op afspraak terecht en mochten rustig rondkijken en meneer heeft ons ook wat laten horen. Omdat dit voor ons helemaal nieuw terrein was, vonden we het moeilijk om te kiezen, maar het is gelukt. We vonden wel dat we snel de knoop moesten doorhakken, voor zo’n grote aanschaf. We hebben de sprong gewaagd en zijn er nu heel blij mee. De piano staat prachtig in het interieur en sinds kort worden de eerste pianolessen gevolgd. Fijn dat we tijdens het oefenen ook silent kunnen spelen i.v.m. kinderen en buren.

Mw. Oldenhuis

Bergschenhoek, 01/03/2023

Erg blij zijn we met onze Yamaha Silent piano, die ons de mogelijkheid biedt om ook te spelen in de avonduren zonder de buren te storen. We zijn door Bos pianoservice vriendelijk en deskundig van advies voorzien. De piano werd daarna snel geleverd. Toen het silent systeem niet helemaal optimaal bleek te werken, werd dit ook snel vakkundig opgelost. Wij hopen nog lang dagelijks te genieten van de mooie klank van onze nieuwe piano.

Dhr. Jansen

Heteren, 28/02/2023

We waren op zoek naar een piano voor mijzelf maar ook voor mijn dochter van 8. We zijn beginnend en hebben weinig ervaring. Bij Bos Pianoservice zijn we vriendelijk geholpen en genthousiastmeerd. mijn dochter was direct verliefd op de piano en het ingebouwde silent system is de manier om 24/7 te kunnen oefenen zonder andere mensen lastig te vallen met het geluid. hoe mooi het ook is. Ondertussen hebben we de Piano nu zo’n 2 maanden en word hij dagelijks meerdere malen gebruikt.
Dank voor de service!!

Vincent

Dhr. Ghani

Houten, 25/02/2023

Snel, betrouwbaar, goede prijs en hoge kwaliteit. Een aanrader!

Dhr. Weninger

Alphen aan den Rijn, 03/02/2023

We hebben een schitterende Feurich Piano gekocht, de klank is fantastisch. We wisten nog niet, welk merk we wilden hebben. In de winkel worden we goed geholpen en we mochten alle piano’s uitproberen. Zo konden we de voor ons de beste keuze maken. Ook het ingebouwde silent systeem bevalt ons fantastisch. Zo kunnen we allemaal spelen ook als de rest nog/of al slaapt. De piano wordt ook netjes afgeleverd en op zijn plek gezet. We zijn rondom tevreden.

Dhr. de Langen

Steenbergen, 24/12/2022

Mooie Yamaha gekocht. Werden vriendelijk ontvangen. Wij wisten al welk type Yamaha piano wij wilden hebben. Er was een ruime keuze, ook in het type die wij wilden. Aantal gestemde piano’s werden aangewezen die aan onze eisen voldeden. Werden rustig alleen gelaten om de diverse piano’s te proberen. Zelf relaxed kunnen kiezen op klank en aanslag. De keus was snel gemaakt. Onder het genot van een kopje koffie de koop afgerond. Piano is snel geleverd.

Dhr. Verstappen

Aarle, 23/12/2022

Evert heeft mijn jongensdroom in vervulling laten gaan. Al diverse muziekzaken bezocht maar de rust waarmee je in de zaak van Evert kunt proberen, kijken, en spelen is werkelijk subliem. Na de fijne, oprechte en goede adviezen van hem heb ik onze vleugel gekocht. Ik heb op aanraden voor een silent system gekozen. Niet zozeer voor mezelf maar meer voor onze kinderen die (zoals verwacht) hun interesse in muziek maken hebben gevonden. Door bovendien goed mee te denken met betrekking tot de aflevering hebben de mensen van Griffioen een top transport verzorgd. Super professioneel, degelijk en (ook) fijn in de communicatie. De vleugel werd bij wijze van spreken bijna met zijden handschoenen afgeleverd en dat maakte de levering helemaal af. Evert, bedankt, ik ben elke dag opnieuw blij met mijn vleugel.

Dhr. Schram

Eindhoven, 23/11/2022

Er zijn veel merken en types piano’s en vleugels en er zijn veel soorten pianozaken. Hoe weten wij nou, als consument, of we bij de juiste pianozaak zijn aanbeland? Al lang droomde ik ooit een kleine vleugel te hebben en al jaren liep ik wel eens binnen bij pianozaken in de plaats waar ik op dat moment was. Gewoon, even kijken, spelen, ervaren. Vaak kreeg ik direct te maken met iemand die me iets wilde verkopen. Mijn bezoek aan Bos Pianoservice was een verademing. Evert Bos begrijpt als geen ander dat het kopen van een piano of vleugel een hele belangrijke en duurzame beslissing is. Misschien wel een life event. Evert stelde de juiste vragen, gaf ruimte, luisterde aandachtig en liet mij op verschillende vleugels spelen. En juist dat spelen maakte duidelijk welk instrument het beste bij mij zou passen. Na twee bezoeken heb ik de knoop doorgehakt en gekozen voor een Kawai GL30 ATX4 zodat ik ook ‘s avonds kan oefenen zonder iemand te storen. Vorige week is hij (of zij? :-)) geleverd. Ik ben in de wolken. Evert, dank je voor je advies en je begeleiding. En, niet te vergeten, voor de zalige verse koffie! Warme groet!

Mw. Peeters

Bussum, 14/10/2022

Een paar maanden terug heb ik, na lang twijfelen, de knoop doorgehakt om een piano te kopen. Via online zoekopdrachten kwam ik uiteindelijk uit bij Bos Pianoservice. Er werd een afspraak ingepland en het bezoek aan de showroom overtrof mijn verwachtingen. De heer Bos hielp mij fantastisch met het maken van  de uiteindelijke keuze. Het werd een Kawai met silent system. De piano werd snel en keurig bezorgd en ook de service daarna was uitmuntend. Een mankement werd binnen een paar dagen verholpen. De piano wordt hier dagelijks door meerdere personen bespeeld, het voegt echt wat toe aan ons gezin. We genieten van de warme klanken en zouden ons zwarte, hoogglanzende instrument niet meer kunnen missen. Ik beveel Bos Pianoservice van harte aan.

Dhr. Vonk

Nieuwerkerk ter Aa, 01/10/2022

We werden prettig ontvangen en hebben uitgebreid de mogelijkheid gehad een piano uit te zoeken die bij onze wensen paste. Dhr. Bos hielp ons goed en beantwoordde onze vragen uitgebreid, ook met betrekking tot de silent-functie die we graag op de piano wilden. Al met al een mooi koop gedaan die ons goed bevalt. Ook over de levering zijn we tevreden.

Mw. van Eden

Bodegraven, 24/09/2022

Ik ben zeer tevreden over mijn recente aankoop (Kawai K300 Aures) bij Bos Pianoservice.

Ik ben 2 keer in de showroom geweest vóór ik de knoop doorhakte. Meneer Bos gaf me alle tijd en ruimte om piano’s uit te proberen. Omdat het op afspraak was, was ik de enige in de showroom. Dat was heel fijn. Bos dacht goed mee, hielp me alles af te wegen en kwam heel eerlijk en begaan over. Hij heeft de piano voor me gereserveerd en me nog bedenktijd gegeven. Al met al erg positief over het verkoopproces en ook over de piano!

Mw. Poslavsky

Gouda, 18/09/2022

Recent een piano gekocht bij Bos pianoservice. We zijn zorgvuldig en goed geholpen. De piano werd ook erg snel geleverd. Geen spijt van gehad!

Dhr. Vos

Muiderberg, 07/09/2022

Een mooi klinkende gereviseerde Yamaha U3 gekocht. Uitstekende en vlotte service. Wat mij betreft aan te raden.

Mw. Jacobs

Heemskerk, 30/05/2022

Zeer vakkundig geholpen in de winkel bij mijn zoektocht naar een silent piano onlangs. Binnen een week stond de piano op de plaats van bestemming en kon het echte genieten beginnen!

Mw. Winterkamp

Delft, 02/05/2022

Vanaf ons eerste bezoek werden we goed geholpen. Het was zelfs geen probleem dat ik een week later met mijn pianodocente langskwam. De heer Bos had er alle begrip voor dat ik wilde dat zij de piano zou testen. Dat deed ze en ze was net zo enthousiast als ik. Nu staat hij al weer een paar weken in mijn woonkamer en ik speel dagelijks met heel veel plezier op mijn prachtige instrument!

Mw. Feranchuk

Den Haag, 29/04/2022

Ik heb onlangs een prachtige witte Yamaha gekocht bij Bos Pianoservice. Het instrument is bijna 50 jaar oud en ziet er prachtig uit en klink nog beter. Ben vooral dankbaar aan Bos dat ze me een seintje gaven toen de witte Yamana piano binnen kwam bij jullie, want het is nogal een rariteit;)

Mw. Vellema

Leimuiden, 25/03/2022

Begin dit jaar een prachtige Yamaha silent piano gekocht bij Bos pianoservice. Voor ons überhaupt de eerste kennismaking met de wereld van piano’s. We zijn heel goed geholpen, er werd uitgebreid de tijd genomen om ons dingen uit te leggen en verschillende piano’s te proberen. Blij met onze keuze. Iedere dag zitten we er met plezier achter. Over het transport zijn we ook heel tevreden. Echte professionals!

Mw. Heijligers

Amsterdam, 16/03/2022

Mooie Yamaha gevonden bij Bos Piano’s. Vriendelijke ontvangst en ruime keuze. Kritisch punt is wel dat meneer Bos niet vermeldde dat nieuwe piano thuis altijd direct gestemd moet worden ivm overgang naar andere ruimte, is dus ook niet bij prijs inbegrepen.

Dhr. Jonker

's Hertogenbosch, 09/02/2022

Met een akoestische piano is een lang gekoesterde wens in vervulling gegaan. Prima geholpen door Dhr. Bos. We kregen alle ruimte om diverse piano’s uit te proberen. Wij gingen uiteindelijk voor een witte Feurich. Vervolgens is hier een nieuw silent systeem ingebouwd en de piano werd een paar dagen later op nette wijze afgeleverd.

Mw. de Kleijn

Venlo, 05/02/2022

We werden vriendelijk ontvangen door dhr.Bos. Ik vroeg hem om iets op de Liedermann piano te spelen, daar ikzelf nog niet kon spelen. Onder het genot van een kopje koffie heb ik besloten om een Liedermann piano te kopen. Twee weken later stond hij te pronken in de woonkamer. Toen bleek dat het studiepedaal niet werkte, maar dit werd zo opgelost. Ik ben heel tevreden en kan nu wel al iets spelen.

Fam. Verboon

Amersfoort, 02/02/2022

Een jarenlange pianowens en nu de kinderen ook serieuze interesse voor pianospelen toonden werd het tijd. Al maanden had ik een aantal piano’s op het oog. Nu ging ik echt de knoop doorhakken, de Liedermann 112 silent wilde ik. Het werd een koop op afstand, maar Evert Bos heeft al onze vragen goed en snel beantwoord. De deskundigheid en de liefde voor het vak waren voelbaar, ook op afstand. Daardoor vertrouwde ik deze grote aankoop wel. De prachtige piano werd snel geleverd door een vakkundig pianovervoerder en precies neergezet waar ik wilde. Inmiddels wordt er meerdere uren per dag piano gespeeld, gewoon wanneer men zin heeft. Ideaal dat silent systeem. Ook is pianostemmer Eduard Bos bij ons geweest voor de eerste stembeurt. Vriendelijk en vakkundige man. Kortom: Wij zijn heel erg blij!

Dhr. Dai

Berkel en Rodenrijs, 30/12/2021

It was a great experience with Bos piano service. Mrs. Bos has been all the time patient and helpful with our questions, and we chose this beautiful Kawai K500 for our six year old boy to start his piano journey. Transport was fast and safe. Top service from Bos piano service!

Mw. Koster

Hilversum, 08/10/2021

Met de Yamaha is er leven in huis gekomen. Omdat ie zo mooi klinkt, wordt er dagelijks op gespeeld. Fantastisch mooie aanschaf!

Dhr. ter Welle

Utrecht, 06/10/2021

We werden vriendelijk geholpen in de winkel en hadden alle ruimte om de verschillende silent piano’s uit te proberen. Toen we eenmaal een keuze hadden gemaakt was het snel geregeld en ontvingen we in dezelfde week al onze mooie piano, waar we veel plezier van hebben.

Dhr. Oudshoorn

Putten, 22/09/2021

We zijn heel blij met de Yamaha silent piano die we enige tijd geleden bij Bos pianoservice hebben gekocht.
In de showroom werden we gastvrij ontvangen en vriendelijk geadviseerd. De piano kon ook snel geleverd worden en is vakkundig in huis geplaatst. We zijn erg tevreden over de service!

Dhr. Hoornstra

Lisserbroek, 31/08/2021

Gezien de goede ervaringen bij Bos Pianoservice bij de aankoop jaren geleden van een Feurich vleugel door mijn vriendin heb ik besloten om te kijken naar een piano voor mijzelf. In eerste instantie was het plan om een gebruikte Yamaha aan te schaffen maar uiteindelijk is de keuze gevallen op een nieuwe Feurich 125 Design piano. De prachtige warme en heldere klank gaf de doorslag en was duidelijk herkenbaar gezien de ervaringen met de eerder aangeschafte vleugel. We werden uiterst vriendelijk te woord gestaan door de Heer Bos en hebben uiteindelijk een uitstekende deal gesloten onder het genot van een kop koffie. Voor de prijs die aangegeven stond werd afgesproken dat een silentsysteem zou worden ingebouwd, de pianokruk meegeleverd zou worden en vervoer geregeld. Tevens zou de oude piano opgehaald worden. Het was op een zaterdag en de maandag daarop kwam er al een bericht dat de piano klaar was voor verzending. Op de donderdag daarna is alles geregeld volgens afspraak. Al met al kan ik zeggen dat alles voorbeeldig en snel is uitgevoerd en dat ik heel veel plezier aan deze mooie piano beleef.
Een warme aanbeveling voor Bos Pianoservice!

Dhr. Kleijweg

Den Haag, 30/07/2021

Recent heb ik een Yamaha U3 gekocht bij Bos pianoservice. Dhr Bos dacht goed mee in het gehele proces van pianokeuze tot aan betalingsmogelijkheden. De klant en liefde voor het instrument staat duidelijk voorop bij Bos pianoservice. De piano is in perfecte staat geleverd. Ik adviseer een ieder om hier een piano te kopen.

Dhr. Radu

Monnickendam, 15/07/2021

I wholeheartedly recommend Bos Pianoservice – the owner Lydia was very patient and helpful with my questions and requests, and the delivery was done very carefully. A perfect experience all around, if only more companies were this good!

Mw. Hage

Kapelle, 06/06/2021

Onlangs heb ik een prachtige piano gekocht. Na ruim 30 jaar zit ik er weer achter en ik vind het echt geweldig. Dhr Bos heeft mij heel fijn geholpen en verschillende pianos laten horen. Ook kreeg ik fijn de tijd om zelf even te proberen. Met het silent systeem wat hij voor me heeft ingebouwd is mijn man vooral erg blij en voel ik me niet belemmerd om te oefenen. Ik ben erg blij met mijn aankoop.

Mw. van Dijk

Gouda, 13/05/2021

Ik ben zeer tevreden over de Yamaha U3 silent piano die we onlangs bij Bos kochten. We kregen ruim de tijd om piano’s te testen in de showroom en binnen een week werd de piano thuis geleverd.

Dhr. Bloemberg

Pijnacker, 11/04/2021

Een aantal weken geleden werden wij (op afspraak) vriendelijk ontvangen door Dhr Bos. Wij waren op zoek naar een andere piano die warm doch een heldere en volle klank had. Na een aantal verschillende piano’s te hebben uit geprobeerd kwamen we al snel op een grotere Yamaha. Er stond een mooie YUX die in perfecte staat verkeerde maar nog geen Silent System had.
Deze heeft Dhr. Bos hiervan laten voorzien en zo hebben wij er nu al een aantal weken een groot plezier van.
Voor tijdens het oefenen en in de avond uren is het Silent System een ideale uitkomst om zo de buren te vriend te houden (-;
Wie op zoek is naar een goede piano…….. Ga eens langs bij Bos Piano Service !!

Dhr. Andeweg

Katwijk aan Zee, 06/04/2021

Wij zijn zeer deskundig geholpen met het uitzoeken van een Kawai K200 ATX3 piano in de winkel.
Deze werd bijzonder snel geleverd.
Niets dan lof!

Dhr. de Jong

Hellevoetsluis, 11/03/2021

Onlangs kochten wij een Feurich Silent piano bij Bos. Wij zijn nieuwkomers op dit gebied. Het was dan ook van het grootste belang dat wij deskundig werden geadviseerd door de heer Bos. In de showroom konden we vele modellen bewonderen en ook beluisteren. De heer Bos nam alle tijd om de voor- en nadelen te demonstreren. Het geheel maakte een vertrouwenwekkende indruk. Een koop was snel gesloten. De aflevering verliep volgens afspraak op een deskundige wijze. En nu zijn wij druk bezig om dit prachtige instrument te leren bespelen.

Dhr. Zubli

Amsterdam, 09/03/2021

Bij Bos Pianoservice langs geweest om een aantal piano’s te bekijken en te beluisteren. Ben zeer vriendelijk ontvangen en kon uitgebreid rondkijken en de diverse piano’s uitproberen. Ik kreeg daarbij uitgebreide uitleg en kon ook zelf in alle rust de uitgebreide selectie aan piano’s bekijken. Ik heb uiteindelijk gekozen voor een mooi klinkende Yamaha uit de jaren ’90, die er weer als nieuw uitziet. Ik wilde ook graag een silent systeem laten inbouwen en dat kon zonder problemen. De inbouw verliep vlot en kundig. Kort daarna werd de piano bij ons thuis geleverd. Sindsdien wordt de piano door ons gezin dagelijks met veel speelplezier gebruikt.

Dhr. Beijen

Bergen op Zoom, 06/01/2021

Op zondag 12 december waren we in de buurt van Bodegraven en op advies van de pianodocent van onze dochter zijn we bij jullie langsgegaan. Na wat vooronderzoek te hebben gedaan wisten wij eigenlijk al wat we wilden hebben. Een Yamaha U1 of U3 voor een redelijke prijs en dan bij voorkeur zo mooi mogelijk. Evert heeft een en ander laten horen op verschillende piano’s in de showroom. Van Kawai tot Yamaha, van voor in de entree tot midden in de zaak. Zag er allemaal perfect uit en klonk ook allemaal erg goed. Onze dochter mocht natuurlijk ook even plaatsnemen achter verschillende klavieren. Keuze was snel gemaakt. Het werd de Yamaha U1(E). Goede prijs bedongen en snel de zaken afgerond. Levering was geweldig. Snel, deskundig, attent en dus uitermate professioneel. Gehele ervaring was dus gewoon goed, zoals het hoort als je een ‘long-term’ investering doet in een prachtig instrument. Nogmaals dank voor de service.

Mw. van Leeuwen

Sint-Oedenrode, 06/01/2021

Begin december hebben we een afspraak gemaakt met de heer Bos voor het bekijken van een aantal piano’s. We twijfelden tussen een nieuwe Liedermann en een recente Yamaha M-serie van bouwjaar 1983 met een silent-system. Uiteindelijk hebben we voor de Yamaha gekozen. De heer Bos heeft ons hierin heel kundig geadviseerd en liet ons ook vrij om zelf de piano’s uit te proberen. De week erop werd de piano al geleverd en dit was ook keurig verzorgd. We zijn heel blij met de piano en vooral onze dochter Sophie, die ook al enige tijd gestart is met pianolessen. De piano heeft een mooie uitstraling en een heldere klankkleur. Hartelijk dank voor uw advies in deze en als we in de buurt zijn, komen we zeker nog een keer aan samen met Sophie.

Dhr. Gilsing

Alphen aan den Rijn, 23/12/2020

Wij zijn tevreden over de transactie van de Feurich piano. Ons viel op de deskundigheid, de vriendelijkheid en de geslaagde plaatsing op ons adres in Alphen a/d Rijn.

Dhr. Nijssen

Monnickendam, 23/12/2020

We waren op zoek naar een piano voor onze zoon. We zijn ook in andere pianozaken geweest, waar gladde verkopers ons soms opdringerig bewerkten. Bij Bos heerste een hele andere sfeer. We konden rustig rondkijken. De heer Bos gaf ons vakkundig advies en was heel eerlijk en realistisch over wat er mogelijk is binnen onze wensen en ons budget. Wij hebben een mooie gebruikte KAWAI piano uitgekozen, welke inmiddels bij ons thuis staat en dagelijks bespeeld wordt. Toen een paar toetsen bleven hangen heeft de heer Bos ons goed uit kunnen leggen waaraan het lag (de hamers bleven hangen achter het vilt van het dempingspedaal) en toen konde we het euvel zelf binnen een minuut verhelpen. Heel fijn dat er ook na de koop nog zorg en aandacht is. Wij zijn erg tevreden en kunnen Bos Pianoservice zeker aanbevelen

Mw. Bone

Utrecht, 18/12/2020

Na 20 jaar niet meer spelen de keus gemaakt om weer een piano in huis te halen. Heerlijk! Geniet er weer enorm van. Naar de showroom gegaan en daar goed geholpen, er was alle tijd. Werd goed meegedacht en geluisterd naar mijn wensen. Ruim keus! Levering duurde alleen helaas iets meer dan twee weken omdat de piano 5 treden op moest, wat schijnbaar erg lastig in te plannen was. Ze wilden liever dat een glaszetter mijn ramen eruit zou halen, terwijl de buren ook een piano hebben en de vorige bewoners van dit huis ook een piano hadden en daar geen problemen waren. Uiteindelijk Bos gebeld en hij heeft ervoor gezorgd dat alles geleverd werd. Levering zelf was uiteindelijk makkelijk, snel en goed. Nu heerlijk aan het genieten!

Mw. Martina

Almere, 07/12/2020

Omdat we op zoek waren naar een akoestische piano, ter vervanging van onze digitale piano, bezocht ik samen met m’n dochter en zoon de showroom in Bodegraven. We werden zeer hartelijk ontvangen en kregen alle ruimte om rustig rond te kijken. Op vragen over piano’s kregen we uitgebreid antwoord en de kinderen mochten op verschillende piano’s spelen. We waren meteen weg van de Kawai E 200, die met z’n mat zwarte afwerking ook mooi in ons interieur past. Er werd prettig met ons meegedacht rondom de aanschaf van de piano en binnen enkele dagen werd deze geleverd. We zijn erg tevreden over de service en de piano klinkt prachtig!

Mw. Gilsing-Braun

Alphen aan den Rijn, 30/11/2020

We vonden dat er een mooie keus was van piano’s. Het meedenken en mee adviseren van mw. Bos was zeer betrokken en geduldig en kwam deskundig over. Over de verdere afhandeling zijn wij tevreden, hoogstens dat de afspraak omtrent het tijdstip van de aflevering wat onduidelijk verliep.

Dhr. Vinke

Zoetermeer, 25/11/2020

Een verademing!
Er wordt in ons huis altijd veel muziek gemaakt, maar de laatste tijd beperkte, vanwege een fysiek ongemak, de betrekkelijk zware aanslag van onze piano ons speelplezier. We zijn ons dus gaan oriënteren op een vervanger: een redelijk licht spelende, goede tweedehands piano. Dat bleek nog niet zo eenvoudig. Het aanbod is weliswaar groot, maar binnen ons budget toch beperkt.
Maar onze speurtocht op het internet bracht ons tenslotte bij Bos Pianoservice in Bodegraven, met een keur aan gebruikte piano’s, met name Yamaha, dus zijn we daar, na een telefoontje, maar eens gaan kijken.
Dat bleek een plezierige ervaring! Evert Bos heette ons welkom, begreep dat we zochten naar een gebruikte Yamaha U1 of U3, wees ons de bewuste instrumenten aan (een ruime keuze), en liet ons vervolgens rustig onze gang gaan. Hij bleef zelf bescheiden op de achtergrond, maar was direct beschikbaar voor het beantwoorden van onze (vele) vragen. Kennelijk ging hij ervan uit, dat het bij de keuze voor een piano vooral gaat om een goede match tussen de speler en het instrument. Geen gladde verkooppraatjes, maar rustige, feitelijke informatie. Dat was een verademing!
Nog dezelfde middag hebben we gekozen voor een prachtige U1 Yus, die bovendien binnen een week werd geleverd en nu staat te pronken in onze woonkamer.

Mw. van Elk

Badhoevedorp, 14/11/2020

Mijn dochter en haar grote broer, die ook piano speelt, zijn erg blij met de mooie nieuwe Liedermann piano, een mooie witte!
Op een zaterdag met mijn man en 13 jarige dochter, die al sinds haar 6e piano speelt, hadden wij om 9.00 een afspraak gemaakt met de heer Bos. Wij werden vriendelijk ontvangen en kregen uitleg over de piano’s en over het silent systeem. Mijn dochter vond de Liedermann prettiger spelen dan de Yamaha, dus viel daar de keuze op. De levering zou even duren, want het silent systeem moest worden ingebouwd en over ongeveer 2 weken zou de piano worden geleverd. Echter de dinsdag erop, dus 3 dagen erna, werd hij al geleverd! De sokkels, die wij erbij hadden besteld waren overbodig, omdat het niet lukte op de stenen vloer. Maar volgens de bezorgers kan dat nog verrekend worden, dus hebben zij deze weer retour genomen.
Wij zijn tevreden over de service en vooral over de piano, die staat te pronken in de huiskamer!

Dhr. Hoos

Woerden, 13/11/2020

De Liedermann piano is meer dan een studiepiano. Klank is goed gebalanceerd met genoeg dynamiek en verfijning. Advies bij Bos piano’s is erg vakkundig en detaillistisch. Op een prettige manier geven ze je de ruimte om rustig de piano’s te bespelen en vergelijken. Een aanrader dus!

Mw. Nguyen

Wassenaar, 10/11/2020

Na al die jaren lang gezocht naar een goede akoestische piano, hebben wij al snel een hele mooie kunnen vinden bij Bos Piano Service Bodegraven. Wij zijn bij binnenkomst in de winkel zeer vriendelijk ontvangen door dhr. Bos. Ruim de tijd gekregen om verschillende piano’s te bespelen. De levering verliep vlot en naar tevredenheid. De piano heeft een mooie volle klank en deze voldoet helemaal aan onze verwachtingen.
Aankopen bij deze firma is zeer aanbevolen.

Mw. Walhout

Veenendaal, 02/11/2020

Afgelopen september een prachtige Yamaha U10BL gekocht bij Bos Piano. We wilden er graag een silent systeem in en deze was er heel snel ingebouwd. Sowieso een enorm snelle levering, heel fijn! Hartelijk dank voor de goede service. We zijn erg blij met de aankoop!

Dhr. Hoek

Katwijk, 31/10/2020

Alweer een aantal jaren in het bezit van een Feurich Concerto piano. Herinner me nog als de  dag van gisteren het bezoek in de showroom in Bodegraven. Ruim de tijd gekregen (en genomen) om verschillende piano’s te bespelen. Van de uiteindelijke keuze geniet ik nog iedere dag met volle teugen, een piano die blijft inspireren . Een heerlijke, vol klinkende piano, mooi diep in het ‘laag’ en helder ‘articulerend’ in de hogere octaven. Een heerlijk bezit! Zelfs Tom, onze rag-dol, kan het niet laten af en toe een toets aan te raken.

Mw. Swaans

Leiden, 20/10/2020

Dank voor de begeleiding in deze mooie aankoop! U belde altijd terug, snelle keurige levering en de vergeten soccles kwamen snel alsnog.

Dhr. H.J. Hofstede

Alphen a/d Rijn, 14/10/2020

Wij zijn uitstekend geholpen door dhr. Bos. Uitgebreid verschillende opties doorgelopen in twee bezoeken. In de showroom is veel keuze in verschillende prijsklassen. Onze keus is gevallen op een witte Yamaha U3. Nu 5 weken naar tevredenheid in gebruik. Tikken van een toets onstaan afgelopen week wordt netjes onder garantie verholpen.

Mw. M. Blok

Den Haag, 15/09/2020

Even wat informatie opvragen over de mogelijkheden om een silent systeem in mijn piano in te laten bouwen resulteerde in iets heel anders. Een afspraak in de showroom was het gevolg en uiteindelijk heb ik nu een hele nieuwe piano. En wat voor één!! In de showroom heb ik een piano bespeeld met een achteraf ingebouwd silent systeem. De piano was mooi maar het silent systeem viel mij een beetje tegen. De Kawai K-300 Aures is een prachtige akoestische piano met een silent systeem dat vanuit de fabriek al geheel geïntegreerd is in het mechaniek. En als je dat éénmaal gehoord hebt….. Het is echt ongelofelijk wat er digitaal mogelijk is, het werkt allemaal heel gemakkelijk en het klinkt geweldig. De bijgeleverde hoofdtelefoon is helaas wat krap en niet erg comfortabel. Wat wel heel leuk is dat er een hele stapel bladmuziek bijgeleverd wordt en dat al deze muziek ook digitaal te beluisteren is. Wat de firma Bos betreft: contact, aankoop, inruil, service, afspraken en transport waren allemaal tiptop!

Dhr. Timmermans

Rotterdam, 14/09/2020

Ik ben bij binnenkomst in de winkel zeer vriendelijk ontvangen door dhr Bos en deskundig geholpen. Hij bood mij alle ruimte om een groot aantal piano’s te proberen. Uiteindelijk ben ik met een Yamaha U3 silent naar huis gegaan en ik heb nog geen moment spijt van mijn keuze gehad. De piano staat bovendien prachtig in onze woonkamer! Ik kan Bos pianoservice van harte aanbevelen.

Dhr. G. Gimenez (pianodocent)

Den Haag, 10/09/2020

Hartstikke bedankt voor alles en voor uw uitstekend werk. Mijn Kawai K200 Atx silent piano is op maandag perfect thuis aangekomen. Hij past perfect in mijn ruimte zoals de klank is perfect genoeg voor mijn woonkamer. Ik ben heel blij mee en mijn leerlingen ook zijn heel blij om voor zo’n mooie piano te zitten spelen.
Ook van harte bedankt voor de twee koptelefoons! dank dat ik het al heb kon ik al met de lessen thuis deze week beginnen.
Nogmaals bedankt en zou ik niet twijfelen om jouw contact aan mijn leerlingen geven. Ik wens van harte dat iedereen die piano wilt spelen kunt zo’n een piano thuis hebben. Het is zo belangrijk op een goede instrument leren spelen!

Dhr. F. Schneider

Breukelen, 31/08/2020

Ondanks dat de winkel eigenlijk gesloten was op de dag dat ik langskwam, werd ik toch hartelijk ontvangen in de showroom waar ik de gelegenheid kreeg verschillende piano’s te bespelen. Meneer Bos stond mij vriendelijk te woord en en beantwoordde alle vragen die ik had. Nadat de koop overeengekomen was, werd de piano al na een paar dagen vakkundig en op vriendelijke wijze geleverd. Heel fijn dat de piano al zo snel geleverd kon worden! Wij, en vooral ook onze kinderen, zijn blij met onze aankoop en hopen nog jaren plezier te hebben van dit instrument. Als ik twee verbeterpunten mag noemen: – ik realiseerde me bij het bespelen van de piano te weinig dat de klank in een showroom toch heel anders is dan in een (veel kleinere) woonkamer. Ik had het achteraf prettig gevonden als ik daarop gewezen was. Ik moest daardoor wel erg wennen aan de klank, die bij ons thuis harder en scheller is dan in de showroom. – de tekst op de website vind ik een beetje misleidend. Er werd/wordt gezegd dat er ‘nu sales dagen zijn’. Maar deze data worden iedere keer weer aangepast. Daardoor weet ik ook niet of ik de piano daadwerkelijk in de sale heb gekocht. Als ik had geweten dat de sale nog wel even aanhield zou ik er langer over nagedacht hebben. Ik zou het eerlijker vinden als er iets stond als: ‘bij ons altijd tot 35% korting’ of ‘over de prijs valt altijd te onderhandelen’. Dat neemt niet weg dat we tevreden zijn over onze aankoop, de (snelle) service en de klantvriendelijkheid van Bos Pianoservice. Van harte aanbevolen!

Dhr. Boerke

Driebergen-Rijsenburg, 29/07/2020

Bij BOS pianoservice heb ik na een zoektocht langs veel Pianowinkels eindelijk een tweedehands piano kunnen vinden die aan mijn wensen voldeed. Ik kon in de avond langskomen op afspraak en na een nachtje slapen is de volgende dag de koop rondgemaakt.. Er was alle tijd en ruimte om piano’s te spelen en uiteindelijk is het een Yamaha U1 geworden. Deze werd snel en vakkundig geleverd. Kortom, prima service en echte vakmensen. Ga hier zeker langs als je een piano zoekt!

Mw. Koopman

Heemstede, 22/07/2020

Afgelopen week een prachtige witte YAMAHA gekocht bij Bos Pianoservice! De keuze uit witte piano’s is erg groot vergeleken met anderen in NL en ik ben erg professioneel en goed geholpen! Een aanrader!

Dhr. H. van Beek

Uithoorn, 18/07/2020

Begin juni ben ik op bezoek geweest in Bodegraven. Prettig dat dit ook tegen sluitingstijd kon. Ik heb goed mijn wensen uit kunnen leggen, en daar is een prachtige piano (Yamaha U1) uit gekomen. Een aantal piano’s uitgeprobeerd (U1, U3), waarbij de prettige klank en gevoeligheid van de toetsen de doorslag gaf. Nog geen dag spijt van. Het bezorgen ging heel netjes, goed geinstalleerd, alles netjes klaargezet. Na enkele dagen spelen kwam er wel een piepje in de piano. Wat bleek: de piano is helemaal gerestaureerd op één stukje vilt na in de zangbodem, een miniem onderdeel van het totale sustain systeem. Dat is inmiddels ook keurig verholpen, gelijk even na een maand de piano opnieuw gestemd omdat ik vind dat een piano toch echt moet wennen aan een nieuwe omgeving. Maar wat speelt hij heerlijk en klinkt hij mooi. Het is een sieraad in huis. Zeer tevreden met de keuze voor jullie.

Mw. van Loon

Ede, 01/07/2020

Piano gearriveerd. Dank voor alle goede zorgen en het helpen met de juiste piano uitzoeken. Ben echt heel blij met de Kawai K200 ATX3 piano.

Mw. van Koert

Nieuwkoop, 25/06/2020

Zaterdag 6 juni gingen we kijken voor een piano. Wat zijn we fijn ontvangen ondanks deze rare tijden met Corona. De kinderen kregen een mooie kleurplaat of konden lekker een filmpje kijken. Glaasje water erbij helemaal goed. We zijn heel vriendelijk geholpen en hebben genoten van het pianospel van zowel mevrouw als meneer Bos. Prachtig, zeker omdat wijzelf nog niet zo geoefend zijn. Alle tijd werd er voor ons vrijgemaakt. En de piano werd de volgende week woensdag al bezorgd. Een hele fijne ervaring en een prachtige Yamaha B1 piano rijker.

Mw. Borges

Berkel en Rodenrijs, 03/06/2020

Na jaren al de wens te hebben om een piano aan te schaffen, gingen wij op internet zoeken en kwamen we al snel uit bij Bos Piano Service Bodegraven. Eenmaal binnen werden we direct ontvangen. Na onze wensen kenbaar te hebben gemaakt en mij verschillende piano’s te hebben laten ervaren was de keuze snel gemaakt. Een week later stond onze Yamaha met Silent System, wat een geweldige uitvinding is, in onze woonkamer. Hij werd vriendelijk en nauwkeurig op zijn plek gezet en we konden direct met spelen beginnen!

Dhr. Langerak

Montfoort, 25/05/2020

Piano was mooi conform afspraak geleverd. Klonk na leveren prachtig in de woonkamer. Nu inmiddels paar weken verder alsnog prachtig geluid.

Mw. Machielse

Den Dolder, 19/05/2020

Ik heb een tweedehands Yamaha silent piano gekocht bij Bos Pianoservice, waar ik enorm blij mee ben! Ik werd deskundig en op een prettige manier ontvangen in de zaak, waar ik alle tijd mocht nemen om te spelen op diverse piano’s. Ook de mogelijkheden voor de silent systemen waren rijkelijk. Al met al een fijne zaak, met veel keuze mogelijkheden en een goed en deskundig ontvangst!

Dhr. Hendriksen

Oud-Beijerland, 06/05/2020

Als volledige beginners en onervaren met de piano hebben wij voor Bos Pianoservice gekozen voor onze eerste piano. Voornaamste reden: de schappelijke prijzen voor de piano’s. Dit bleek de juiste keuze. Wij werden zeer vriendelijk ontvangen. Voor de kinderen was er een speelhoek waar zij zich bezig konden houden, maar als zij toch onverhoopt op de toetsen van piano’s drukten (het blijven kinderen) was dit geen probleem. Wij zijn goed geïnformeerd over de verschillende typen piano’s. Ook de financiële mogelijkheden (voor- en nadelen) werden goed toegelicht. Bij het betreden van de winkel waren wij op dat moment nog de enige klanten. Later kwamen er meer klanten en toen was wel te merken dat het verdelen van de aandacht wat moeizaam ging, maar dat was m.i. eigenlijk het enige wat “beter” zou kunnen. Het personeel bleef echter zeer vriendelijk! Uiteindelijk hebben we een kwalitatief zeer fijne Kawai piano aangeschaft voor een goede prijs. Bij het opmaken van de factuur werd er ook nog een pianostemmer geadviseerd, wat een hoop zoekwerk scheelt. Al met al een hele positieve ervaring!

Dhr. Mazerant

Nieuwegein, 28/04/2020

Ik was toe aan een andere piano en had mijn zinnen gezet op een witte YAMAHA U3, eventueel een gebruikte. Bij Bos Pianoservice stonden diverse modellen opgesteld en heb er op een aantal gespeeld. Echter de klank van een U1 beviel mij het beste, maar ik was nog niet helemaal overtuigd. De heer Bos die ons uiterst vriendelijk en geduldig heeft ontvangen, adviseerde mij ook eens een Feurich 122 te bespelen. De klank verraste mij bijzonder. Na een zorgvuldige afweging heb ik gekozen voor een nieuwe Feurich 122 met silentsysteem. Hij werd keurig netjes na een paar dagen afgeleverd en geplaatst. Sindsdien speel ik elke dag met veel plezier op mijn nieuwe witte FEURICH piano.

Dhr. Machielse

Bilthoven, 27/04/2020

Bij binnenkomst heeft de heer Bos ons alle ruimte gegeven om de verschillende aanwezige pianos te testen. Hij trok zich discreet terug en liet ons alle tijd. Bij vragen was hij steeds aanwezig met adviezen en hulp. Uiteindelijk hebben wij met veel plezier een goede keuze gemaakt en de piano werd nog sneller geleverd dan aanvankelijk gedacht. Al meer dan 2 maanden wordt de piano (een Yamaha U1 Silent uit 1987) met veel plezier bespeeld!

Mw. Kappos

Best, 07/02/2020

Ongeveer een maand geleden liep ik binnen bij Bos Pianoservice om eens te kijken naar een piano, een lang gekoesterde wens, en een uur later liep ik naar buiten als trotse eigenaar van een witte Yamaha piano!!! Ik werd vakkundig en vriendelijk geholpen en met de garantie dat ik binnen 12 maanden de piano kon terug verkopen was de deal snel gesloten. Ik geniet nu elke dag van mijn piano, ik ben een beginner en oefen met veel plezier elke dag en speel nu The piano man van Billy Joel! Eén ding is zeker: deze piano is een blijvertje!!! Hartelijk dank Bos Pianoservice!

Dhr. Swart

Ankeveen, 16/01/2020

Afgelopen december hebben we een piano gekocht bij Bos pianoservice. Zowel mijn partner en ik hebben tijdens onze opvoeding geen piano leren spelen. We zijn echter naar volle tevredenheid geholpen door Lydia Bos. Ze heeft ons goed geholpen om een piano te vinden die geschikt was voor beginnende pianospelers en bij onze wensen en budget paste. De piano werd snel en in uitstekende staat bezorgd en geplaatst door capabele en vriendelijke mensen.

Dhr. Vonk

Nieuwer ter Aa, 16/01/2020

Het ontvangst in de winkel was prettig en we konden alle piano’s proberen. Na selectie bleef er 1 piano over die ons mooi leek. Nu sloeg de klantvriendelijkheid van de verkoper helaas enigszins over in opdringerigheid, we voelden ons hier niet prettig bij. Uiteindelijk hebben we de piano gekocht en nadat we even moesten wennen (de piano speelde en klonk ineens anders dan in de winkel) bevalt de piano goed. Het bezorgen van de piano werd snel en professioneel geregeld. De piano werd netjes afgeleverd en op de juiste plek in huis neergezet.

Reactie van Bos Pianoservice:
Hartelijk dank voor uw eerlijke feedback. Het was absoluut niet mijn bedoeling om druk uit te oefenen, maar ik zal uw opmerking zeker ter harte nemen. Gelukkig bent u verder wel tevreden over de piano.

Mw. M. Pittery

Amsterdam, 27/12/2019

De Feurich-piano is vanmiddag goed aangekomen. De levering via het raam ging vlot. Inmiddels is het silentsysteem aangesloten en staat het pianokrukje in elkaar. Ik ben erg blij met de piano. Dank je wel voor de begeleiding van de koop.

Mw. de Mik

Zoetermeer, 10/12/2019

Onlangs heb ik mijn piano bij Bos Pianoservice gekocht. Er werd ruim de tijd voor ons genomen en we werden goed geïnformeerd over de mogelijkheden. Het was fijn dat we ook de ruimte kregen om zelf even rond te kijken en op een piano te spelen. Ook de levering was zeer snel en professioneel. Ik zou jullie zeker aanraden!

Dianne Terlouw

Waddinxveen, 26/11/2019

Bij binnenkomst werden we enthousiast ontvangen. We kregen alle informatie over de staat van de piano die we op het oog hadden. Er was voldoende tijd om er zelf op te spelen en de uiteindelijke koop verliep zonder problemen. Ook de levering ging zoals gepland, mede door de goede communicatie. Al met al erg blij met de aankoop en goede, vriendelijke service!

Dhr. van der Plas

Katwijk, 22/11/2019

Op 1 okt schitterende yamaha piano UX30 gekocht. Eigenlijk was de showroom gesloten maar we werden toch hartelijk ontvangen! Er stonden wel 3 pianos van dit type die ik in alle rust naast elkaar kon bespelen. Ik kon moeilijk kiezen omdat ze allemaal fantastisch klonken en heel fijn te bespelen waren. Ook redelijke prijzen voor deze kwaliteit! De mooiste gekozen en de volgende dag werd de piano al thuisbezorgd! firma BOS! Elke dag genieten met dit instrument

Mw. Hagen

Woerden, 11/10/2019

Begin deze zomer kocht ik een Yamaha piano. Dit vanwege mijn wens om na 20 jaar niet gespeeld te hebben het pianospelen weer op te frissen. Dit doe ik nu met veel plezier op deze prachtige piano. Mooie klank, fijne aanslag, en het silent system speelt verrassend prettig. In de winkel kreeg ik alle tijd om piano’s uit te proberen en voorgespeeld te krijgen waardoor ik een goede keuze kon maken. Het thuisbezorgen gebeurde heel netjes.

Dhr. Henselmans

Utrecht, 27/08/2019

Prettige samenwerking en reëel koop gedaan. Wij zijn blij met onze nieuwe piano.

Simone de Bie

Maurik, 15/08/2019

Als beginnende pianospelers zijn we goed geadviseerd, we hebben uiteindelijk besloten een gereviseerde Yamaha te kopen. Wij zijn tevreden met het instrument en de zeer snelle levering.

Dhr. Groeneveld

Breda, 06/06/2019

Mijn kawai k-300 piano is vandaag bezorgd. Ben er heel erg blij mee. Toen we winkel binnenkwamen zag ik van alles. Ik heb mijn keuze gemaakt voor deze kawai k-300. Een week later werden we gebeld en werd hij bezorgd op de volgende dag in de ochtend. Bezorgers waren heel erg vriendelijk en behulpzaam en ze wisten wat ze moesten doen. Dus bos pianos en griffioen transport bedankt voor de fijne samenwerking voor deze top piano!!!

Mw. E. Scheerboom

Gennep, 11/05/2019

Begin van dit jaar heb ik een piano Yamaha U3 gekocht bij de firma Bos. De ontvangst was zeer vriendelijk, ik ben zeer goed geholpen. Alle tijd werd er voor mij genomen en voelde totaal geen druk. De piano werd snel geleverd door de firma Griffoen transport in Bodegraven. De aflevering was zeer goed en netjes. Ik ben zeer tevreden en blij met de piano.

Dhr. Schijvenaars

Veldhoven, 10/12/2018

Ik ben nu een jaar in het bezit van een nieuwe Kawai K 300. Na een uitgebreide oriëntatie uiteindelijk gekozen voor deze zaak. Vooraf heb ik telefonisch prima afspraken kunnen maken over prijs, accessoires, transport, stembeurt, garantie, etc. Alles 100% nagekomen. En de piano voldoet aan mijn wensen. Over nakomen garantie kan ik niet oordelen. Gelukkig heb ik hier geen beroep op hoeven doen. En ik denk dat dit ook geen probleem zal zijn, mocht zich dit onverhoopt voordoen! Kortom, helemaal tevreden!

Mw. Gavina de Matos

Amsterdam, 20/11/2018

Onze prachtige Young Chang vleugel is een pronkstuk in onze kamer. Dankzij de hulp van Evert Bos hebben we de juiste keuze kunnen maken. Bos Pianoservice levert zoals de naam al zegt een goede service, ze zijn betrouwbaar en vakkundig. Een aanrader!

Mw. Janssen

Rotterdam, 25/10/2018

In de zomervakantie een mooie gereviseerde Yamaha gekocht. De piano heeft een mooie volle klank. Door de winkel werd een pianostemmer aangeraden. Er waren wat bijgeluiden en de pianostemmer was zeer behulpzaam en stond direct klaar om de problemen op te lossen. We zijn tevreden over de aankoop van het instrument.

Mw. van Elzelingen

Oostkapelle, 25/10/2018

Ongeveer een half jaar geleden hier een mooie yamaha piano aangeschaft. Hij bevalt erg goed. Fijn geholpen. Ook erg te spreken over de bezorging van de piano. Al veel (speel)plezier van gehad.

Mw. van den Boogert

Vlaardingen, 02/10/2018

Begin dit jaar gereviseerde Yamaha aangeschaft waar onze dochter met veel genoegen op speelt en wij naar luisteren. Prettig geholpen, snelle levering, mooi product.

Mw. Maassen

Bodegraven, 22/09/2018

Een afspraak was snel en makkelijk gemaakt; zelfs mogelijk om in de avond langs te gaan. We werden prettig en professioneel geholpen en onze aankoop werd de volgende dag al bezorgd! We genieten ontzettend van onze piano! Zeker aan te raden.

Mw. Hoedemaker

Delft, 08/09/2018

Ik ben zeer tevreden over de piano gekocht bij de firma Bos. Ruimte assortiment. Prettig ondersteuning bij de aankoop, ik kreeg volop de ruimte om verschillende instrumenten meerdere malen te testen. Ondertussen zaten mijn kinderen (2 en 5) rustig te kleuren in de kinderhoek met video: ideaal. Ook het vervoerbedrijf en de pianostemmer ben ik tevreden over. Verder vind ik persoonlijk het silent systeem geweldig om savonds laat nog de oefenen zonder geluidsoverlast voor je buren te veroorzaken.

Mw. van Grinsven

Rosmalen, 16/07/2018

De site was plezierig, daar ben ik eigenlijk voor ‘gevallen’. Familiebedrijf, foto’s erbij, dat deed me voor jullie besluiten. Ontvangst was prima; vriendelijk, goede koffie, veel rust, geen haast, geen druk. Was uitstekend. Tot nu toe erg tevreden. Een toets blijft hangen maar dat vraag ik straks aan de pianostemmer.

Mw. Scholte

Houten, 13/07/2018

Wat een vriendelijke ontvangst en wat een inspirerende pianolerares! Naast een mooie piano ook een fijn gevoel overgehouden aan de service en de tips hoe het beste te leren spelen. Je bent hier gelukkig ook welkom als beginner!

Dhr. Zeno

Aruba, 05/06/2018

Sinds een dikke week staat bij mij thuis een prachtige babyvleugel met een schitterende klank. Gekocht bij Bos Pianoservice.! Tijdens het koopproces regelmatig contact gehad met Evert Bos, die mij steeds weer vriendelijk te woord stond en mij op een professionele wijze bij de koop begeleid heeft. Alle lof!! Voor service en product ! Dank je , Evert!

Dhr. Minkhorst

Bemmel, 02/05/2018

Ik ben heel blij met de piano. De verkoper was erg aardig en we kregen rustig de tijd, zodat ik op verschillende piano’s kon oefenen. Mijn ouders vinden de piano erg mooi maar ik kan vooral heel fijn spelen.

Fam. van der Willigen

Nijmegen, 24/04/2018

Fijne piano (Kawai met Silent inbouw), mooi geluid. Geen aanmerkingen. Snel geleverd. Ik heb geen service nodig gehad sinds levering.

Fam. van Heusden

Amersfoort, 10/04/2018

We zijn eerst twee keer op een zaterdag piano’s wezen kijken en uitproberen. Uiterst vriendelijk en behulpzaam geholpen beide keren. De tweede keer een mooie Yamaha gekocht met inbouw van een silent-systeem. Inmiddels spelen onze meiden er alweer 3 maanden op en is ook de eerste stembeurt en service geweest. Allemaal vlot en kundig gedaan, fijn zo! Bedankt en ga zo door!

Fam. Faasse

Vleuten, 09/04/2018

Enkele weken geleden hebben wij een piano gekocht bij Bos Piano Service. Het zou onze eerste piano worden en Bos was de eerste winkel waar we naartoe gingen. Er was veel keuze in de winkel en ons oog viel op een mooie zwarte Yamaha, die zou ook mooi in ons interieur passen. We kregen eerlijk en kundig advies van meneer Bos en hij nam de tijd voor ons. We hebben er een weekje over nagedacht en zijn toen terug gegaan, aangezien we hier een goed gevoel over hadden. We hebben de zwarte Yamaha gekocht, voornamelijk vanwege het advies dat het een piano voor het leven zou zijn. De levering ging snel en volgens afspraak, ze hebben hem keurig op de plek gezet. We zijn er erg blij mee en hij staat erg mooi in ons huis.

Mw. Cornelissen

Zeist, 23/03/2018

Op zoek naar een piano met silentsysteem kwamen we via de website bij Bos terecht. De ontvangst was heel prettig. Er was ruime gelegenheid om een aantal piano’s te bespelen en dhr. Bos demonstreerde enkele piano’s. Tevens gaf hij goede informatie over het silentsysteem. Onze keuze, een Kawai 120, kon snel geleverd worden, en ook dat verliep prettig. Over enkele mankementen ontstond goed contact met de technicus, die deze inmiddels effectief verholpen heeft, en ook nog wat uitleg over het inwendige van de piano gaf. Fijn! Van het silentsysteem wordt heel veel gebruik gemaakt. Bijgaand een foto van de piano in onze huiselijke omgeving.

Mw. Agustini

Rotterdam, 12/03/2018

Een fijne winkel is dat. Ik heb een piano gekocht voor de verjaardag van mijn tweeling en ik wilde voor de verjaardag feest geleverd krijgen. Ja hoor, binnen 2 dagen is de piano bij mijn thuis geleverd gekregen. Echt super.

Mw. Schoeman

Delft, 07/03/2018

Wij waren op zoek naar een goede oefenpiano voor onze twee dochters. Bos pianoservice heeft ons uitstekend geholpen om een keuze te maken. De piano (Yamaha U3) werd bovendien keurig en bijzonder snel geleverd. Dank!

Peter Vlietstra

Rotterdam, 07/03/2018

Zo staat de bij jullie gekochte Yamaha er tegenwoordig bij, dus in design-opstelling. Mooi toch?

Mw. Van Hövell tot Westervlier

Deurne, 04/03/2018

In mijn derde levensfase ga ik nog leren piano spelen! Altijd al willen doen en komende week start mijn eerste pianoles. Dankzij de heer Bos staat er nu een prachtige piano met een mooi timbre in mijn kamer. Silent system aangeschaft. Ik ben super goed geholpen. Piano is zeer snel geleverd. Wie weet kom ik ooit terug voor een vleugel!

Dhr. Paul

Rotterdam, 01/03/2018

Begin februari hebben we een Yamaha silent piano gekocht bij Bos pianoservice. De sfeer in de winkel is heel prettig. We kregen rustig de tijd om uitgebreid een aantal piano’s uit te proberen. Er is ook genoeg tijd voor advies en vragen te stellen. Uiteindelijk een U3 gekocht waar we zeer tevreden mee zijn. Door de ruime keuze, de vriendelijkheid en deskundigheid kunnen we de fa. Bos van harte aanbevelen!

Mw. Akershoek

Ouddorp, 28/02/2018

Superblij met onze piano, snelle levering en uitstekende service.

Mw. van der Grift

Zeist, 27/02/2018

Een prachtige Yamaha met silence systeem gekocht. We werden vriendelijk ontvangen en kregen uitgebreid advies. We konden de tijd nemen om de juiste keuze te maken. Het silence systeem moest nog ingebouwd worden, toch stond de piano al binnen een week bij ons in huis. Zeker aan te raden!

Mw. Nieuwenhuijsen-Somson

Voorschoten, 20/02/2018

We hebben in december vorig jaar een prachtige oude piano gekocht bij de fa. Bos. Het aanbod van tweedehands piano’s is groot, de advisering is prima.

Mw. Altenburg

Zoeterwoude, 15/02/2018

Eind vorig jaar heb ik bij Bos Pianoservice een Feurich piano aangeschaft. Een oud model (eind 19e – begin 20e eeuw) maar in goede staat. De piano bevalt mij tot op heden uitstekend. Ik kreeg alle gelegenheid om een aantal piano’s rustig uit te proberen. Ik kreeg er informatie bij en kon vragen stellen. Gelukkig waren er aardig wat piano’s in de laagste prijsklasse. Het enige wat ik eigenlijk jammer vond, is dat het uitgangspunt meer het financiele plaatje leek te zijn (m.a.w. mijn budget, wat zeer beperkt was) dan de juiste piano bij de juiste persoon zien te vinden en daarna zien of er financiel uit valt te komen. Dat is uiteindelijk dus gelukt. De levering verliep heel snel en soepel. Bijna te snel; ik wist nog niet hoe zo’n verkoop in z’n werk zou gaan en toen werd ik al gebeld door het transportbedrijf (huh, ik heb nog niks betaald of getekend?). Maar fijn dat ik ‘m zo vlot in huis had. Geen moment spijt van gehad.

Dhr. B. Maas

Amstelveen, 14/02/2018

Heldere uitleg en goed begeleiding bij het uitzoeken van een fraaie occasion Yamaha U1. Prettig gevoel bij het gehele verkoop proces. Snelle en keurige levering.

Dhr. M. Ariens

Den Haag, 09/02/2018

Wij hebben met kerst een mooie witte piano van het merk Yamaha (U3 silent) gekocht bij de firma Bos Pianoservice. De ontvangst was persoonlijk en vriendelijk. Er werd de tijd genomen om te helpen, en mee te denken, bij de aankoop. De levering verliep vlot en naar tevredenheid. Met de piano zijn wij gelukkig en deze voldoet helemaal aan onze verwachtingen. Wij kunnen een ieder een aankoop bij de firma Bos Pianoservice warm aanbevelen.

Mw. de Vries

Bodegraven, 25/01/2018

In december 2017 heb ik bij Bos pianoservice een tweedehands Fazer piano gekocht. Nadat dhr. bos diverse piano’s had laten horen en daarbij luisterend naar mijn vraag m.b.t. Een piano aankoop had beluisterd. Zijn uitleg en voorlichting heeft ertoe geleid dat ik bij Bos de piano gekocht heb. De levering was snel en goed gewaarborgd. Ik speel en oefen dagelijks met veel plezier!

Chiel Deij

Vlissingen, 19/01/2018

Perfecte snelle service en een mooie piano! Ik hoop alleen stiekem dat jullie het sleuteltje nog nazenden, dat zat er helaas niet bij.

Reactie van Bos Pianoservice:
Het sleuteltje is momenteel niet op voorraad. Zodra we het binnen hebben, sturen we er u één toe.

Dhr. R.P.

Veghel, 19/01/2018

We kwamen van ver maar het was de rit naar Bodegraven meer dan waard. Bij Bos Piano zijn er we erg goed geholpen. Vanaf het ontvangst tot aan de levering aan huis; alles liep vlot, vriendelijk en professioneel. Inmiddels staat de piano alweer enkele weken in huis en we zijn er nog steeds van overtuigd dat we, mede dankzij het advies van de heer Bos, de juiste keuze hebben gemaakt en geen cent te veel hebben betaald.

Michael Branth

Den Haag, 19/11/2017

Na vriendelijk en kundig te woord te zijn gestaan in de winkel voor Bos Pianoservice, gekozen voor de aankoop van mijn nieuwe Yamaha. De verdere afhandeling alsmede de levering waren ook zeer professioneel.

Mw. H. van Halm

Den Haag, 18/11/2017

Ik ben heel blij met mijn Feurich piano. De piano is heel mooi om te zien en heeft akoestisch een prachtige toon, helder in de discant en een ‘ouderwets’ rijke klank in de bassnaren. U en uw man hebben mij zeer vriendelijk ontvangen waarvoor nog hartelijk dank.

Dhr. van Meurs

Oss, 17/11/2017

Op vrijdagmiddag een witte Yamaha U1 uitgezocht en nog geen week later stond de piano al in de woonkamer. Prima en vooral snelle service!

Irene van Leeuwen

Culemborg, 10/11/2017

Wij zijn heel blij met onze mooie witte Feurich Silent piano. De heer Bos is een vriendelijke verkoper die naar je wensen luistert en geen druk uitoefent. Toch was door de goede prijs/kwaliteit verhouding de keus snel gemaakt.

Dhr. Maat

Rotterdam, 02/11/2017

Bos Pianoservice is een degelijk familiebedrijf met een professionele uitstraling en mensen die er verstand van hebben. De collectie is uitgebreid, zowel nieuw als occasion. De voorlichting over de instrumenten was goed en de piano werd vlot geleverd. Een echte aanwinst voor ons gezin!

Dhr. Bouwman

Amsterdam, 13/09/2017

Een keer in je leven wil je een prachtige piano. En dat is de Feurich geworden. Een plaatje om te zien met een nog mooier geluid. Ik wilde heel graag een witte en Evert Bos had in zijn winkel zowel de zilveren als de messing variant staan. Dat was precies wat ik nodig had om de juiste keuze te kunnen maken. Het silent systeem werd snel ingebouwd en een paar dagen later kon Griffioen Transport de piano al leveren. Netjes volgens afspraak hebben ze de piano kundig op de tweede verdieping, precies op de juiste plaats neergezet. Na een week bleek dat er 1 toets af en toe bleef hangen. Na 1 belletje kreeg ik contactgegevens van een pianostemmer en zij heeft dat keurig -binnen de garantie- opgelost. Kortom: Ik ben superblij met deze piano en de service was top!

Mw. van Steensel

Barendrecht, 07/09/2017

We werden ontzettend vriendelijk en deskundig voorgelicht. Er werd echt de tijd voor ons genomen. De levering was ook heel snel en naar tevredenheid! We zijn heel blij met onze aanwinst en hopen er natuurlijk veel plezier aan te beleven!

Mw. Schreurs

Zeist, 08/08/2017

Vorige week een Yamaha silent piano gekocht bij Bos Pianoservice. Een hele prettige ervaring! Vriendelijke ontvangst, duidelijke uitleg over de verschillende piano’s en hun opties. Ik heb gekozen voor een silent systeem, dat moest nog worden ingebouwd in de piano. Dit is heel snel opgepakt, echt een super service. Twee dagen later werd de piano al thuisbezorgd. En ik ben er ontzettend blij mee!

Mw. Rutgers

Rotterdam, 03/08/2017

Prachtige gereviseerde Yamaha U1 gekocht. We zijn er erg blij mee en spelen er op met het hele gezin. Silent systeem er in laten bouwen en dat bevalt erg goed. Bijzonder vriendelijke mensen, zowel in de winkel als bij het afleveren. Bezorging was al binnen enkele dagen, hoewel het eigenlijk 10 dagen zou duren. Winkel werd mij aangeraden door een vriendin die hier zelf een piano had gekocht. Kan het zelf nu ook aanraden!

Mw. Hulscher

Almere, 01/08/2017

Ik wilde graag een piano kopen voor mijn zoon (en stiekem ook voor mijzelf). Uiteindelijk hebben we voor deze mooie witte occasion gekozen. We twijfelden tussen twee piano’s en we zijn goed geholpen bij het maken van de juiste keuze. De piano was binnen drie dagen bij ons thuis!

Mw. Ket

Utrecht, 02/06/2017

We waren op zoek naar een nieuwe piano. We wisten redelijk wat we wilden hebben maar zijn verder goed geholpen door Firma Bos met de definitieve keuze. Alle tijd en rust (en een kopje thee) om de piano naar keuze te selecteren.

Dhr. Moree

Wemeldinge, 11/05/2017

Aankoop via internet, google. Afspraak gemaakt voor bezoek. Goed geholpen, goede uitleg e.d. Over levering: Dit duurde langer dan gezegd. 21 april gekocht, 9 mei geleverd.

Mw. den Blanken

Hilversum, 10/04/2017

Een prachtige zaak, met zeer zorgvuldige omgang met de klant. Wij voelden ons meteen op ons gemak in de showroom, en konden onze gang gaan. Meneer Bos kwam ons op het juiste moment helpen, met de juiste informatie en een warme uitstraling. Onze keuze was uiteindelijk snel gemaakt: een prachtige oost-duitse piano uit de jaren 30. Een silent systeem moest nog worden ingebouwd. Dit verliep sneller dan verwacht, en drie dagen na aankoop was de piano alweer klaar. Hij werd probleemloos door het bedrijf Griffioen geleverd, en sindsdien klinkt onze woonkamer mooi, warm en gezellig. Hartelijk dank voor deze verrijking!

Mw. Schotvanger

Velsen-Zuid, 09/04/2017

We zijn zeer vriendelijk ontvangen in een mooie ruimte met voldoende keus van piano’s. We werden eerst deskundig voorgelicht en konden toen zelf even rondlopen. Onze keus was eigenlijk snel gemaakt en onder het genot van een kopje koffie werd het koopcontract getekend. De levering zou 2 dagen later al plaatsvinden. Om kort te gaan: we zijn zeer tevreden over de gang van zaken bij fa. Bos piano’s.

Mw. van 't Land

Nieuw-Lekkerland, 24/03/2017

Enkele weken geleden bezochten wij de showroom in Bodegraven. Na uitgelegd te hebben waar ik naar op zoek was, liet dhr. Bos ons enkele mogelijke piano’s zien en kregen we ruim voldoende gelegenheid om zelf te kijken en te spelen. Na goed beraad en overleg hebben we gekozen voor de witte Yamaha U3, waar nog een silent systeem voor ons is ingebouwd. Precies twee weken na het bezoek aan de showroom is de piano thuis bezorgd. Helaas was de pianobank in de verkeerde kleur meegeleverd, deze heb ik mee terug laten nemen, maar na een telefoontje en een paar dagen geduld werd de juiste bank keurig afgeleverd door postNL. Al met al heel tevreden wat betreft de service, en superblij met onze prachtige piano! Onze dochter én ikzelf hopen er nog jaren op te spelen!! Nog één puntje van kritiek: de voorraad op de website klopt niet helemaal met wat er daadwerkelijk in de showroom staat… (op het moment dat wij er waren stonden er ook ook aardig wat piano’s die al verkocht waren).

Coby & Pierre Bressers

Boxtel, 18/03/2017

Wij willen u nog heel hartelijk danken voor de correcte oplossing met het probleem van onze piano. Dit is echt enorme service! De Yamaha piano is een geweldige aankoop, we zijn er meer dan tevreden mee.

Mw. Maas

Voorburg, 04/02/2017

Wij zijn goed geholpen bij Bos en hebben er een piano naar onze zin gevonden. Men nam alle tijd voor uitleg en we konden rustig zelf proberen. Alleen de levering viel tegen. De piano was door en door koud en de bezorgers hadden geen verstand van zaken.

Dhr. Rambocus

Utrecht, 04/02/2017

Deze Feurich 122 Silent is een fantastische piano die ik al een tijd op het oog had. Omdat ik precies wist wat ik wilde was één telefoontje naar de heer Bos voldoende om de piano te bestellen en met record tempo te laten bezorgen door Griffioen Transport. De heer Bos heeft mij snel en adequaat te woord gestaan en de heren van Griffioen waren snel en netjes. Ik kan iedereen Bos Pianoservice aanraden.

Mw. Stijntjes

Woerden, 01/02/2017

Eind vorig jaar hebben we een prachtige akoestische piano gekocht in de mooie showroom van Bos pianoservice. De keuze was na het horen en het bespelen van diverse piano’s snel gemaakt; een prachtige Yamaha U3- Ux30A met een hele bijzondere pianokruk erbij. Liefde bij de eerste toon en zit… Met heel veel dank voor de fijne, klantvriendelijke begeleiding door Bos Pianoservice.

Dhr. de Knegt

Gouda, 24/01/2017

Wij zijn zaterdag voor kerst 2016 zeer gastvrij ontvangen om ons te oriënteren op een piano voor onze zoon. Na een rondleiding door de showroom en het prettige gesprek hebben we uiteindelijk diezelfde middag een Yamaha U1 gekocht in mat wit. De levering en plaatsing door Griffioen binnen een week is zeer vakkundig uitgevoerd. Wij zijn zeer tevreden over de service van Bos.

Mw. de Waal

Gouda, 09/01/2017

Goed geholpen bij het kiezen van een eerste piano voor onze dochter. Zeer snelle levering! Bedankt!

Mw. Valstar

's-Gravenzande, 07/01/2017

Wij hebben in november 2016 naar alle tevredenheid een Fazer piano gekocht in de prachtige showroom van Bos pianoservice met kwalitatief goede piano’s. Goede informatie tijdens de oriëntatie, in alle rust konden we de piano’s uitproberen onder het genot van een kopje koffie. Er werd ook op gespeeld zodat we de verschillen in klank goed konden vergelijken. Ook de prijs/kwaliteit vonden we heel goed. Onze zoon speelt iedere dag met groot enthousiasme.

Mw. de Bruin

Zoetermeer, 06/01/2017

Wij zijn erg bij met de aankoop en aflevering van de piano. …we vroegen ons alleen wel af of hij al afgestemd was toen hij hier bezorgd werd. Want het geluid is niet erg mooi. Daar wilden we vandaag ook over bellen. Heel toevallig. Met het advies wat we gekregen hebben, zijn we content. Ik hoor graag van jullie.

Reactie van Bos Pianoservice:
Piano’s worden voor levering standaard gestemd. Omdat u niet tevreden bent over de klank zal ik uw pianostemmer opdracht geven de piano te controleren en zonodig bij te stemmen.

Dhr. den Outer

Arnhem, 06/01/2017

Wij zijn tevreden met de piano en de levering etc. Wel was ik heel eerlijk gezegd teleurgesteld dat de koptelefoon niet meegestuurd was.

Reactie van Bos Pianoservice:
Onze welgemeende excuses hiervoor. De koptelefoon wordt zo snel mogelijk nagestuurd.

Mw. Arts-Ritzen

Den Haag, 27/11/2016

Super professioneel advies, service en levering. Zeer tevreden.

Mw. Leendertse

Zoetermeer, 16/11/2016

Op die bewuste zaterdag ben ik een half uurtje voor sluitingstijd met twee zoons de zaak binnengekomen m een piano uit te zoeken. Dat is gelukt. De Finse Fazer uit de jaren ’80 voldeed volledig aan onze wensen, zowel wat betreft prijsklasse als klank en uiterlijk. De overeenkomst werd snel en prettig gesloten, de levering geregeld. We zijn erg blij met de piano die zeker aan onze verwachtingen voldoet. Eén minpuntje heb ik wel te melden: de piano was niet schoon en dat is jammer. Als ik iets verkoop, zorg ik ervoor dat het brandschoon is. Een poetslap en even de stofzuiger op het binnenwerk was geen overbodige luxe geweest.

Reactie van Bos Pianoservice:
Piano’s die bij Bos Pianoservice in de showroom staan worden standaard
aan de buitenkant en binnenkant gereinigd.
Dat is in uw geval duidelijk niet gebeurd.
Onze welgemeende excuses hiervoor.
Wij zullen de pianostemmer opdracht geven de piano alsnog schoon te maken.
Veel plezier met de Fazer piano verder.

Mw. Trossèl-van Nugteren

Oosterhout, 09/11/2016

Bij Bos pianoservice in Bodegraven heb ik een piano gekocht. We werden vriendelijk ontvangen en mochten uitgebreid de klanken van de piano’s aldaar beluisteren. Er was een groot aanbod, ook in 2e hands piano’s. Wij vielen voor het design en uiterlijk van een Feurich piano. Deze werd bezorgd door vriendelijke mannen van verhuisbedrijf Griffioen. Niets dan lof voor de manier waarop wij onze Feurich daar mochten kopen!

Dhr. Kahler

Leiden, 06/11/2016

We zijn heel blij met onze nieuwe Kawai piano (silent). Bos Pianoservice heeft ons telefonisch deskundig geadviseerd over de verschillende opties wat betreft silent (vanaf fabriek of later ingebouwd). Ook het bezoek in de showroom was heel nuttig en prettig. De piano werd binnen een paar dagen geleverd door een professioneel bedrijf, precies op de verwachte tijd.

Dhr. Hensen

Harmelen, 31/10/2016

We werden prima geadviseerd in de winkel. Er werd goed naar onze wensen geluisterd en er was ruim voldoende keus in voor ons geschikte piano’s. De service was prima. Alles verliep precies keurig volgens afspraak. We kunnen deze winkel aan iedereen aanbevelen!!

Mw. Handels

Den Bosch, 24/10/2016

Ik ben zeer vriendelijk en niet opdringerig ontvangen bij Bos Pianoservice. In alle rust heb ik rond kunnen kijken in de Showroom van Bos Pianoservice waarbij mij de ruimte werd gegund om de klanken van de verschillende piano’s te beluisteren door prachtige voordrachten van familie Bos zelf! De keuze was snel gemaakt! De optie om voor een leaseconstructie te kiezen werd goed toegelicht, waarbij ook ‘de kleine lettertjes’ nadrukkelijk aan bod zijn gekomen. De piano werd ongeveer een week later al geleverd en op zorgvuldige wijze geïnstalleerd op de aangewezen plek. Al met al ben ik uitermate tevreden over het gehele traject en ik kijk ernaar uit om mijn oude hobby weer op te pakken!

Dhr. Mosk

Beverwijk, 22/10/2016

Op zoek naar een goede witte Yamaha piano werden we hartelijk ontvangen door de heer Bos in de showroom. Er waren genoeg piano’s om uit te kiezen en we werden deskundig geïnformeerd. Uiteindelijk hebben we de perfecte piano voor ons gevonden. De service was ook goed. We kunnen Bos Pianoservice van harte aanbevelen.

Dhr. Huigen

Hellevoetsluis, 16/10/2016

Wij vonden dat we prettig zijn geholpen en goed zijn geadviseerd over het kopen van een piano.

Mw. Vonk

Hoofddorp, 11/10/2016

Een goede service en duidelijke uitleg over de verschillende piano’s. De piano’s mocht je bespelen zonder dat je het gevoel had dat er op je vingers werd gekeken of dat er haast bij was. Ook voor de kinderen was er een speelhoek waardoor je rustig alle piano’s kon bekijken.

Dhr. Schutz

Leiden, 08/10/2016

Uitstekende service door Bos Piano-service. Deskundig advies, snelle levering. Helemaal tevreden.

Dhr. Cloos

Den Haag, 20/09/2016

Heel erg tevreden over mijn aangekochte yamaha U1G, in hoogglans wit. Prachtig!! Complimenten over de goede service en uitstekende nazorg, zoals bv stemmen etc. Ook professionele bezorging overigens. Hartelijk dank fa. Bos!

Mw. Selten

Doorn, 19/09/2016

Afgelopen donderdag kwam ik de showroom binnen in Bodegraven, op zoek naar een piano. En -letterlijk- nog geen 24 uur later stond hij bij ons in de huiskamer! Ongelofelijk, hoe voortvarend en servicegericht ik geholpen ben bij Bos Pianoservice. De ontvangst was hartelijk, het advies professioneel, de bezorging zorgvuldig en vooral…. het instrument is schitterend. We hebben weer muziek in huis. Ik kan deze zaak absoluut bij u aanraden!

Dhr. Bunnik

Oegstgeest, 19/09/2016

Zeer tevreden over de service van Bos. We kregen zeer deskundig en vriendelijk advies hetgeen ons goed hielp om een keuze te maken voor ene piano. Ook de levering en verdere afhandeling verliep vlekkeloos. Zeer tevreden.

Manon van den Bergh

Hellevoetsluis, 16/09/2016

Ik heb een paar weken geleden bij jullie een Yamaha akoestische piano gekocht. Ik voelde me er geholpen in mijn keuze en de informatie die gegeven werd was erg duidelijk. De piano kon al een snel geleverd worden, waar ik erg blij mee was. Ik ben blij met mijn aankoop en hoop er nog jaren van te kunnen genieten.

Mw. Grosz

Alphen aan den Rijn, 10/09/2016

Een prachtige August Förster siert onze woonkamer. Een genot om mijn dochter (en stiekem ook grote broer) te horen spelen. Met dank aan de heer Bos, die zeer vriendelijk en geduldig ons heeft geholpen bij de aankoop.

Dhr. Overduin

Houten, 01/09/2016

Via Google terecht gekomen op de website van Bos Piano’s en op de site een piano gevonden welke ons aansprak. Niet alleen vanwege de prijs, maar vooral ook vanwege het assortiment. Eenmaal daar zeer vriendelijk ontvangen. Je bent er echt welkom. Goed en vakkundig advies gekregen en daarmee een juiste keuze kunnen maken. Op zaterdag de piano gekocht en deze werd de dinsdag erna al vakkundig geleverd. Wij zijn enorm blij met onze aankoop en kunnen iedereen aanraden om zeker een bezoek aan de showroom te brengen. Men heeft een erg uitgebreid assortiment.

Johan Datema

Oosterhout, 01/09/2016

Bij BOS Pianoservice zijn we prima en rustig geholpen, ook al kwamen we pas een half uur voor sluitingstijd aan. Ze lieten de winkel gewoon wat langer open. Hierdoor hebben we een goede keuze kunnen maken. Ook voor de (kleine) kinderen was er aandacht, die verveelden zich geen moment. Vervolgens is binnen enkele dagen de piano netjes bezorgd. Kortom, we zijn zeer tevreden.

Niels Rolvink

Nootdorp, 31/08/2016

Na het vinden van de pianowinkel op internet, besloten we een bezoekje te gaan brengen. Goed te vinden en bij entree stond er een prachtige vleugel die uitnodigde om te bespelen. Dit deed mijn zoon dan ook en eigenlijk was hij meteen verkocht. Na aantal minuten vrij spelen, besloten we verder te kijken en werden warm ontvangen en vrij gelaten om alles te bespelen. Aan het eind goed kunnen praten over de mogelijkheden en eerst met vakantie gegaan. Na terugkomst meteen terug naar de winkel en nog paar piano’s laten bespelen maar we waren er toch wel uit. Klank is warm en zuiver, heerlijk om te spelen. In steekwoorden zou ik het zo zeggen : ruime showroom met veel piano’s, ondernemersechtpaar deskundig, gepassioneerd, warm en vriendelijk. Laten je vrij om te spelen en staan beschikbaar voor vragen. Faciliteit voor kinderen, sfeer is prettig ongedwongen, koffie is lekker. En verder speelt wat Daniel betreft de vleugel heerlijk. Gister heeft hij zijn eerste les sinds de zomer gehad en zijn juf merkte meteen dat ‘de klank in de vingers zat’. Het is echt wel een investering en beslag op de woonkamer maar ben er van overtuigd dat we hier goed aan gedaan hebben en genieten van het pianospel.

Jurrian van Waaij

Boskoop, 29/08/2016

Beste Bos Pianoservice,
Enige maanden geleden heb ik een piano bij jullie gekocht en ik ben er zeer te spreken over. De zachte klank komt goed tot zijn recht en de levering van de piano verliep vlot. In het begin was het even wennen, maar nu de piano een beetje ‘ingewijd’ is, beleef ik er veel plezier aan. Als meubelstuk staat het verder ook niet mis in onze kamer. Kortom, een prima aankoop waar ik geen spijt van heb. Ook zijn de eigenaren zeer klantvriendelijk.

Mw. van Dam

Den Haag, 14/08/2016

Ik heb in juli een piano gekocht, ben er zeer tevreden over. De service was zeer goed, afspraak gemaakt om de piano te bekijken. Omdat ik op vakantie ging wilde ik de piano snel in huis hebben, dit is prima geregeld. Zeer tevreden.

Mw. de Groot

Barneveld, 11/08/2016

Voor onze jongste zoon een piano uitgezocht. Wij hebben totaal geen kennis, maar werden goed geholpen in het maken van de keuze. Piano werd de volgende dag al geleverd.

Mw. Inge Rook

Emmeloord, 22/07/2016

Na lang wachten en afwegen het besluit genomen om toch voor een akoestische piano te gaan, na een paar jaar fijn gespeeld te hebben op mijn digitale piano. Via google op zoek gegaan naar een piano die aan mijn eisen voldeed, en ik kwam uit bij Bos piano service aangezien daar een ruime keus was wat betreft de witte piano’s. Ik werd zeer vriendelijk geholpen en er werden op verschillende piano’s even een stukje voor gespeeld zodat ik even de verschillende klanken kon horen. Daarna had ik nog alle tijd om zelf even een deuntje te spelen op de verschillende piano’s. Ik vond het zeer prettig dat ik hier rustig de tijd voor kreeg en dat het geen opdringerig verkooppraatje werd. Uiteindelijk heb ik zelf de keus gemaakt voor de Petrof piano. En wat een geluk, hij kon de volgende dag al geleverd worden. Daarbij ook een pluim voor Griffioen die keurig op de afgesproken tijd kwam en keurig en snel de piano op zijn plek gezet hebben. Kortom, ik zou Bos pianoservice bij iedereen aanbevelen.

Mw. Loggen

Zaandam, 05/07/2016

Na jaren mijn digitale piano voor een akoestische ingeruild. Op mijn gemak heb ik verschillende piano`s kunnen uitproberen en daarna mijn keuze gemaakt. Afgelopen vrijdag is hij keurig bij mij thuis afgeleverd.

Mw. Verhulst

Schalkhaar, 29/06/2016

Wij hebben een prachtige opgeknapte piano gekocht bij Bos Pianoservice. Een plaatje in ons interieur en het is een genot om er op te spelen. Wat brengt het een gezelligheid in huis, ook voor de kinderen. We zijn goed geholpen, prima service!

Mw. Podgayskaya

Den Haag, 07/06/2016

I have bought Kawai K-200 with silent system in Bos Pianoservice. I am very happy with this instrument, it has the most amazing sound I have ever experienced on the upright piano. I was very happy with all the process: Lydia and Evert were very helpful with the papers, payment and all the steps of buying the piano. Also increadibly friendly. I would recommend this shop to any of my friends and colleagues.

Mevrouw van Houten

Reeuwijk, 26/05/2016

Superblij met hele mooie witte vleugel. Het pianospel van de kinderen en van mij is er absoluut door vooruitgegaan. We hebben er dagelijks plezier van! Meerdere buren hebben ons gevraagd om alsjeblieft de tuindeuren open te zetten wanneer we spelen 🙂

Alie Brandsma

Utrecht, 22/05/2016

Mijn dochter Nyama (7 jaar) en ik spelen samen dagelijks met veel plezier op onze Zimmermann piano, gekocht bij Bos Pianoservice. Wij zijn hier bijzonder vriendelijk ontvangen en goed begeleid bij de aankoop. Mevrouw Bos gaf ons bruikbaar en eerlijk advies, maar bovenal gaf zij ons alle tijd en ruimte die we nodig hadden om de verschillende piano’s steeds opnieuw te bespelen en te beluisteren. Om zo tot een weloverwogen keuze te komen. Al binnen enkele dagen werd onze piano op vakkundige wijze thuis bezorgd. Ik ben blij en trots dat ik – ondanks een beperkt budget – mijn droom toch heb kunnen verwezenlijken. Met dank aan Bos Pianoservice. Hartelijke groet, Alie Brandsma

Kees Alblas

Waddinxveen, 12/05/2016

Dik tevreden over de piano en de contacten in de showroom. We konden alle tijd nemen voor het bespelen van diverse piano’s. De levering door Griffioen verliep perfect. Die mensen verstaan hun vak. Dit was dus een goeie tip van pianolerares Debora Bronswijk.

Dhr. Pleij

Zoeterwoude, 10/05/2016

Goede voorlichting en ruime keus. Prettige showroom. Goed bereikbaar. De aflevering liep wat onduidelijk: men kwam niet op de afgesproken dag vanwege drukte; we hebben zelf aan het eind van de dag gebeld; het werd de volgende dag. Maar het is een mooie piano en we hebben er veel plezier van.

Piet George Klootwijk

Vlaardingen, 18/04/2016

Na vele jaren uiteindelijk het besluit genomen om voor de huiskamer in ons appartement een kleine vleugel aan te schaffen. Een aantal bedrijven bezocht en verschillende vleugels bespeeld. In Bodegraven kregen we ruimschoots de gelegenheid en alle rust om diverse vleugels te bespelen. Telkens kwamen we toch weer bij de inmiddels aangeschafte Yamaha. Aangezien deze vleugel was voorzien van een studiepedaal (handig in een appartement!) gaf dit toch de uiteindelijke doorslag. Prima geadviseerd door Evert Bos en door de vakmensen van Griffioen correct afgeleverd.

M. Boorsma

Den Haag, 16/04/2016

Na het bekijken van twee piano’s via aanbieders op Marktplaats (met weinig tevredenheid) en het vergelijken van verschillende winkels via Google kwamen wij bij Bos Pianoservice terecht. Mijn dochter van 7 en ik werden ronduit gastvrij ontvangen in de ruime zaak in Bodegraven. Ruime keuze en plezierige interactie met Evert Bos en zijn vrouw. Het is onze eerste piano (ik speel zelf niet) en wat ik prettig vond was dat het een overleg was in plaats van een verkoopgesprek. Met een aantal ideeën de winkel verlaten en later in de week via email/telefoon de koop afgemaakt. De heer Bos kwam met een zeer overtuigend prijsvoorstel. Onze piano werd twee weken later perfect en geheel conform afspraak geleverd. Samenvattend een uitstekende ervaring. Ik kan een ieder Bos Pianoservice aanbevelen.

Denise

Utrecht, 14/04/2016

Onlangs heb ik een Yamaha U1 gekocht en heb ik een silent systeem laten inbouwen. Wat ik fijn vond aan Bos Pianoservice is dat je alle vrijheid krijgt om de verschillende piano’s uit te proberen en te vergelijken. Wat ik ook erg prettig vond is dat de diverse piano’s ook voor mij bespeeld konden worden zodat ik ook op die manier het verschil goed kon horen. Je krijgt bij Bos Pianoservice alle tijd die je nodig hebt en dat maakt het erg prettig om rustig en op je gemak te spelen en te luisteren. Het silent systeem werd binnen enkele dagen ingebouwd en ik had mijn piano binnen een week in huis!

Gerda Dofferhoff

Lisse, 13/04/2016

Via internet bij Bos Pianoservice terecht gekomen. Op de site (zeer overzichtelijk) een paar mooie piano’s gezien. We troffen het, het was rustig op dat moment. Daar ik mijn “huiswerk” al gedaan had konden we gericht zoeken. We werden hartelijk ontvangen en we kregen, nadat ik uitgelegd had wat ik in mijn hoofd had, diverse piano’s te zien en, niet onbelangrijk, te horen. Ook de deskundige uitleg over de mogelijkheden, o.a. over de geluidssterkte, wat voor mij erg belangrijk was. Kortom, ik zal de firma Bos Pianoservice zeker aanraden. Dezelfde week werd de piano, na een telefonische afspraak over dag en tijd, keurig afgeleverd. Met vriendelijke groet, Gerda Dofferhoff

Vierveijzer

Voorschoten, 11/04/2016

Onlangs hebben wij een mooie piano gekocht bij Bos piano service. De ontvangst was erg vriendelijk. Dhr. bos vroeg waar we naar opzoek waren en liet ons vervolgens verschillende piano’s horen (zelf spelen mag ook). Ook de mogelijkheid van een silent systeem heeft hij laten zien en horen. Er was een ruim aanbod aan piano’s. Na aankoop werden wij een dag later benaderd door het vervoersbedrijf om een afspraak te maken voor de levering. De levering werd deskundig uitgevoerd. Prima ervaring.

Marleen Griffioen

Woerden, 30/03/2016

Tijdens mijn zoektocht naar een nieuwe tweedehandse piano ben ik bij Bos Pianoservice in Bodegraven uitgekomen. We werden vriendelijk ontvangen en ik kon op mijn gemak tussen alle piano’s neuzen en er even op spelen. Ook de verkoopster speelde af en toe op een piano, zodat ik ook vanaf een afstandje er even goed naar kon luisteren. Dat vond ik erg prettig. Ik ging er helemaal niet vanuit om al zo snel en bij één zaak alleen te kijken, een piano te kopen, maar ik had er gewoon een goed gevoel over. Ze hadden goede deskundigheid in huis om me meer te vertellen over wat belangrijk is om op te letten bij een tweedehands piano. Ze hadden ook een goede afspraak dat ik 3 jaar 50% inruilgarantie krijg op de piano. Dat geeft veel vertrouwen! Natuurlijk had ik een klik met de piano, maar ik voelde me erg op m’n gemak in deze zaak en dan is de gunfactor ook aanwezig. En daarom heb ik besloten om m’n eerste échte piano hier te kopen. Ik heb er een nachtje over geslapen en toen de deal rond was, stond de piano binnen 2 dagen in mijn woonkamer. Dat had ik nooit durven dromen! Ze hebben met mij weer een nieuwe tevreden klant erbij!

Familie G. Smit

Den Haag, 23/03/2016

Bijgaande mijn ervaring met Bos Pianoservice. Groot voordeel was dat we op een doordeweekse vrijdag zijn gegaan, we waren alleen in de winkel met de verkoper. Daardoor kregen we ruim aandacht en konden op ons gemak rondkijken en vragen stellen. We werden vakkundig geholpen en alle piano’s die onze smaak hadden werden door onze gastheer uitgelegd en bespeeld. Ook kon ik zelf geruime tijd op een willekeurige piano spelen. Kortom een goede sfeer en ruimte om met een kopje koffie en in goed overleg een goede keuze te kunnen maken. Overleg wat betreft de totale kosten zijn ook zeer aangenaam uitgevallen. De afleverdatum was reeds 3 dagen later dus erg snel tot mijn verrassing. Gezamenlijk met een mooi pianokrukje en gratis voetjes voor onder de poten (om de piano makkelijk te verschuiven) is deze vakkundig afgeleverd en vlot op zijn plek gezet. Ondertussen wordt er bijna dagelijks met veel plezier op gespeeld. Anders gezegd een eerlijke degelijke aankoop.

Familie Lock

Amsterdam, 11/03/2016

Wij hebben Bos Piano Service ervaren als een deskundige en klantvriendelijke organisatie. Zij gaven ons een eerlijk advies en kwamen met een mooie piano die precies voldeed aan ons eisenpakket, met een goede prijs-kwaliteit verhouding. Hartelijk dank voor jullie hulp!

Marcia Timmermans

Den Haag, 04/03/2016

Onlangs heb ik bij Bos Pianoservice een piano van Roth & Junius gekocht. Ik was op zoek naar een oude Duitse piano. Bij binnenkomst zag ik meteen dit pareltje staan en was op slag verliefd. Er werd mij voldoende tijd geboden om rustig alle andere piano’s te bespelen, maar qua klankwarmte en uitstraling won deze piano het. Het vilt voor het studiepedaal moest nog in de piano worden gezet, maar toch werd hij vier dagen later al vakkundig afgeleverd. De prijs/kwaliteitverhouding is prima en de service was dik in orde.

Familie Dijkema

Amersfoort, 04/03/2016

Wij kwamen via internet op de site van Bos Pianoservice terecht, omdat wij daar een 2ehands piano zagen staan waar wij interesse in hadden. Toen wij een paar dagen later belden met de heer Bos, was hij helaas net verkocht. Maar doordat de heer Bos aan de telefoon veel informatie gaf en meteen met ons meedacht, zijn we toch in de auto gestapt om van Amersfoort naar Bodegraven te rijden en de uitgebreide showroom daar te gaan bekijken. Omdat Dhr. Bos ook daar weer alle tijd voor ons nam, ons goed informeerde en adviseerde kwam de deskundigheid van Bos Pianoservice sterk op ons over en hebben we gelukkig meteen een andere piano gevonden. Twee dagen later werd de Feurich al bij ons afgeleverd met vakkundig vervoer. Wij zijn uitermate blij en tevreden. Met vriendelijke groeten, Familie Dijkema

Amy

Heerhugowaard, 03/03/2016

Een mooie plaats voor een mooie piano. Onlangs gekocht bij Bos Pianoservice. Bij binnenkomst was ik al gauw verliefd op een witte Feurich baby vleugel. Dat werd hem. Een nieuwe, want ik wilde er ook een silent systeem in. En dat loont in een nieuwe beter dan in een occasion. Dat kan ik iedereen aanraden, je kan altijd zonder overlast spelen. Het was een snelle levering en precies op de afgesproken tijd. Geweldig. Wij zijn tevreden over Bos Pianoservice. Groet Amy

Familie de Groot

Bussum, 01/03/2016

Wij zijn erg blij met onze Yamaha U3M met Silent systeem. Bij Bos Pianoservice werden we vakkundig geholpen bij het uitkiezen van een piano die aan onze wensen voldoet. Er is veel keuze in verschillende soorten piano’s. De eigenaar is heel klantvriendelijk en deskundig. De piano werd al na twee werkdagen bij ons thuis afgeleverd door de vervoerder. In enkele minuten stond onze piano en kon hij worden bespeeld. We zijn bijzonder tevreden over de service van Bos en de wijze waarop de piano is afgeleverd. Er is al met veel plezier op de piano gespeeld en het Silent systeem is een uitkomst. Er kan piano gespeeld worden, zelfs als anderen in huis bijvoorbeeld televisie willen kijken.

Tanja van Egmond

Castricum, 23/02/2016

Het was een feest om een piano uit te zoeken bij Bos pianoservice! Ik had me reeds georiënteerd bij verschillende pianozaken en was op zoek naar een Yamaha U3 occasion, bovendien wilde ik mijn eigen Yamaha 108 inruilen. Mijn pianodocente had me aangeraden om ook te gaan kijken en luisteren bij Bos pianoservice. Ze had er zelf een vleugel gekocht. Dus we zijn naar de winkel in Bodegraven gegaan. Je komt er binnen in een grote zaal met piano’s en vleugels, er is heel veel keus. Er stonden achterin de zaak zeker acht U3 piano’s bij elkaar. Meneer Bos heeft voor ons op allemaal gespeeld, op sommige telkens weer opnieuw om de klank te vergelijken, met veel geduld en enthousiasme. Hij is heel deskundig en ik kon hem alles vragen. Daarna heb ik in alle vrijheid zelf kunnen spelen en uitproberen. Ik heb er een prachtig klinkende, fijn spelende YUX  kunnen uitzoeken (met 10 jaar garantie) en heb mijn eigen piano tegen een goede prijs kunnen inruilen. Binnen een week stond de piano gestemd en met nieuw ingebouwd Silence System hier in huis en werd mijn Yamaha 108 meteen meegenomen door het verhuisbedrijf waar ze mee samen werken. Ik kon meteen lekker gaan spelen en ben heel blij met deze piano. Met vriendelijke groeten van Tanja van Egmond

Arjon & Netty Boot

Bleskensgraaf, 12/02/2016

Begin januari hebben wij bij Bos Pianoservice een 2e hands piano gekocht: een Thürmer bouwjaar 1935. Het is een decoratieve klassieke piano met houtsnijwerk, die ook goed bespeelbaar is. De piano heeft een gepolitoerde kast en ivoren toetsen. De piano staat prachtig in onze woonkamer! Eerst wilden wij een piano via Marktplaats kopen, maar dan weet je niet goed of de kwaliteit goed is. Daarom zijn wij naar Bodegraven gereden en daar zijn we prima geadviseerd! De piano is snel en keurig afgeleverd. Wij hebben erg veel plezier van het instrument!

Christine van Muiswinkel

Bloemendaal, 10/02/2016

We werden vriendelijk geholpen en voorgespeeld op diverse piano’s. We zijn erg blij met de aangekochte piano, die ook netjes en volgens afspraak is afgeleverd. Kortom, we zijn erg tevreden.