Sale dagen 17-18-19 september

Bij bezoek tot 35% korting op alle Piano's en Vleugels o.a. Feurich-Kawai-Yamaha (silent) U1-U3

ADRES

Italiëweg 7
2411 NR Bodegraven
06 2878 9979  

Reviews

Heeft u een instrument gekocht of gehuurd bij ons? Dan nodigen wij u graag uit om een review te schrijven. U kunt bijvoorbeeld iets schrijven over ontvangst, klantvriendelijkheid, deskundigheid, collectie en/of levering. Een foto van het instrument in uw interieur plaatsen wij ook graag op onze website. Deze kunt u uploaden met uw review.

Mw. M. Blok

Den Haag, 15/09/2020

Even wat informatie opvragen over de mogelijkheden om een silent systeem in mijn piano in te laten bouwen resulteerde in iets heel anders. Een afspraak in de showroom was het gevolg en uiteindelijk heb ik nu een hele nieuwe piano. En wat voor één!! In de showroom heb ik een piano bespeeld met een achteraf ingebouwd silent systeem. De piano was mooi maar het silent systeem viel mij een beetje tegen. De Kawai K-300 Aures is een prachtige akoestische piano met een silent systeem dat vanuit de fabriek al geheel geïntegreerd is in het mechaniek. En als je dat éénmaal gehoord hebt….. Het is echt ongelofelijk wat er digitaal mogelijk is, het werkt allemaal heel gemakkelijk en het klinkt geweldig. De bijgeleverde hoofdtelefoon is helaas wat krap en niet erg comfortabel. Wat wel heel leuk is dat er een hele stapel bladmuziek bijgeleverd wordt en dat al deze muziek ook digitaal te beluisteren is. Wat de firma Bos betreft: contact, aankoop, inruil, service, afspraken en transport waren allemaal tiptop!

Dhr. Timmermans

Rotterdam, 14/09/2020

Ik ben bij binnenkomst in de winkel zeer vriendelijk ontvangen door dhr Bos en deskundig geholpen. Hij bood mij alle ruimte om een groot aantal piano’s te proberen. Uiteindelijk ben ik met een Yamaha U3 silent naar huis gegaan en ik heb nog geen moment spijt van mijn keuze gehad. De piano staat bovendien prachtig in onze woonkamer! Ik kan Bos pianoservice van harte aanbevelen.

Dhr. G. Gimenez (pianodocent)

Den Haag, 10/09/2020

Hartstikke bedankt voor alles en voor uw uitstekend werk. Mijn Kawai K200 Atx silent piano is op maandag perfect thuis aangekomen. Hij past perfect in mijn ruimte zoals de klank is perfect genoeg voor mijn woonkamer. Ik ben heel blij mee en mijn leerlingen ook zijn heel blij om voor zo’n mooie piano te zitten spelen.
Ook van harte bedankt voor de twee koptelefoons! dank dat ik het al heb kon ik al met de lessen thuis deze week beginnen.
Nogmaals bedankt en zou ik niet twijfelen om jouw contact aan mijn leerlingen geven. Ik wens van harte dat iedereen die piano wilt spelen kunt zo’n een piano thuis hebben. Het is zo belangrijk op een goede instrument leren spelen!

Dhr. F. Schneider

Breukelen, 31/08/2020

Ondanks dat de winkel eigenlijk gesloten was op de dag dat ik langskwam, werd ik toch hartelijk ontvangen in de showroom waar ik de gelegenheid kreeg verschillende piano’s te bespelen. Meneer Bos stond mij vriendelijk te woord en en beantwoordde alle vragen die ik had. Nadat de koop overeengekomen was, werd de piano al na een paar dagen vakkundig en op vriendelijke wijze geleverd. Heel fijn dat de piano al zo snel geleverd kon worden! Wij, en vooral ook onze kinderen, zijn blij met onze aankoop en hopen nog jaren plezier te hebben van dit instrument. Als ik twee verbeterpunten mag noemen: – ik realiseerde me bij het bespelen van de piano te weinig dat de klank in een showroom toch heel anders is dan in een (veel kleinere) woonkamer. Ik had het achteraf prettig gevonden als ik daarop gewezen was. Ik moest daardoor wel erg wennen aan de klank, die bij ons thuis harder en scheller is dan in de showroom. – de tekst op de website vind ik een beetje misleidend. Er werd/wordt gezegd dat er ‘nu sales dagen zijn’. Maar deze data worden iedere keer weer aangepast. Daardoor weet ik ook niet of ik de piano daadwerkelijk in de sale heb gekocht. Als ik had geweten dat de sale nog wel even aanhield zou ik er langer over nagedacht hebben. Ik zou het eerlijker vinden als er iets stond als: ‘bij ons altijd tot 35% korting’ of ‘over de prijs valt altijd te onderhandelen’. Dat neemt niet weg dat we tevreden zijn over onze aankoop, de (snelle) service en de klantvriendelijkheid van Bos Pianoservice. Van harte aanbevolen!

Dhr. Boerke

Driebergen-Rijsenburg, 29/07/2020

Bij BOS pianoservice heb ik na een zoektocht langs veel Pianowinkels eindelijk een tweedehands piano kunnen vinden die aan mijn wensen voldeed. Ik kon in de avond langskomen op afspraak en na een nachtje slapen is de volgende dag de koop rondgemaakt.. Er was alle tijd en ruimte om piano’s te spelen en uiteindelijk is het een Yamaha U1 geworden. Deze werd snel en vakkundig geleverd. Kortom, prima service en echte vakmensen. Ga hier zeker langs als je een piano zoekt!

Mw. Koopman

Heemstede, 22/07/2020

Afgelopen week een prachtige witte YAMAHA gekocht bij Bos Pianoservice! De keuze uit witte piano’s is erg groot vergeleken met anderen in NL en ik ben erg professioneel en goed geholpen! Een aanrader!

Dhr. H. van Beek

Uithoorn, 18/07/2020

Begin juni ben ik op bezoek geweest in Bodegraven. Prettig dat dit ook tegen sluitingstijd kon. Ik heb goed mijn wensen uit kunnen leggen, en daar is een prachtige piano (Yamaha U1) uit gekomen. Een aantal piano’s uitgeprobeerd (U1, U3), waarbij de prettige klank en gevoeligheid van de toetsen de doorslag gaf. Nog geen dag spijt van. Het bezorgen ging heel netjes, goed geinstalleerd, alles netjes klaargezet. Na enkele dagen spelen kwam er wel een piepje in de piano. Wat bleek: de piano is helemaal gerestaureerd op één stukje vilt na in de zangbodem, een miniem onderdeel van het totale sustain systeem. Dat is inmiddels ook keurig verholpen, gelijk even na een maand de piano opnieuw gestemd omdat ik vind dat een piano toch echt moet wennen aan een nieuwe omgeving. Maar wat speelt hij heerlijk en klinkt hij mooi. Het is een sieraad in huis. Zeer tevreden met de keuze voor jullie.

Mw. van Loon

Ede, 01/07/2020

Piano gearriveerd. Dank voor alle goede zorgen en het helpen met de juiste piano uitzoeken. Ben echt heel blij met de Kawai K200 ATX3 piano.

Mw. van Koert

Nieuwkoop, 25/06/2020

Zaterdag 6 juni gingen we kijken voor een piano. Wat zijn we fijn ontvangen ondanks deze rare tijden met Corona. De kinderen kregen een mooie kleurplaat of konden lekker een filmpje kijken. Glaasje water erbij helemaal goed. We zijn heel vriendelijk geholpen en hebben genoten van het pianospel van zowel mevrouw als meneer Bos. Prachtig, zeker omdat wijzelf nog niet zo geoefend zijn. Alle tijd werd er voor ons vrijgemaakt. En de piano werd de volgende week woensdag al bezorgd. Een hele fijne ervaring en een prachtige Yamaha B1 piano rijker.

Mw. Borges

Berkel en Rodenrijs, 03/06/2020

Na jaren al de wens te hebben om een piano aan te schaffen, gingen wij op internet zoeken en kwamen we al snel uit bij Bos Piano Service Bodegraven. Eenmaal binnen werden we direct ontvangen. Na onze wensen kenbaar te hebben gemaakt en mij verschillende piano’s te hebben laten ervaren was de keuze snel gemaakt. Een week later stond onze Yamaha met Silent System, wat een geweldige uitvinding is, in onze woonkamer. Hij werd vriendelijk en nauwkeurig op zijn plek gezet en we konden direct met spelen beginnen!

Dhr. Langerak

Montfoort, 25/05/2020

Piano was mooi conform afspraak geleverd. Klonk na leveren prachtig in de woonkamer. Nu inmiddels paar weken verder alsnog prachtig geluid.

Mw. Machielse

Den Dolder, 19/05/2020

Ik heb een tweedehands Yamaha silent piano gekocht bij Bos Pianoservice, waar ik enorm blij mee ben! Ik werd deskundig en op een prettige manier ontvangen in de zaak, waar ik alle tijd mocht nemen om te spelen op diverse piano’s. Ook de mogelijkheden voor de silent systemen waren rijkelijk. Al met al een fijne zaak, met veel keuze mogelijkheden en een goed en deskundig ontvangst!

Dhr. Hendriksen

Oud-Beijerland, 06/05/2020

Als volledige beginners en onervaren met de piano hebben wij voor Bos Pianoservice gekozen voor onze eerste piano. Voornaamste reden: de schappelijke prijzen voor de piano’s. Dit bleek de juiste keuze. Wij werden zeer vriendelijk ontvangen. Voor de kinderen was er een speelhoek waar zij zich bezig konden houden, maar als zij toch onverhoopt op de toetsen van piano’s drukten (het blijven kinderen) was dit geen probleem. Wij zijn goed geïnformeerd over de verschillende typen piano’s. Ook de financiële mogelijkheden (voor- en nadelen) werden goed toegelicht. Bij het betreden van de winkel waren wij op dat moment nog de enige klanten. Later kwamen er meer klanten en toen was wel te merken dat het verdelen van de aandacht wat moeizaam ging, maar dat was m.i. eigenlijk het enige wat “beter” zou kunnen. Het personeel bleef echter zeer vriendelijk! Uiteindelijk hebben we een kwalitatief zeer fijne Kawai piano aangeschaft voor een goede prijs. Bij het opmaken van de factuur werd er ook nog een pianostemmer geadviseerd, wat een hoop zoekwerk scheelt. Al met al een hele positieve ervaring!

Dhr. Mazerant

Nieuwegein, 28/04/2020

Ik was toe aan een andere piano en had mijn zinnen gezet op een witte YAMAHA U3, eventueel een gebruikte. Bij Bos Pianoservice stonden diverse modellen opgesteld en heb er op een aantal gespeeld. Echter de klank van een U1 beviel mij het beste, maar ik was nog niet helemaal overtuigd. De heer Bos die ons uiterst vriendelijk en geduldig heeft ontvangen, adviseerde mij ook eens een Feurich 122 te bespelen. De klank verraste mij bijzonder. Na een zorgvuldige afweging heb ik gekozen voor een nieuwe Feurich 122 met silentsysteem. Hij werd keurig netjes na een paar dagen afgeleverd en geplaatst. Sindsdien speel ik elke dag met veel plezier op mijn nieuwe witte FEURICH piano.

Dhr. Machielse

Bilthoven, 27/04/2020

Bij binnenkomst heeft de heer Bos ons alle ruimte gegeven om de verschillende aanwezige pianos te testen. Hij trok zich discreet terug en liet ons alle tijd. Bij vragen was hij steeds aanwezig met adviezen en hulp. Uiteindelijk hebben wij met veel plezier een goede keuze gemaakt en de piano werd nog sneller geleverd dan aanvankelijk gedacht. Al meer dan 2 maanden wordt de piano (een Yamaha U1 Silent uit 1987) met veel plezier bespeeld!

Mw. Kappos

Best, 07/02/2020

Ongeveer een maand geleden liep ik binnen bij Bos Pianoservice om eens te kijken naar een piano, een lang gekoesterde wens, en een uur later liep ik naar buiten als trotse eigenaar van een witte Yamaha piano!!! Ik werd vakkundig en vriendelijk geholpen en met de garantie dat ik binnen 12 maanden de piano kon terug verkopen was de deal snel gesloten. Ik geniet nu elke dag van mijn piano, ik ben een beginner en oefen met veel plezier elke dag en speel nu The piano man van Billy Joel! Eén ding is zeker: deze piano is een blijvertje!!! Hartelijk dank Bos Pianoservice!

Dhr. Swart

Ankeveen, 16/01/2020

Afgelopen december hebben we een piano gekocht bij Bos pianoservice. Zowel mijn partner en ik hebben tijdens onze opvoeding geen piano leren spelen. We zijn echter naar volle tevredenheid geholpen door Lydia Bos. Ze heeft ons goed geholpen om een piano te vinden die geschikt was voor beginnende pianospelers en bij onze wensen en budget paste. De piano werd snel en in uitstekende staat bezorgd en geplaatst door capabele en vriendelijke mensen.

Dhr. Vonk

Nieuwer ter Aa, 16/01/2020

Het ontvangst in de winkel was prettig en we konden alle piano’s proberen. Na selectie bleef er 1 piano over die ons mooi leek. Nu sloeg de klantvriendelijkheid van de verkoper helaas enigszins over in opdringerigheid, we voelden ons hier niet prettig bij. Uiteindelijk hebben we de piano gekocht en nadat we even moesten wennen (de piano speelde en klonk ineens anders dan in de winkel) bevalt de piano goed. Het bezorgen van de piano werd snel en professioneel geregeld. De piano werd netjes afgeleverd en op de juiste plek in huis neergezet.

Reactie van Bos Pianoservice:
Hartelijk dank voor uw eerlijke feedback. Het was absoluut niet mijn bedoeling om druk uit te oefenen, maar ik zal uw opmerking zeker ter harte nemen. Gelukkig bent u verder wel tevreden over de piano.

Mw. M. Pittery

Amsterdam, 27/12/2019

De Feurich-piano is vanmiddag goed aangekomen. De levering via het raam ging vlot. Inmiddels is het silentsysteem aangesloten en staat het pianokrukje in elkaar. Ik ben erg blij met de piano. Dank je wel voor de begeleiding van de koop.

Mw. de Mik

Zoetermeer, 10/12/2019

Onlangs heb ik mijn piano bij Bos Pianoservice gekocht. Er werd ruim de tijd voor ons genomen en we werden goed geïnformeerd over de mogelijkheden. Het was fijn dat we ook de ruimte kregen om zelf even rond te kijken en op een piano te spelen. Ook de levering was zeer snel en professioneel. Ik zou jullie zeker aanraden!

Dianne Terlouw

Waddinxveen, 26/11/2019

Bij binnenkomst werden we enthousiast ontvangen. We kregen alle informatie over de staat van de piano die we op het oog hadden. Er was voldoende tijd om er zelf op te spelen en de uiteindelijke koop verliep zonder problemen. Ook de levering ging zoals gepland, mede door de goede communicatie. Al met al erg blij met de aankoop en goede, vriendelijke service!

Dhr. van der Plas

Katwijk, 22/11/2019

Op 1 okt schitterende yamaha piano UX30 gekocht. Eigenlijk was de showroom gesloten maar we werden toch hartelijk ontvangen! Er stonden wel 3 pianos van dit type die ik in alle rust naast elkaar kon bespelen. Ik kon moeilijk kiezen omdat ze allemaal fantastisch klonken en heel fijn te bespelen waren. Ook redelijke prijzen voor deze kwaliteit! De mooiste gekozen en de volgende dag werd de piano al thuisbezorgd! firma BOS! Elke dag genieten met dit instrument

Mw. Hagen

Woerden, 11/10/2019

Begin deze zomer kocht ik een Yamaha piano. Dit vanwege mijn wens om na 20 jaar niet gespeeld te hebben het pianospelen weer op te frissen. Dit doe ik nu met veel plezier op deze prachtige piano. Mooie klank, fijne aanslag, en het silent system speelt verrassend prettig. In de winkel kreeg ik alle tijd om piano’s uit te proberen en voorgespeeld te krijgen waardoor ik een goede keuze kon maken. Het thuisbezorgen gebeurde heel netjes.

Dhr. Henselmans

Utrecht, 27/08/2019

Prettige samenwerking en reëel koop gedaan. Wij zijn blij met onze nieuwe piano.

Simone de Bie

Maurik, 15/08/2019

Als beginnende pianospelers zijn we goed geadviseerd, we hebben uiteindelijk besloten een gereviseerde Yamaha te kopen. Wij zijn tevreden met het instrument en de zeer snelle levering.

Dhr. Groeneveld

Breda, 06/06/2019

Mijn kawai k-300 piano is vandaag bezorgd. Ben er heel erg blij mee. Toen we winkel binnenkwamen zag ik van alles. Ik heb mijn keuze gemaakt voor deze kawai k-300. Een week later werden we gebeld en werd hij bezorgd op de volgende dag in de ochtend. Bezorgers waren heel erg vriendelijk en behulpzaam en ze wisten wat ze moesten doen. Dus bos pianos en griffioen transport bedankt voor de fijne samenwerking voor deze top piano!!!

Mw. E. Scheerboom

Gennep, 11/05/2019

Begin van dit jaar heb ik een piano Yamaha U3 gekocht bij de firma Bos. De ontvangst was zeer vriendelijk, ik ben zeer goed geholpen. Alle tijd werd er voor mij genomen en voelde totaal geen druk. De piano werd snel geleverd door de firma Griffoen transport in Bodegraven. De aflevering was zeer goed en netjes. Ik ben zeer tevreden en blij met de piano.

Dhr. Schijvenaars

Veldhoven, 10/12/2018

Ik ben nu een jaar in het bezit van een nieuwe Kawai K 300. Na een uitgebreide oriëntatie uiteindelijk gekozen voor deze zaak. Vooraf heb ik telefonisch prima afspraken kunnen maken over prijs, accessoires, transport, stembeurt, garantie, etc. Alles 100% nagekomen. En de piano voldoet aan mijn wensen. Over nakomen garantie kan ik niet oordelen. Gelukkig heb ik hier geen beroep op hoeven doen. En ik denk dat dit ook geen probleem zal zijn, mocht zich dit onverhoopt voordoen! Kortom, helemaal tevreden!

Mw. Gavina de Matos

Amsterdam, 20/11/2018

Onze prachtige Young Chang vleugel is een pronkstuk in onze kamer. Dankzij de hulp van Evert Bos hebben we de juiste keuze kunnen maken. Bos Pianoservice levert zoals de naam al zegt een goede service, ze zijn betrouwbaar en vakkundig. Een aanrader!

Mw. Janssen

Rotterdam, 25/10/2018

In de zomervakantie een mooie gereviseerde Yamaha gekocht. De piano heeft een mooie volle klank. Door de winkel werd een pianostemmer aangeraden. Er waren wat bijgeluiden en de pianostemmer was zeer behulpzaam en stond direct klaar om de problemen op te lossen. We zijn tevreden over de aankoop van het instrument.

Mw. van Elzelingen

Oostkapelle, 25/10/2018

Ongeveer een half jaar geleden hier een mooie yamaha piano aangeschaft. Hij bevalt erg goed. Fijn geholpen. Ook erg te spreken over de bezorging van de piano. Al veel (speel)plezier van gehad.

Mw. van den Boogert

Vlaardingen, 02/10/2018

Begin dit jaar gereviseerde Yamaha aangeschaft waar onze dochter met veel genoegen op speelt en wij naar luisteren. Prettig geholpen, snelle levering, mooi product.

Mw. Maassen

Bodegraven, 22/09/2018

Een afspraak was snel en makkelijk gemaakt; zelfs mogelijk om in de avond langs te gaan. We werden prettig en professioneel geholpen en onze aankoop werd de volgende dag al bezorgd! We genieten ontzettend van onze piano! Zeker aan te raden.

Mw. Hoedemaker

Delft, 08/09/2018

Ik ben zeer tevreden over de piano gekocht bij de firma Bos. Ruimte assortiment. Prettig ondersteuning bij de aankoop, ik kreeg volop de ruimte om verschillende instrumenten meerdere malen te testen. Ondertussen zaten mijn kinderen (2 en 5) rustig te kleuren in de kinderhoek met video: ideaal. Ook het vervoerbedrijf en de pianostemmer ben ik tevreden over. Verder vind ik persoonlijk het silent systeem geweldig om savonds laat nog de oefenen zonder geluidsoverlast voor je buren te veroorzaken.

Mw. van Grinsven

Rosmalen, 16/07/2018

De site was plezierig, daar ben ik eigenlijk voor ‘gevallen’. Familiebedrijf, foto’s erbij, dat deed me voor jullie besluiten. Ontvangst was prima; vriendelijk, goede koffie, veel rust, geen haast, geen druk. Was uitstekend. Tot nu toe erg tevreden. Een toets blijft hangen maar dat vraag ik straks aan de pianostemmer.

Mw. Scholte

Houten, 13/07/2018

Wat een vriendelijke ontvangst en wat een inspirerende pianolerares! Naast een mooie piano ook een fijn gevoel overgehouden aan de service en de tips hoe het beste te leren spelen. Je bent hier gelukkig ook welkom als beginner!

Dhr. Zeno

Aruba, 05/06/2018

Sinds een dikke week staat bij mij thuis een prachtige babyvleugel met een schitterende klank. Gekocht bij Bos Pianoservice.! Tijdens het koopproces regelmatig contact gehad met Evert Bos, die mij steeds weer vriendelijk te woord stond en mij op een professionele wijze bij de koop begeleid heeft. Alle lof!! Voor service en product ! Dank je , Evert!

Dhr. Minkhorst

Bemmel, 02/05/2018

Ik ben heel blij met de piano. De verkoper was erg aardig en we kregen rustig de tijd, zodat ik op verschillende piano’s kon oefenen. Mijn ouders vinden de piano erg mooi maar ik kan vooral heel fijn spelen.

Fam. van der Willigen

Nijmegen, 24/04/2018

Fijne piano (Kawai met Silent inbouw), mooi geluid. Geen aanmerkingen. Snel geleverd. Ik heb geen service nodig gehad sinds levering.

Fam. van Heusden

Amersfoort, 10/04/2018

We zijn eerst twee keer op een zaterdag piano’s wezen kijken en uitproberen. Uiterst vriendelijk en behulpzaam geholpen beide keren. De tweede keer een mooie Yamaha gekocht met inbouw van een silent-systeem. Inmiddels spelen onze meiden er alweer 3 maanden op en is ook de eerste stembeurt en service geweest. Allemaal vlot en kundig gedaan, fijn zo! Bedankt en ga zo door!

Fam. Faasse

Vleuten, 09/04/2018

Enkele weken geleden hebben wij een piano gekocht bij Bos Piano Service. Het zou onze eerste piano worden en Bos was de eerste winkel waar we naartoe gingen. Er was veel keuze in de winkel en ons oog viel op een mooie zwarte Yamaha, die zou ook mooi in ons interieur passen. We kregen eerlijk en kundig advies van meneer Bos en hij nam de tijd voor ons. We hebben er een weekje over nagedacht en zijn toen terug gegaan, aangezien we hier een goed gevoel over hadden. We hebben de zwarte Yamaha gekocht, voornamelijk vanwege het advies dat het een piano voor het leven zou zijn. De levering ging snel en volgens afspraak, ze hebben hem keurig op de plek gezet. We zijn er erg blij mee en hij staat erg mooi in ons huis.

Mw. Cornelissen

Zeist, 23/03/2018

Op zoek naar een piano met silentsysteem kwamen we via de website bij Bos terecht. De ontvangst was heel prettig. Er was ruime gelegenheid om een aantal piano’s te bespelen en dhr. Bos demonstreerde enkele piano’s. Tevens gaf hij goede informatie over het silentsysteem. Onze keuze, een Kawai 120, kon snel geleverd worden, en ook dat verliep prettig. Over enkele mankementen ontstond goed contact met de technicus, die deze inmiddels effectief verholpen heeft, en ook nog wat uitleg over het inwendige van de piano gaf. Fijn! Van het silentsysteem wordt heel veel gebruik gemaakt. Bijgaand een foto van de piano in onze huiselijke omgeving.

Mw. Agustini

Rotterdam, 12/03/2018

Een fijne winkel is dat. Ik heb een piano gekocht voor de verjaardag van mijn tweeling en ik wilde voor de verjaardag feest geleverd krijgen. Ja hoor, binnen 2 dagen is de piano bij mijn thuis geleverd gekregen. Echt super.

Mw. Schoeman

Delft, 07/03/2018

Wij waren op zoek naar een goede oefenpiano voor onze twee dochters. Bos pianoservice heeft ons uitstekend geholpen om een keuze te maken. De piano (Yamaha U3) werd bovendien keurig en bijzonder snel geleverd. Dank!

Peter Vlietstra

Rotterdam, 07/03/2018

Zo staat de bij jullie gekochte Yamaha er tegenwoordig bij, dus in design-opstelling. Mooi toch?

Mw. Van Hövell tot Westervlier

Deurne, 04/03/2018

In mijn derde levensfase ga ik nog leren piano spelen! Altijd al willen doen en komende week start mijn eerste pianoles. Dankzij de heer Bos staat er nu een prachtige piano met een mooi timbre in mijn kamer. Silent system aangeschaft. Ik ben super goed geholpen. Piano is zeer snel geleverd. Wie weet kom ik ooit terug voor een vleugel!

Dhr. Paul

Rotterdam, 01/03/2018

Begin februari hebben we een Yamaha silent piano gekocht bij Bos pianoservice. De sfeer in de winkel is heel prettig. We kregen rustig de tijd om uitgebreid een aantal piano’s uit te proberen. Er is ook genoeg tijd voor advies en vragen te stellen. Uiteindelijk een U3 gekocht waar we zeer tevreden mee zijn. Door de ruime keuze, de vriendelijkheid en deskundigheid kunnen we de fa. Bos van harte aanbevelen!

Mw. Akershoek

Ouddorp, 28/02/2018

Superblij met onze piano, snelle levering en uitstekende service.

Mw. van der Grift

Zeist, 27/02/2018

Een prachtige Yamaha met silence systeem gekocht. We werden vriendelijk ontvangen en kregen uitgebreid advies. We konden de tijd nemen om de juiste keuze te maken. Het silence systeem moest nog ingebouwd worden, toch stond de piano al binnen een week bij ons in huis. Zeker aan te raden!

Mw. Nieuwenhuijsen-Somson

Voorschoten, 20/02/2018

We hebben in december vorig jaar een prachtige oude piano gekocht bij de fa. Bos. Het aanbod van tweedehands piano’s is groot, de advisering is prima.

Mw. Altenburg

Zoeterwoude, 15/02/2018

Eind vorig jaar heb ik bij Bos Pianoservice een Feurich piano aangeschaft. Een oud model (eind 19e – begin 20e eeuw) maar in goede staat. De piano bevalt mij tot op heden uitstekend. Ik kreeg alle gelegenheid om een aantal piano’s rustig uit te proberen. Ik kreeg er informatie bij en kon vragen stellen. Gelukkig waren er aardig wat piano’s in de laagste prijsklasse. Het enige wat ik eigenlijk jammer vond, is dat het uitgangspunt meer het financiele plaatje leek te zijn (m.a.w. mijn budget, wat zeer beperkt was) dan de juiste piano bij de juiste persoon zien te vinden en daarna zien of er financiel uit valt te komen. Dat is uiteindelijk dus gelukt. De levering verliep heel snel en soepel. Bijna te snel; ik wist nog niet hoe zo’n verkoop in z’n werk zou gaan en toen werd ik al gebeld door het transportbedrijf (huh, ik heb nog niks betaald of getekend?). Maar fijn dat ik ‘m zo vlot in huis had. Geen moment spijt van gehad.

Dhr. B. Maas

Amstelveen, 14/02/2018

Heldere uitleg en goed begeleiding bij het uitzoeken van een fraaie occasion Yamaha U1. Prettig gevoel bij het gehele verkoop proces. Snelle en keurige levering.

Dhr. M. Ariens

Den Haag, 09/02/2018

Wij hebben met kerst een mooie witte piano van het merk Yamaha (U3 silent) gekocht bij de firma Bos Pianoservice. De ontvangst was persoonlijk en vriendelijk. Er werd de tijd genomen om te helpen, en mee te denken, bij de aankoop. De levering verliep vlot en naar tevredenheid. Met de piano zijn wij gelukkig en deze voldoet helemaal aan onze verwachtingen. Wij kunnen een ieder een aankoop bij de firma Bos Pianoservice warm aanbevelen.

Mw. de Vries

Bodegraven, 25/01/2018

In december 2017 heb ik bij Bos pianoservice een tweedehands Fazer piano gekocht. Nadat dhr. bos diverse piano’s had laten horen en daarbij luisterend naar mijn vraag m.b.t. Een piano aankoop had beluisterd. Zijn uitleg en voorlichting heeft ertoe geleid dat ik bij Bos de piano gekocht heb. De levering was snel en goed gewaarborgd. Ik speel en oefen dagelijks met veel plezier!

Chiel Deij

Vlissingen, 19/01/2018

Perfecte snelle service en een mooie piano! Ik hoop alleen stiekem dat jullie het sleuteltje nog nazenden, dat zat er helaas niet bij.

Reactie van Bos Pianoservice:
Het sleuteltje is momenteel niet op voorraad. Zodra we het binnen hebben, sturen we er u één toe.

Dhr. R.P.

Veghel, 19/01/2018

We kwamen van ver maar het was de rit naar Bodegraven meer dan waard. Bij Bos Piano zijn er we erg goed geholpen. Vanaf het ontvangst tot aan de levering aan huis; alles liep vlot, vriendelijk en professioneel. Inmiddels staat de piano alweer enkele weken in huis en we zijn er nog steeds van overtuigd dat we, mede dankzij het advies van de heer Bos, de juiste keuze hebben gemaakt en geen cent te veel hebben betaald.

Michael Branth

Den Haag, 19/11/2017

Na vriendelijk en kundig te woord te zijn gestaan in de winkel voor Bos Pianoservice, gekozen voor de aankoop van mijn nieuwe Yamaha. De verdere afhandeling alsmede de levering waren ook zeer professioneel.

Mw. H. van Halm

Den Haag, 18/11/2017

Ik ben heel blij met mijn Feurich piano. De piano is heel mooi om te zien en heeft akoestisch een prachtige toon, helder in de discant en een ‘ouderwets’ rijke klank in de bassnaren. U en uw man hebben mij zeer vriendelijk ontvangen waarvoor nog hartelijk dank.

Dhr. van Meurs

Oss, 17/11/2017

Op vrijdagmiddag een witte Yamaha U1 uitgezocht en nog geen week later stond de piano al in de woonkamer. Prima en vooral snelle service!

Irene van Leeuwen

Culemborg, 10/11/2017

Wij zijn heel blij met onze mooie witte Feurich Silent piano. De heer Bos is een vriendelijke verkoper die naar je wensen luistert en geen druk uitoefent. Toch was door de goede prijs/kwaliteit verhouding de keus snel gemaakt.

Dhr. Maat

Rotterdam, 02/11/2017

Bos Pianoservice is een degelijk familiebedrijf met een professionele uitstraling en mensen die er verstand van hebben. De collectie is uitgebreid, zowel nieuw als occasion. De voorlichting over de instrumenten was goed en de piano werd vlot geleverd. Een echte aanwinst voor ons gezin!

Dhr. Bouwman

Amsterdam, 13/09/2017

Een keer in je leven wil je een prachtige piano. En dat is de Feurich geworden. Een plaatje om te zien met een nog mooier geluid. Ik wilde heel graag een witte en Evert Bos had in zijn winkel zowel de zilveren als de messing variant staan. Dat was precies wat ik nodig had om de juiste keuze te kunnen maken. Het silent systeem werd snel ingebouwd en een paar dagen later kon Griffioen Transport de piano al leveren. Netjes volgens afspraak hebben ze de piano kundig op de tweede verdieping, precies op de juiste plaats neergezet. Na een week bleek dat er 1 toets af en toe bleef hangen. Na 1 belletje kreeg ik contactgegevens van een pianostemmer en zij heeft dat keurig -binnen de garantie- opgelost. Kortom: Ik ben superblij met deze piano en de service was top!

Mw. van Steensel

Barendrecht, 07/09/2017

We werden ontzettend vriendelijk en deskundig voorgelicht. Er werd echt de tijd voor ons genomen. De levering was ook heel snel en naar tevredenheid! We zijn heel blij met onze aanwinst en hopen er natuurlijk veel plezier aan te beleven!

Mw. Schreurs

Zeist, 08/08/2017

Vorige week een Yamaha silent piano gekocht bij Bos Pianoservice. Een hele prettige ervaring! Vriendelijke ontvangst, duidelijke uitleg over de verschillende piano’s en hun opties. Ik heb gekozen voor een silent systeem, dat moest nog worden ingebouwd in de piano. Dit is heel snel opgepakt, echt een super service. Twee dagen later werd de piano al thuisbezorgd. En ik ben er ontzettend blij mee!

Mw. Rutgers

Rotterdam, 03/08/2017

Prachtige gereviseerde Yamaha U1 gekocht. We zijn er erg blij mee en spelen er op met het hele gezin. Silent systeem er in laten bouwen en dat bevalt erg goed. Bijzonder vriendelijke mensen, zowel in de winkel als bij het afleveren. Bezorging was al binnen enkele dagen, hoewel het eigenlijk 10 dagen zou duren. Winkel werd mij aangeraden door een vriendin die hier zelf een piano had gekocht. Kan het zelf nu ook aanraden!

Mw. Hulscher

Almere, 01/08/2017

Ik wilde graag een piano kopen voor mijn zoon (en stiekem ook voor mijzelf). Uiteindelijk hebben we voor deze mooie witte occasion gekozen. We twijfelden tussen twee piano’s en we zijn goed geholpen bij het maken van de juiste keuze. De piano was binnen drie dagen bij ons thuis!

Mw. Ket

Utrecht, 02/06/2017

We waren op zoek naar een nieuwe piano. We wisten redelijk wat we wilden hebben maar zijn verder goed geholpen door Firma Bos met de definitieve keuze. Alle tijd en rust (en een kopje thee) om de piano naar keuze te selecteren.

Dhr. Moree

Wemeldinge, 11/05/2017

Aankoop via internet, google. Afspraak gemaakt voor bezoek. Goed geholpen, goede uitleg e.d. Over levering: Dit duurde langer dan gezegd. 21 april gekocht, 9 mei geleverd.

Mw. den Blanken

Hilversum, 10/04/2017

Een prachtige zaak, met zeer zorgvuldige omgang met de klant. Wij voelden ons meteen op ons gemak in de showroom, en konden onze gang gaan. Meneer Bos kwam ons op het juiste moment helpen, met de juiste informatie en een warme uitstraling. Onze keuze was uiteindelijk snel gemaakt: een prachtige oost-duitse piano uit de jaren 30. Een silent systeem moest nog worden ingebouwd. Dit verliep sneller dan verwacht, en drie dagen na aankoop was de piano alweer klaar. Hij werd probleemloos door het bedrijf Griffioen geleverd, en sindsdien klinkt onze woonkamer mooi, warm en gezellig. Hartelijk dank voor deze verrijking!

Mw. Schotvanger

Velsen-Zuid, 09/04/2017

We zijn zeer vriendelijk ontvangen in een mooie ruimte met voldoende keus van piano’s. We werden eerst deskundig voorgelicht en konden toen zelf even rondlopen. Onze keus was eigenlijk snel gemaakt en onder het genot van een kopje koffie werd het koopcontract getekend. De levering zou 2 dagen later al plaatsvinden. Om kort te gaan: we zijn zeer tevreden over de gang van zaken bij fa. Bos piano’s.

Mw. van 't Land

Nieuw-Lekkerland, 24/03/2017

Enkele weken geleden bezochten wij de showroom in Bodegraven. Na uitgelegd te hebben waar ik naar op zoek was, liet dhr. Bos ons enkele mogelijke piano’s zien en kregen we ruim voldoende gelegenheid om zelf te kijken en te spelen. Na goed beraad en overleg hebben we gekozen voor de witte Yamaha U3, waar nog een silent systeem voor ons is ingebouwd. Precies twee weken na het bezoek aan de showroom is de piano thuis bezorgd. Helaas was de pianobank in de verkeerde kleur meegeleverd, deze heb ik mee terug laten nemen, maar na een telefoontje en een paar dagen geduld werd de juiste bank keurig afgeleverd door postNL. Al met al heel tevreden wat betreft de service, en superblij met onze prachtige piano! Onze dochter én ikzelf hopen er nog jaren op te spelen!! Nog één puntje van kritiek: de voorraad op de website klopt niet helemaal met wat er daadwerkelijk in de showroom staat… (op het moment dat wij er waren stonden er ook ook aardig wat piano’s die al verkocht waren).

Coby & Pierre Bressers

Boxtel, 18/03/2017

Wij willen u nog heel hartelijk danken voor de correcte oplossing met het probleem van onze piano. Dit is echt enorme service! De Yamaha piano is een geweldige aankoop, we zijn er meer dan tevreden mee.

Mw. Maas

Voorburg, 04/02/2017

Wij zijn goed geholpen bij Bos en hebben er een piano naar onze zin gevonden. Men nam alle tijd voor uitleg en we konden rustig zelf proberen. Alleen de levering viel tegen. De piano was door en door koud en de bezorgers hadden geen verstand van zaken.

Dhr. Rambocus

Utrecht, 04/02/2017

Deze Feurich 122 Silent is een fantastische piano die ik al een tijd op het oog had. Omdat ik precies wist wat ik wilde was één telefoontje naar de heer Bos voldoende om de piano te bestellen en met record tempo te laten bezorgen door Griffioen Transport. De heer Bos heeft mij snel en adequaat te woord gestaan en de heren van Griffioen waren snel en netjes. Ik kan iedereen Bos Pianoservice aanraden.

Mw. Stijntjes

Woerden, 01/02/2017

Eind vorig jaar hebben we een prachtige akoestische piano gekocht in de mooie showroom van Bos pianoservice. De keuze was na het horen en het bespelen van diverse piano’s snel gemaakt; een prachtige Yamaha U3- Ux30A met een hele bijzondere pianokruk erbij. Liefde bij de eerste toon en zit… Met heel veel dank voor de fijne, klantvriendelijke begeleiding door Bos Pianoservice.

Dhr. de Knegt

Gouda, 24/01/2017

Wij zijn zaterdag voor kerst 2016 zeer gastvrij ontvangen om ons te oriënteren op een piano voor onze zoon. Na een rondleiding door de showroom en het prettige gesprek hebben we uiteindelijk diezelfde middag een Yamaha U1 gekocht in mat wit. De levering en plaatsing door Griffioen binnen een week is zeer vakkundig uitgevoerd. Wij zijn zeer tevreden over de service van Bos.

Mw. de Waal

Gouda, 09/01/2017

Goed geholpen bij het kiezen van een eerste piano voor onze dochter. Zeer snelle levering! Bedankt!

Mw. Valstar

's-Gravenzande, 07/01/2017

Wij hebben in november 2016 naar alle tevredenheid een Fazer piano gekocht in de prachtige showroom van Bos pianoservice met kwalitatief goede piano’s. Goede informatie tijdens de oriëntatie, in alle rust konden we de piano’s uitproberen onder het genot van een kopje koffie. Er werd ook op gespeeld zodat we de verschillen in klank goed konden vergelijken. Ook de prijs/kwaliteit vonden we heel goed. Onze zoon speelt iedere dag met groot enthousiasme.

Mw. de Bruin

Zoetermeer, 06/01/2017

Wij zijn erg bij met de aankoop en aflevering van de piano. …we vroegen ons alleen wel af of hij al afgestemd was toen hij hier bezorgd werd. Want het geluid is niet erg mooi. Daar wilden we vandaag ook over bellen. Heel toevallig. Met het advies wat we gekregen hebben, zijn we content. Ik hoor graag van jullie.

Reactie van Bos Pianoservice:
Piano’s worden voor levering standaard gestemd. Omdat u niet tevreden bent over de klank zal ik uw pianostemmer opdracht geven de piano te controleren en zonodig bij te stemmen.

Dhr. den Outer

Arnhem, 06/01/2017

Wij zijn tevreden met de piano en de levering etc. Wel was ik heel eerlijk gezegd teleurgesteld dat de koptelefoon niet meegestuurd was.

Reactie van Bos Pianoservice:
Onze welgemeende excuses hiervoor. De koptelefoon wordt zo snel mogelijk nagestuurd.

Mw. Arts-Ritzen

Den Haag, 27/11/2016

Super professioneel advies, service en levering. Zeer tevreden.

Mw. Leendertse

Zoetermeer, 16/11/2016

Op die bewuste zaterdag ben ik een half uurtje voor sluitingstijd met twee zoons de zaak binnengekomen m een piano uit te zoeken. Dat is gelukt. De Finse Fazer uit de jaren ’80 voldeed volledig aan onze wensen, zowel wat betreft prijsklasse als klank en uiterlijk. De overeenkomst werd snel en prettig gesloten, de levering geregeld. We zijn erg blij met de piano die zeker aan onze verwachtingen voldoet. Eén minpuntje heb ik wel te melden: de piano was niet schoon en dat is jammer. Als ik iets verkoop, zorg ik ervoor dat het brandschoon is. Een poetslap en even de stofzuiger op het binnenwerk was geen overbodige luxe geweest.

Reactie van Bos Pianoservice:
Piano’s die bij Bos Pianoservice in de showroom staan worden standaard
aan de buitenkant en binnenkant gereinigd.
Dat is in uw geval duidelijk niet gebeurd.
Onze welgemeende excuses hiervoor.
Wij zullen de pianostemmer opdracht geven de piano alsnog schoon te maken.
Veel plezier met de Fazer piano verder.

Mw. Trossèl-van Nugteren

Oosterhout, 09/11/2016

Bij Bos pianoservice in Bodegraven heb ik een piano gekocht. We werden vriendelijk ontvangen en mochten uitgebreid de klanken van de piano’s aldaar beluisteren. Er was een groot aanbod, ook in 2e hands piano’s. Wij vielen voor het design en uiterlijk van een Feurich piano. Deze werd bezorgd door vriendelijke mannen van verhuisbedrijf Griffioen. Niets dan lof voor de manier waarop wij onze Feurich daar mochten kopen!

Dhr. Kahler

Leiden, 06/11/2016

We zijn heel blij met onze nieuwe Kawai piano (silent). Bos Pianoservice heeft ons telefonisch deskundig geadviseerd over de verschillende opties wat betreft silent (vanaf fabriek of later ingebouwd). Ook het bezoek in de showroom was heel nuttig en prettig. De piano werd binnen een paar dagen geleverd door een professioneel bedrijf, precies op de verwachte tijd.

Dhr. Hensen

Harmelen, 31/10/2016

We werden prima geadviseerd in de winkel. Er werd goed naar onze wensen geluisterd en er was ruim voldoende keus in voor ons geschikte piano’s. De service was prima. Alles verliep precies keurig volgens afspraak. We kunnen deze winkel aan iedereen aanbevelen!!

Mw. Handels

Den Bosch, 24/10/2016

Ik ben zeer vriendelijk en niet opdringerig ontvangen bij Bos Pianoservice. In alle rust heb ik rond kunnen kijken in de Showroom van Bos Pianoservice waarbij mij de ruimte werd gegund om de klanken van de verschillende piano’s te beluisteren door prachtige voordrachten van familie Bos zelf! De keuze was snel gemaakt! De optie om voor een leaseconstructie te kiezen werd goed toegelicht, waarbij ook ‘de kleine lettertjes’ nadrukkelijk aan bod zijn gekomen. De piano werd ongeveer een week later al geleverd en op zorgvuldige wijze geïnstalleerd op de aangewezen plek. Al met al ben ik uitermate tevreden over het gehele traject en ik kijk ernaar uit om mijn oude hobby weer op te pakken!

Dhr. Mosk

Beverwijk, 22/10/2016

Op zoek naar een goede witte Yamaha piano werden we hartelijk ontvangen door de heer Bos in de showroom. Er waren genoeg piano’s om uit te kiezen en we werden deskundig geïnformeerd. Uiteindelijk hebben we de perfecte piano voor ons gevonden. De service was ook goed. We kunnen Bos Pianoservice van harte aanbevelen.

Dhr. Huigen

Hellevoetsluis, 16/10/2016

Wij vonden dat we prettig zijn geholpen en goed zijn geadviseerd over het kopen van een piano.

Mw. Vonk

Hoofddorp, 11/10/2016

Een goede service en duidelijke uitleg over de verschillende piano’s. De piano’s mocht je bespelen zonder dat je het gevoel had dat er op je vingers werd gekeken of dat er haast bij was. Ook voor de kinderen was er een speelhoek waardoor je rustig alle piano’s kon bekijken.

Dhr. Schutz

Leiden, 08/10/2016

Uitstekende service door Bos Piano-service. Deskundig advies, snelle levering. Helemaal tevreden.

Dhr. Cloos

Den Haag, 20/09/2016

Heel erg tevreden over mijn aangekochte yamaha U1G, in hoogglans wit. Prachtig!! Complimenten over de goede service en uitstekende nazorg, zoals bv stemmen etc. Ook professionele bezorging overigens. Hartelijk dank fa. Bos!

Mw. Selten

Doorn, 19/09/2016

Afgelopen donderdag kwam ik de showroom binnen in Bodegraven, op zoek naar een piano. En -letterlijk- nog geen 24 uur later stond hij bij ons in de huiskamer! Ongelofelijk, hoe voortvarend en servicegericht ik geholpen ben bij Bos Pianoservice. De ontvangst was hartelijk, het advies professioneel, de bezorging zorgvuldig en vooral…. het instrument is schitterend. We hebben weer muziek in huis. Ik kan deze zaak absoluut bij u aanraden!

Dhr. Bunnik

Oegstgeest, 19/09/2016

Zeer tevreden over de service van Bos. We kregen zeer deskundig en vriendelijk advies hetgeen ons goed hielp om een keuze te maken voor ene piano. Ook de levering en verdere afhandeling verliep vlekkeloos. Zeer tevreden.

Manon van den Bergh

Hellevoetsluis, 16/09/2016

Ik heb een paar weken geleden bij jullie een Yamaha akoestische piano gekocht. Ik voelde me er geholpen in mijn keuze en de informatie die gegeven werd was erg duidelijk. De piano kon al een snel geleverd worden, waar ik erg blij mee was. Ik ben blij met mijn aankoop en hoop er nog jaren van te kunnen genieten.

Mw. Grosz

Alphen aan den Rijn, 10/09/2016

Een prachtige August Förster siert onze woonkamer. Een genot om mijn dochter (en stiekem ook grote broer) te horen spelen. Met dank aan de heer Bos, die zeer vriendelijk en geduldig ons heeft geholpen bij de aankoop.

Dhr. Overduin

Houten, 01/09/2016

Via Google terecht gekomen op de website van Bos Piano’s en op de site een piano gevonden welke ons aansprak. Niet alleen vanwege de prijs, maar vooral ook vanwege het assortiment. Eenmaal daar zeer vriendelijk ontvangen. Je bent er echt welkom. Goed en vakkundig advies gekregen en daarmee een juiste keuze kunnen maken. Op zaterdag de piano gekocht en deze werd de dinsdag erna al vakkundig geleverd. Wij zijn enorm blij met onze aankoop en kunnen iedereen aanraden om zeker een bezoek aan de showroom te brengen. Men heeft een erg uitgebreid assortiment.

Johan Datema

Oosterhout, 01/09/2016

Bij BOS Pianoservice zijn we prima en rustig geholpen, ook al kwamen we pas een half uur voor sluitingstijd aan. Ze lieten de winkel gewoon wat langer open. Hierdoor hebben we een goede keuze kunnen maken. Ook voor de (kleine) kinderen was er aandacht, die verveelden zich geen moment. Vervolgens is binnen enkele dagen de piano netjes bezorgd. Kortom, we zijn zeer tevreden.

Niels Rolvink

Nootdorp, 31/08/2016

Na het vinden van de pianowinkel op internet, besloten we een bezoekje te gaan brengen. Goed te vinden en bij entree stond er een prachtige vleugel die uitnodigde om te bespelen. Dit deed mijn zoon dan ook en eigenlijk was hij meteen verkocht. Na aantal minuten vrij spelen, besloten we verder te kijken en werden warm ontvangen en vrij gelaten om alles te bespelen. Aan het eind goed kunnen praten over de mogelijkheden en eerst met vakantie gegaan. Na terugkomst meteen terug naar de winkel en nog paar piano’s laten bespelen maar we waren er toch wel uit. Klank is warm en zuiver, heerlijk om te spelen. In steekwoorden zou ik het zo zeggen : ruime showroom met veel piano’s, ondernemersechtpaar deskundig, gepassioneerd, warm en vriendelijk. Laten je vrij om te spelen en staan beschikbaar voor vragen. Faciliteit voor kinderen, sfeer is prettig ongedwongen, koffie is lekker. En verder speelt wat Daniel betreft de vleugel heerlijk. Gister heeft hij zijn eerste les sinds de zomer gehad en zijn juf merkte meteen dat ‘de klank in de vingers zat’. Het is echt wel een investering en beslag op de woonkamer maar ben er van overtuigd dat we hier goed aan gedaan hebben en genieten van het pianospel.

Jurrian van Waaij

Boskoop, 29/08/2016

Beste Bos Pianoservice,
Enige maanden geleden heb ik een piano bij jullie gekocht en ik ben er zeer te spreken over. De zachte klank komt goed tot zijn recht en de levering van de piano verliep vlot. In het begin was het even wennen, maar nu de piano een beetje ‘ingewijd’ is, beleef ik er veel plezier aan. Als meubelstuk staat het verder ook niet mis in onze kamer. Kortom, een prima aankoop waar ik geen spijt van heb. Ook zijn de eigenaren zeer klantvriendelijk.

Mw. van Dam

Den Haag, 14/08/2016

Ik heb in juli een piano gekocht, ben er zeer tevreden over. De service was zeer goed, afspraak gemaakt om de piano te bekijken. Omdat ik op vakantie ging wilde ik de piano snel in huis hebben, dit is prima geregeld. Zeer tevreden.

Mw. de Groot

Barneveld, 11/08/2016

Voor onze jongste zoon een piano uitgezocht. Wij hebben totaal geen kennis, maar werden goed geholpen in het maken van de keuze. Piano werd de volgende dag al geleverd.

Mw. Inge Rook

Emmeloord, 22/07/2016

Na lang wachten en afwegen het besluit genomen om toch voor een akoestische piano te gaan, na een paar jaar fijn gespeeld te hebben op mijn digitale piano. Via google op zoek gegaan naar een piano die aan mijn eisen voldeed, en ik kwam uit bij Bos piano service aangezien daar een ruime keus was wat betreft de witte piano’s. Ik werd zeer vriendelijk geholpen en er werden op verschillende piano’s even een stukje voor gespeeld zodat ik even de verschillende klanken kon horen. Daarna had ik nog alle tijd om zelf even een deuntje te spelen op de verschillende piano’s. Ik vond het zeer prettig dat ik hier rustig de tijd voor kreeg en dat het geen opdringerig verkooppraatje werd. Uiteindelijk heb ik zelf de keus gemaakt voor de Petrof piano. En wat een geluk, hij kon de volgende dag al geleverd worden. Daarbij ook een pluim voor Griffioen die keurig op de afgesproken tijd kwam en keurig en snel de piano op zijn plek gezet hebben. Kortom, ik zou Bos pianoservice bij iedereen aanbevelen.

Mw. Loggen

Zaandam, 05/07/2016

Na jaren mijn digitale piano voor een akoestische ingeruild. Op mijn gemak heb ik verschillende piano`s kunnen uitproberen en daarna mijn keuze gemaakt. Afgelopen vrijdag is hij keurig bij mij thuis afgeleverd.

Mw. Verhulst

Schalkhaar, 29/06/2016

Wij hebben een prachtige opgeknapte piano gekocht bij Bos Pianoservice. Een plaatje in ons interieur en het is een genot om er op te spelen. Wat brengt het een gezelligheid in huis, ook voor de kinderen. We zijn goed geholpen, prima service!

Mw. Podgayskaya

Den Haag, 07/06/2016

I have bought Kawai K-200 with silent system in Bos Pianoservice. I am very happy with this instrument, it has the most amazing sound I have ever experienced on the upright piano. I was very happy with all the process: Lydia and Evert were very helpful with the papers, payment and all the steps of buying the piano. Also increadibly friendly. I would recommend this shop to any of my friends and colleagues.

Mevrouw van Houten

Reeuwijk, 26/05/2016

Superblij met hele mooie witte vleugel. Het pianospel van de kinderen en van mij is er absoluut door vooruitgegaan. We hebben er dagelijks plezier van! Meerdere buren hebben ons gevraagd om alsjeblieft de tuindeuren open te zetten wanneer we spelen 🙂

Alie Brandsma

Utrecht, 22/05/2016

Mijn dochter Nyama (7 jaar) en ik spelen samen dagelijks met veel plezier op onze Zimmermann piano, gekocht bij Bos Pianoservice. Wij zijn hier bijzonder vriendelijk ontvangen en goed begeleid bij de aankoop. Mevrouw Bos gaf ons bruikbaar en eerlijk advies, maar bovenal gaf zij ons alle tijd en ruimte die we nodig hadden om de verschillende piano’s steeds opnieuw te bespelen en te beluisteren. Om zo tot een weloverwogen keuze te komen. Al binnen enkele dagen werd onze piano op vakkundige wijze thuis bezorgd. Ik ben blij en trots dat ik – ondanks een beperkt budget – mijn droom toch heb kunnen verwezenlijken. Met dank aan Bos Pianoservice. Hartelijke groet, Alie Brandsma

Kees Alblas

Waddinxveen, 12/05/2016

Dik tevreden over de piano en de contacten in de showroom. We konden alle tijd nemen voor het bespelen van diverse piano’s. De levering door Griffioen verliep perfect. Die mensen verstaan hun vak. Dit was dus een goeie tip van pianolerares Debora Bronswijk.

Dhr. Pleij

Zoeterwoude, 10/05/2016

Goede voorlichting en ruime keus. Prettige showroom. Goed bereikbaar. De aflevering liep wat onduidelijk: men kwam niet op de afgesproken dag vanwege drukte; we hebben zelf aan het eind van de dag gebeld; het werd de volgende dag. Maar het is een mooie piano en we hebben er veel plezier van.

Piet George Klootwijk

Vlaardingen, 18/04/2016

Na vele jaren uiteindelijk het besluit genomen om voor de huiskamer in ons appartement een kleine vleugel aan te schaffen. Een aantal bedrijven bezocht en verschillende vleugels bespeeld. In Bodegraven kregen we ruimschoots de gelegenheid en alle rust om diverse vleugels te bespelen. Telkens kwamen we toch weer bij de inmiddels aangeschafte Yamaha. Aangezien deze vleugel was voorzien van een studiepedaal (handig in een appartement!) gaf dit toch de uiteindelijke doorslag. Prima geadviseerd door Evert Bos en door de vakmensen van Griffioen correct afgeleverd.

M. Boorsma

Den Haag, 16/04/2016

Na het bekijken van twee piano’s via aanbieders op Marktplaats (met weinig tevredenheid) en het vergelijken van verschillende winkels via Google kwamen wij bij Bos Pianoservice terecht. Mijn dochter van 7 en ik werden ronduit gastvrij ontvangen in de ruime zaak in Bodegraven. Ruime keuze en plezierige interactie met Evert Bos en zijn vrouw. Het is onze eerste piano (ik speel zelf niet) en wat ik prettig vond was dat het een overleg was in plaats van een verkoopgesprek. Met een aantal ideeën de winkel verlaten en later in de week via email/telefoon de koop afgemaakt. De heer Bos kwam met een zeer overtuigend prijsvoorstel. Onze piano werd twee weken later perfect en geheel conform afspraak geleverd. Samenvattend een uitstekende ervaring. Ik kan een ieder Bos Pianoservice aanbevelen.

Denise

Utrecht, 14/04/2016

Onlangs heb ik een Yamaha U1 gekocht en heb ik een silent systeem laten inbouwen. Wat ik fijn vond aan Bos Pianoservice is dat je alle vrijheid krijgt om de verschillende piano’s uit te proberen en te vergelijken. Wat ik ook erg prettig vond is dat de diverse piano’s ook voor mij bespeeld konden worden zodat ik ook op die manier het verschil goed kon horen. Je krijgt bij Bos Pianoservice alle tijd die je nodig hebt en dat maakt het erg prettig om rustig en op je gemak te spelen en te luisteren. Het silent systeem werd binnen enkele dagen ingebouwd en ik had mijn piano binnen een week in huis!

Gerda Dofferhoff

Lisse, 13/04/2016

Via internet bij Bos Pianoservice terecht gekomen. Op de site (zeer overzichtelijk) een paar mooie piano’s gezien. We troffen het, het was rustig op dat moment. Daar ik mijn “huiswerk” al gedaan had konden we gericht zoeken. We werden hartelijk ontvangen en we kregen, nadat ik uitgelegd had wat ik in mijn hoofd had, diverse piano’s te zien en, niet onbelangrijk, te horen. Ook de deskundige uitleg over de mogelijkheden, o.a. over de geluidssterkte, wat voor mij erg belangrijk was. Kortom, ik zal de firma Bos Pianoservice zeker aanraden. Dezelfde week werd de piano, na een telefonische afspraak over dag en tijd, keurig afgeleverd. Met vriendelijke groet, Gerda Dofferhoff

Vierveijzer

Voorschoten, 11/04/2016

Onlangs hebben wij een mooie piano gekocht bij Bos piano service. De ontvangst was erg vriendelijk. Dhr. bos vroeg waar we naar opzoek waren en liet ons vervolgens verschillende piano’s horen (zelf spelen mag ook). Ook de mogelijkheid van een silent systeem heeft hij laten zien en horen. Er was een ruim aanbod aan piano’s. Na aankoop werden wij een dag later benaderd door het vervoersbedrijf om een afspraak te maken voor de levering. De levering werd deskundig uitgevoerd. Prima ervaring.

Marleen Griffioen

Woerden, 30/03/2016

Tijdens mijn zoektocht naar een nieuwe tweedehandse piano ben ik bij Bos Pianoservice in Bodegraven uitgekomen. We werden vriendelijk ontvangen en ik kon op mijn gemak tussen alle piano’s neuzen en er even op spelen. Ook de verkoopster speelde af en toe op een piano, zodat ik ook vanaf een afstandje er even goed naar kon luisteren. Dat vond ik erg prettig. Ik ging er helemaal niet vanuit om al zo snel en bij één zaak alleen te kijken, een piano te kopen, maar ik had er gewoon een goed gevoel over. Ze hadden goede deskundigheid in huis om me meer te vertellen over wat belangrijk is om op te letten bij een tweedehands piano. Ze hadden ook een goede afspraak dat ik 3 jaar 50% inruilgarantie krijg op de piano. Dat geeft veel vertrouwen! Natuurlijk had ik een klik met de piano, maar ik voelde me erg op m’n gemak in deze zaak en dan is de gunfactor ook aanwezig. En daarom heb ik besloten om m’n eerste échte piano hier te kopen. Ik heb er een nachtje over geslapen en toen de deal rond was, stond de piano binnen 2 dagen in mijn woonkamer. Dat had ik nooit durven dromen! Ze hebben met mij weer een nieuwe tevreden klant erbij!

Familie G. Smit

Den Haag, 23/03/2016

Bijgaande mijn ervaring met Bos Pianoservice. Groot voordeel was dat we op een doordeweekse vrijdag zijn gegaan, we waren alleen in de winkel met de verkoper. Daardoor kregen we ruim aandacht en konden op ons gemak rondkijken en vragen stellen. We werden vakkundig geholpen en alle piano’s die onze smaak hadden werden door onze gastheer uitgelegd en bespeeld. Ook kon ik zelf geruime tijd op een willekeurige piano spelen. Kortom een goede sfeer en ruimte om met een kopje koffie en in goed overleg een goede keuze te kunnen maken. Overleg wat betreft de totale kosten zijn ook zeer aangenaam uitgevallen. De afleverdatum was reeds 3 dagen later dus erg snel tot mijn verrassing. Gezamenlijk met een mooi pianokrukje en gratis voetjes voor onder de poten (om de piano makkelijk te verschuiven) is deze vakkundig afgeleverd en vlot op zijn plek gezet. Ondertussen wordt er bijna dagelijks met veel plezier op gespeeld. Anders gezegd een eerlijke degelijke aankoop.

Familie Lock

Amsterdam, 11/03/2016

Wij hebben Bos Piano Service ervaren als een deskundige en klantvriendelijke organisatie. Zij gaven ons een eerlijk advies en kwamen met een mooie piano die precies voldeed aan ons eisenpakket, met een goede prijs-kwaliteit verhouding. Hartelijk dank voor jullie hulp!

Marcia Timmermans

Den Haag, 04/03/2016

Onlangs heb ik bij Bos Pianoservice een piano van Roth & Junius gekocht. Ik was op zoek naar een oude Duitse piano. Bij binnenkomst zag ik meteen dit pareltje staan en was op slag verliefd. Er werd mij voldoende tijd geboden om rustig alle andere piano’s te bespelen, maar qua klankwarmte en uitstraling won deze piano het. Het vilt voor het studiepedaal moest nog in de piano worden gezet, maar toch werd hij vier dagen later al vakkundig afgeleverd. De prijs/kwaliteitverhouding is prima en de service was dik in orde.

Familie Dijkema

Amersfoort, 04/03/2016

Wij kwamen via internet op de site van Bos Pianoservice terecht, omdat wij daar een 2ehands piano zagen staan waar wij interesse in hadden. Toen wij een paar dagen later belden met de heer Bos, was hij helaas net verkocht. Maar doordat de heer Bos aan de telefoon veel informatie gaf en meteen met ons meedacht, zijn we toch in de auto gestapt om van Amersfoort naar Bodegraven te rijden en de uitgebreide showroom daar te gaan bekijken. Omdat Dhr. Bos ook daar weer alle tijd voor ons nam, ons goed informeerde en adviseerde kwam de deskundigheid van Bos Pianoservice sterk op ons over en hebben we gelukkig meteen een andere piano gevonden. Twee dagen later werd de Feurich al bij ons afgeleverd met vakkundig vervoer. Wij zijn uitermate blij en tevreden. Met vriendelijke groeten, Familie Dijkema

Amy

Heerhugowaard, 03/03/2016

Een mooie plaats voor een mooie piano. Onlangs gekocht bij Bos Pianoservice. Bij binnenkomst was ik al gauw verliefd op een witte Feurich baby vleugel. Dat werd hem. Een nieuwe, want ik wilde er ook een silent systeem in. En dat loont in een nieuwe beter dan in een occasion. Dat kan ik iedereen aanraden, je kan altijd zonder overlast spelen. Het was een snelle levering en precies op de afgesproken tijd. Geweldig. Wij zijn tevreden over Bos Pianoservice. Groet Amy

Familie de Groot

Bussum, 01/03/2016

Wij zijn erg blij met onze Yamaha U3M met Silent systeem. Bij Bos Pianoservice werden we vakkundig geholpen bij het uitkiezen van een piano die aan onze wensen voldoet. Er is veel keuze in verschillende soorten piano’s. De eigenaar is heel klantvriendelijk en deskundig. De piano werd al na twee werkdagen bij ons thuis afgeleverd door de vervoerder. In enkele minuten stond onze piano en kon hij worden bespeeld. We zijn bijzonder tevreden over de service van Bos en de wijze waarop de piano is afgeleverd. Er is al met veel plezier op de piano gespeeld en het Silent systeem is een uitkomst. Er kan piano gespeeld worden, zelfs als anderen in huis bijvoorbeeld televisie willen kijken.

Tanja van Egmond

Castricum, 23/02/2016

Het was een feest om een piano uit te zoeken bij Bos pianoservice! Ik had me reeds georiënteerd bij verschillende pianozaken en was op zoek naar een Yamaha U3 occasion, bovendien wilde ik mijn eigen Yamaha 108 inruilen. Mijn pianodocente had me aangeraden om ook te gaan kijken en luisteren bij Bos pianoservice. Ze had er zelf een vleugel gekocht. Dus we zijn naar de winkel in Bodegraven gegaan. Je komt er binnen in een grote zaal met piano’s en vleugels, er is heel veel keus. Er stonden achterin de zaak zeker acht U3 piano’s bij elkaar. Meneer Bos heeft voor ons op allemaal gespeeld, op sommige telkens weer opnieuw om de klank te vergelijken, met veel geduld en enthousiasme. Hij is heel deskundig en ik kon hem alles vragen. Daarna heb ik in alle vrijheid zelf kunnen spelen en uitproberen. Ik heb er een prachtig klinkende, fijn spelende YUX  kunnen uitzoeken (met 10 jaar garantie) en heb mijn eigen piano tegen een goede prijs kunnen inruilen. Binnen een week stond de piano gestemd en met nieuw ingebouwd Silence System hier in huis en werd mijn Yamaha 108 meteen meegenomen door het verhuisbedrijf waar ze mee samen werken. Ik kon meteen lekker gaan spelen en ben heel blij met deze piano. Met vriendelijke groeten van Tanja van Egmond

Arjon & Netty Boot

Bleskensgraaf, 12/02/2016

Begin januari hebben wij bij Bos Pianoservice een 2e hands piano gekocht: een Thürmer bouwjaar 1935. Het is een decoratieve klassieke piano met houtsnijwerk, die ook goed bespeelbaar is. De piano heeft een gepolitoerde kast en ivoren toetsen. De piano staat prachtig in onze woonkamer! Eerst wilden wij een piano via Marktplaats kopen, maar dan weet je niet goed of de kwaliteit goed is. Daarom zijn wij naar Bodegraven gereden en daar zijn we prima geadviseerd! De piano is snel en keurig afgeleverd. Wij hebben erg veel plezier van het instrument!

Christine van Muiswinkel

Bloemendaal, 10/02/2016

We werden vriendelijk geholpen en voorgespeeld op diverse piano’s. We zijn erg blij met de aangekochte piano, die ook netjes en volgens afspraak is afgeleverd. Kortom, we zijn erg tevreden.